Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Одлично деби на менаџерот на Евертон 3-0 против Севиља:):cool::D:D:jeeee:[DOUBLEPOST=1452803742][/DOUBLEPOST]
Може ли да ја гледам утакмицата, и колку време трae?

Sent from my 6036Y using Tapatalk
Оди у club и таму те известе и гледај ја

Последно уредено:
Нека ми се јави менаџериштето на Интер пошо така се договоривме.

Фала.

hIbbuli.png
поништувате голови, делите жолти од шала.. Кај ќе ви оди душата?
Мафија!

Неќам ни да помислам каков криминал бил слободниот кога ми го даде првиот гол и цел концепт ми пропадна у вода..

Нејсе задоволен од првите 4 кола, очекував 4 бода, а земав 6 така да полека но сигурно одиме кон врвот. :kafence:

Што кур е ова бе да ти ебам и игра и се.. Слободен исто ко пенал.. 2 слободни доби Зенит 2 гола примив од слободен .. Ма ајде молимте.. 500 шанси 1 на 1 промашија а слободниве ко Жунињо да ги изведува. Да ти ебам глупиот енџин

q8MMLfz.png

Чист како солза.

Косчиелни е познат по своите лоши и ненавремени стартови.[DOUBLEPOST=1452805085][/DOUBLEPOST]
Што кур е ова бе да ти ебам и игра и се.. Слободен исто ко пенал.. 2 слободни доби Зенит 2 гола примив од слободен .. Ма ајде молимте.. 500 шанси 1 на 1 промашија а слободниве ко Жунињо да ги изведува. Да ти ебам глупиот енџин
Не секогаш е гол од слободен бе, некад знае по 5 да имаш на утакмица и сите да се промашени.

Зенит се проклета екипа, кога и да сум играл против нив секогаш маме ми ебавале.

Тиебам Хулкот!

Хулк ми веди слободни, шо очекуваш, ако ја намери базуката нема спас.:ROFLMAO:

Не шала настрана глупа ми е играва, онака ја играм од разонада.Ни асална тактика можеш да направиш,многу малце и глупи опции има, ни па знаеш кој играч какви конкретни оценки има.:toe:

Не е вистинскиот менаџер де али не е ни толку катастрофална, 20 и кусур форумџии сме собрани и се забавуваме.

Оценка за секој играч имаш после секој натпревар, отворете очи само.

Абе се попаливме сеа кога почнаа тапа резултати тапа енџин хахаха :P
И јас се изнервирав за 2-2 со Валенсија уште не ми јасно што ми е лошо во одбраната ги имам Годин и Ранокија Ларс Бендер и Гибс ми беше ставен изгледа батево ја тупи веќе 2 утакмици по ред ке го шиткам наредна ке спие на клупа малце.
Ако закажам пријателска утре ке се регенерираат ли до недела за утакмицата .. ?

Абе се попаливме сеа кога почнаа тапа резултати тапа енџин хахаха :P
И јас се изнервирав за 2-2 со Валенсија уште не ми јасно што ми е лошо во одбраната ги имам Годин и Ранокија Ларс Бендер и Гибс ми беше ставен изгледа батево ја тупи веќе 2 утакмици по ред ке го шиткам наредна ке спие на клупа малце.
Ако закажам пријателска утре ке се регенерираат ли до недела за утакмицата .. ?
Пријателските немаат врска со утакмиците од лига, нишо не ти цица од играчите коа играш пријателска.

Исто така и суспендирани и повредени можат да играат пријателска.

Пријателските немаат врска со утакмиците од лига, нишо не ти цица од играчите коа играш пријателска.

Исто така и суспендирани и повредени можат да играат пријателска.
а морал да не им се крева?:)

Ајде некој за пријателска да проверам тактикиве малце XD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom