Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Mногу убаво кажано околу 10ката во Манчестер.

За Мане сум многу на резерва, особено заради тоа што игра во тим кој за воља на вистината и не игра така лошо, ама кога играат со големи тимови едноставно како тренерот да им вика и така сме послаби правете што ќе правите да не се посрамотиме, (ама буквално) и човекот трча создава шанси, постигнува голови, а тоа мислам би се сменило кога би играл во тим како што е Јунајтед, кога освен да трча треба и да размислува... Таков став имам за него...

За Ериксен и Пјанич мислев еден од нив двајцата нема потреба од 2-цата... Мене ми се исти тие двајца, и ич не се ми слични со Ерера и со Мата...

Можно е и да не ни требаат некои огромни засилувања а-у, ама да имаше некој тренер со ма*иња и да им дадеше слобода на фудбалерите, тогаш можеби ќе гледавме еден друг Јунајтед..[DOUBLEPOST=1449680043][/DOUBLEPOST]И друго ќе кажам мислам дека Лингард, Пауел, и Фелаини вчера ја завршија кариерата во Јунајтед...
Според она што до сега го сфатив од лудакот Ван Гал...

Последно уредено:

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Овај на Сколс со тие изјави донесува дополнителен немир во клубот....Демек не знаеме дека лошо играме.....Како легенда на Манчестер не му доликуваат такви коментари.....

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.863
Поени од реакции
2.775
Овај на Сколс со тие изјави донесува дополнителен немир во клубот....Демек не знаеме дека лошо играме.....Како легенда на Манчестер не му доликуваат такви коментари.....
Зашо да не му доликува? Си кажува мислење си критикува и последниве критики му се на место. Он не збори против клубот, збори против тренерот и играта што ја играат. Исто и Рио, јас ги поддржувам у тоа што го зборат. И јас да сум на нивно место ќе критикувам јавно се дур не се смени нешто.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Зашо да не му доликува? Си кажува мислење си критикува и последниве критики му се на место. Он не збори против клубот, збори против тренерот и играта што ја играат. Исто и Рио, јас ги поддржувам у тоа што го зборат. И јас да сум на нивно место ќе критикувам јавно се дур не се смени нешто.

Јас не викам да не не критикуваат легендите, ама ова е претеризам.
Ако сака некако да му помогне на Манчестер еве го Гигс, а не толку многу преку јавноста

" Ова е просечен тим, а од просечен тим се очекуваат просечни резултати" - Ова е во ред според тебе од страна на Сколс?

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.863
Поени од реакции
2.775
Јас не викам да не не критикуваат легендите, ама ова е претеризам.
Ако сака некако да му помогне на Манчестер еве го Гигс, а не толку многу преку јавноста

" Ова е просечен тим, а од просечен тим се очекуваат просечни резултати" - Ова е во ред според тебе од страна на Сколс?
А ко демек нема вистина во изјавава? Нормално дека ни е екипава просечна кога во група со Волфсбург,ЦСКА,ПСВ сме трети.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.352
Поени од реакции
26.357
Suppose you see a bird walking around in a farm yard. This bird has no label that says 'duck'. But the bird certainly looks like a duck. Also, he goes to the pond and you notice that he swims like a duck. Then he opens his beak and quacks like a duck. Well, by this time you have probably reached the conclusion that the bird is a duck, whether he's wearing a label or not.

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
А ко демек нема вистина во изјавава? Нормално дека ни е екипава просечна кога во група со Волфсбург,ЦСКА,ПСВ сме трети.

Не може Сколс за клубот за кој играл над 700 натпревари да го вика просек во ниту еден контекст. Се работи за Манчестер Јунајтед да се разбереме.
Остави тоа што испаднавме, нели гледаше дека немавме среќа вчера, со 10000 повредени играчи и со судиски одлуки кои можеа да одат во наша корист.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.863
Поени од реакции
2.775
Не може Сколс за клубот за кој играл над 700 натпревари да го вика просек во ниту еден контекст. Се работи за Манчестер Јунајтед да се разбереме.
Остави тоа што испаднавме, нели гледаше дека немавме среќа вчера, со 10000 повредени играчи и со судиски одлуки кои можеа да одат во наша корист.
Сколс не го нарекува КЛУБОТ просек, туку тимот, екипата, играта. И да во право си, ова е Манчестер Јунајтед и ваква игра не доликува за ваков Клуб.

Утакмицата од вчера не ми ја збори, Јунајтед мораше и можеше да ја заврши работата уште прошлата утакмица со ПСВ дома, а она вчера да биде утакмица за + поени.

Последно уредено:
E

Epsilon

Гостин
Тешко било да се земе играч,светска класа:cool:,ај доста е за денеска
Па нели едно време кружеше муабет дали овде или на фб, дека Мојсие не може да привлече класа фудбалери, а бате Ване може. Така да, му држи вода муабетот, а богами и струја. :)

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Сколс не го нарекува КЛУБОТ просек, туку тимот, екипата, играта. И да во право си, ова е Манчестер Јунајтед и ваква игра не доликува за ваков Клуб.

Добро, а тој тим и тој менаџер кој клуб го преставуваат за кој збори Сколс?

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Па нели едно време кружеше муабет дали овде или на фб, дека Мојсие не може да привлече класа фудбалери, а бате Ване може. Така да, му држи вода муабетот, а богами и струја. :)
Поголеми глупости од тоа нема,лупни пари да видиш дали не идат,е сеа јбг ќе мора малку да ги преплатиш.крај краева Ди Марија што беше?сеа ако некој го очекува Меси или Роналдо,тоа е негов проблем

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.863
Поени од реакции
2.775
Добро, а тој тим и тој менаџер кој клуб го преставуваат за кој збори Сколс?
Манчестер Јунајтед.
А што сакаш да ми кажеш? Дека не смее човекот да искритикува? Треба да се прави слеп на она што го игра Манчестер изминативе 18 месеци? Да се праи демек се е сјајно во клубот кај што сум легенда, види иаме цар менаџер итн итн... Критиките му се на место и ако продолжи Јунајтед вака да игра јас сум за уште поголеми критики да удираат заедно со Рио.
Лвг, сакал ти да го сфатиш тоа или не ја губи поддршката од навивачите, сите легенди на клубот се веќе против него и типот е под огромен притисок. Колку и да критикуваат Рио и Сколс за жал во право се.

Kajgana Shop

На врв Bottom