Читај ме убаво што пишувам. Јас не кажав да не не критикува, ама оваа е претеризам од негова страна. И што ако Сколс кажал на БТ Спортс и пред цела јавност дека Манчестер е просечен тим? Рогови нема да му пораснат сигурно, ама јас знам што сака тој. Пред 10-тина дена ја водевме таа конверзација во фан клубов.Манчестер Јунајтед.
А што сакаш да ми кажеш? Дека не смее човекот да искритикува? Треба да се прави слеп на она што го игра Манчестер изминативе 18 месеци? Да се праи демек се е сјајно во клубот кај што сум легенда, види иаме цар менаџер итн итн... Критиките му се на место и ако продолжи Јунајтед вака да игра јас сум за уште поголеми критики да удираат заедно со Рио.
Лвг, сакал ти да го сфатиш тоа или не ја губи поддршката од навивачите, сите легенди на клубот се веќе против него и типот е под огромен притисок. Колку и да критикуваат Рио и Сколс за жал во право се.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Suppose you see a bird walking around in a farm yard. This bird has no label that says 'duck'. But the bird certainly looks like a duck. Also, he goes to the pond and you notice that he swims like a duck. Then he opens his beak and quacks like a duck. Well, by this time you have probably reached the conclusion that the bird is a duck, whether he's wearing a label or not.
Го прашале за мислење и си кажал што си има на ум, искрен си е човекот и си кажува без влакна на јазик. Патем, затоа е и платен од БТ да дава мислење. И јас како него сметам дека само критиката ќе те натера да бидеш подобар, ама критика која држи вода ко овие неговиве од вчера.Читај ме убаво што пишувам. Јас не кажав да не не критикува, ама оваа е претеризам од негова страна. И што ако Сколс кажал на БТ Спортс и пред цела јавност дека Манчестер е просечен тим? Рогови нема да му пораснат сигурно, ама јас знам што сака тој. Пред 10-тина дена ја водевме таа конверзација во фан клубов.
Оваа демек го изјавува легенда на Сити или Ливерпул, а не на Јунајтед. Ама не е битно тоа, битно е дека фановите го слушаат она што сакат да го слушнат(зборувам за поголемиот дел) од страна на Сколс, а на него тоа лично му одговара.
Тоа се е точно, ама дали има и БТ умешано прсти во тие изјави на Сколс за повеќе гледаност? Има многу прашања во врска со оваа тема. Ама стварно оваа сезона ги утепа буквално со тоа дрндорење, мене лично ми се повраќа од тие негови изјави.Го прашале за мислење и си кажал што си има на ум, искрен си е човекот и си кажува без влакна на јазик. Патем, затоа е и платен од БТ да дава мислење. И јас како него сметам дека само критиката ќе те натера да бидеш подобар, ама критика која држи вода ко овие неговиве од вчера.
Фановите и Сколс веќе го делат мислењето, не го кажува Сколс она што они сакаат да го чујат само. Тури му пепел на таков менаџер каде што веќе навивачите се против него, само прашање на време е кога ќе лета од клупа. Чим навивачите се повеќе против ЛВГ него ли колку што беа против Мојс, јасно е колку е саатот.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Све океј, поштовам дека е антипатичен, ама ти сигурно освен Фергусон, не ги знаеш другите тренери.Незнам како одредени личности сеуште имаат доверба во Ван Гал,поантипатичен човек клубов никогаш не имал за менаџер.
Другарче работите треба со поширок поглед да ги гледаме. Се ближи времето кога ќе славеме титули благодарејки на ЛВГ.Незнам како одредени личности сеуште имаат доверба во Ван Гал,поантипатичен човек клубов никогаш не имал за менаџер.
A sme imale trojca, otkako gledame. Golema konkurencija.Незнам како одредени личности сеуште имаат доверба во Ван Гал,поантипатичен човек клубов никогаш не имал за менаџер.
Оваа тема може со денови да ја правиме и пак да не ја најдеме заедничка точка. Да оставеме времето да пројде до истекот на неговиот 3- годишен договор. Потоа ќе правиме муабет. Ако остане ситуацијата ваква и во наредните 18 месеци, јас ќе бидам првиот овде што ќе плукам по него верувај ми.Затоа и ти реков, оние изјави кои што му држат вода. Годинава имаше неколку каде што стварно тресна глупости некои, ама тие кои што му се точни и е во право тука нема лутиш. Ко што тебе ти се повраќа од изјавиве на Сколс мене од тие на ЛВГ. Неговите изјави се шарена лажа. Конкретно еве со Вест Хем. Вели немавме среќа. Како бе немавме среќа 2 стативи не спасија и Зарате утна сам пред гол. Како може да немаш среќа? Изјавава му е само за малоумни.
Сколс збори против ЛВГ целава измината година, како предходно фановите не му се замараа толку? Немир во куќата има само заради психото на клупа и никој друг. ЛВГ е п*че од тренер, не знам за кои муда збореа дека му ги покажал на Лука Тони у Баерн ама ако ова се муда народски кажано....
Гледајте го Клоп.Работи со тоа што го има и се прилагодува он на играчите, не измислува топла вода со филозофии. Дојде во Ливерпул тимот заживеа, почна да игра фудбал, а кога ќе изгубат не плаче како нашиов мочко дека му требале 3 месеци за филзофијата дека му требало баланс во тимот, дека немал крила како Ди Марија, Нејмар. Нашиов само изговори бара.Поминаа 18 месеци не 3, уште не ја скоцкал таа негова филозофија. Доби играчи какви што сакаше, уште нема асална игра. Извини бате али ти не си човек за овој клуб.
Ако оставиме уште 18 месеци да седи на клупа тоа ќе биде самоубиство.Оваа тема може со денови да ја правиме и пак да не ја најдеме заедничка точка. Да оставеме времето да пројде до истекот на неговиот 3- годишен договор. Потоа ќе правиме муабет. Ако остане ситуацијата ваква и во наредните 18 месеци, јас ќе бидам првиот овде што ќе плукам по него верувај ми.
На мене мислењето ми е статус кво и после вчерашниот резултат, ама да се разбереме треба да се подржува човек во кој сеуште имаш поверение. Јас моментално имам поверение во него, а исто и управата што е најважно.
Да не изгубиме и од Партизан, па да се вратиш под анестезии од Белград... (скраја да е)Ова испаѓањево може да биде и позитивно за нас,ако ни падне Партизан идемо да ги гледаме у живо.
Оние од „Еден Е Манчестер Јунајтед“ ме потекоа со тој Чичарито и фактот што наводно ЛВГ „Направил грешка што го продал“, затоа што Чичарито е сега врвен голгетер во Германија.да не претеруваме сега... напад од Велбек, Перси, Фалкао и Чичарито не може гол да му даде на Елиот од Њукасл не па на останатите.