Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ej fakt e deka sve najaki za navivanje vo basket ama neznam pa zs tolku mnogu se digate i potcenuvate?
Da se sodrzi odgovorot no zavisi koj kako na toa gleda....Во прашањето ти е содржан одговорот .
Da se sodrzi odgovorot no zavisi koj kako na toa gleda....
i od mnogu falenje i ulizavanje se digaat akcii i se stavas vo nebo,primer pogore:prvo kompliment pa posle zosto??!!!??![]()
а ја што ви мислам никој да не ви прави:pos2::pos2::pos2:si znaete so vi mislam :smir:
Вистина ли е тоа што слушам дека МЗТ 99% е пред распаѓање и плус немале пари ни салата под концесија да ја земат.Навистина би било штета да дојде до тоа зашто покрај клубот ќе згаснете и вие(верујте).Македонската кошаркарска лига никогаш не била толку на дното.Црно се пишува и на Работнички ако они лажат дека нашле некои спонзори(кој никој не ги знае и ги видел)али реалноста покажува друго.Пола играчи им избегаа .Би било штета.
Ne e bas taka..imalo momenti koga kosarkata bese sport broj eden vo nasiot sport....od 97 pa se do 2000/2001 polni bea tribinite skoro vo site sali,imase bar 5 jaki tima koj mozes da se borat za titula:mzt,rabotnicki,orka,zito,kumanovo.....ne vikam deka med i mleko tecelo ama jas ne pamtam deka vo nekoj nas sport koga igraat dve domasni ekipi bilo 450 den. karta kako sto bese vo finalna serija ne pamtam koja god. pomegu mzt-rabotnicki,ili vo nekoj drug sport kade sto se idelo na natprevar 3 i pol saati pred da gi otvorat vratite za da mozes da vlezes..ova zboram za mzt-rabotnicki...znaci vo poslednive god. e katastrofa kosarkata ama sea kako sto gledam sto se slucuva so mzt i rabotnicki ke prerasne kosarkava kako momentalno odbojkava sto e kaj nas..po 25 dusi na natprevar od koi 19 se mama i tato na igracite..друже ако мислиш дека со пропаѓањето на МЗТ и работнички ке пропадне и македонската кошарка се лажеш!!!кошарката кај нас е пропадната уште откако се осамостоивме како држава...фудбалот исто така!!!
па коа гледам дека цела држава ни иде у курац да ти кажам право ме боли таквото за кошарката....МЗТ како клуб не верувам дека ке згасне некогаш а нити пак НИЕ ке престанеме да го бодриме па макар и во некоја маалска лига....
и затоа ПРВ ИЛИ ПОСЛЕДЕН ТЕБЕ ТЕ САКАМЕ........
Не знам што кур им е на овие спонзориве на Тоурс,Вардар Осигурување итн. Можат да земат брендови со голема традиција, голем број навивачи за без пари , а они вложуваат во клубови кои буквално немаат ниту еден подржувач.
не берете гајле за ајродромците ако не оди во кошарката ке си навиват за Ново Лисиче во фудбал посекако за нив му градат нов стадион :pos2: