88ми американски филмски награди (Оскари 2015, 28 Февруари)

Кој е вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    93
  • Гласањето е завршено на .

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Бланшет растури во Carol. Мене таа ми е фаворит.
Не се ни сомневам во незе, моментално е најдобра. Утре најверојатно ќе го гледам Carol. Инаку она и Naomi Watts ми се омилени глумици. <3

А и оваа од Brooklyn ако земе секако дека ќе биде заслужено.

B

Blade Torch

Гостин
Бри Ларсон (олсон :D) зема за женска, мада типката од Бруклин не беше лоша ет ол.

Мустанг го гледав. Шта речи? Една од поотепаните години на странските филмови.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Бри Ларсон (олсон :D) зема за женска, мада типката од Бруклин не беше лоша ет ол.

За мене детето беше далеку поуверливо во Room.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Епа како да и дадеме оскар кога е outclassed од 5 годишно дете? :D

Шега, добра беше ама мислам дека нема да победи пошто минимум оваа од Brooklyn е подобра а за другите филмови кои не ми се гледани неможам да кажам.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.064
Ve prefrliv tuka.

--

http://www.ew.com/gallery/jacob-tremblay-awards-season
:noze:

Nitu eden stranski ne sum izgledal od nominiranive godinava. Stvarno ocaj mi stoi. Mislam deka samo Son of Saul ke go gledam.

Uste Revenant, Big Short I Joy mi ostanaa za da sozdadam mislenje za najdobra maska, zenska, sporedna... I voglavno za oskarite celovkupno.

Also, za zenska sporedna mislam deka treba Alicia Vikander od Danish Girl da zeme. Drugite ne bea mnogu vooclivi I slaba minutaza.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Детето мислев дека е женско, тек кога го викна по име на пола филм укапирав. Треба да го прашам Иван Исцелител дали сум нормален.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Детето мислев дека е женско, тек кога го викна по име на пола филм укапирав. Треба да го прашам Иван Исцелител дали сум нормален.
Мислев дека само јас го имав тој проблем. Во еден момент помислив дека го лаже овој дека се вика Џек и дека е машко детево поради некоја икс причина.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.829
Поени од реакции
36.871
Nitu eden stranski ne sum izgledal od nominiranive godinava. Stvarno ocaj mi stoi. Mislam deka samo Son of Saul ke go gledam.
Theeb и Mustang се лоши, A War одамна ми стои симнат, нема превод, а другиве два белким ќе ги дочекаме до година.[DOUBLEPOST=1456136098][/DOUBLEPOST]wot и останатите - ве чекам: https://docs.google.com/forms/d/1Skx0uWv2eNFxkdO19uPN9v-Yrb02v0v66HgrKE6dCHM/viewform

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Јас за најдобар филм на не-англиски јазик гласав за Victoria, каков бот сум :D
Сеа гледам, ниту еден филм немам гледано на не-англиски што е искочен 2015. El Club ми седи во PC одамна, али неможам да најдам англиски титл. Дали е до толку ужасна година за не англиски филмови?

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.829
Поени од реакции
36.871
Јас за најдобар филм на не-англиски јазик гласав за Victoria, каков бот сум :D
Сеа гледам, ниту еден филм немам гледано на не-англиски што е искочен 2015. El Club ми седи во PC одамна, али неможам да најдам англиски титл. Дали е до толку ужасна година за не англиски филмови?
Не си единствен, ете, ќе го сметаме и Victoria за неанглиски.

Kajgana Shop

На врв Bottom