E
Epsilon
Гостин
Се маваш изгледа в ципи ти, ама шо дроги користиш, не знам.Екипа пред распаѓање беше тоа
Се маваш изгледа в ципи ти, ама шо дроги користиш, не знам.Екипа пред распаѓање беше тоа
Пјанич и Ериксен, одличен избор ако навиваш пример за Тотенхем.Нека го понудат Мата на Рома како трампа за Пјанич, ако тоа не успее нека и набројат 40 милиони и нека го земат, има стекнато искуство и може многу да помогне.... Втора мета Ериксен, тие 2 ца се многу слични само што Тотенхем нема да го пуштат под 50-60 милиони, Стоунс како трет приоритет, и како напаѓач Бензема..
Не бе брат јас сум само реален доста више со минатото и Фергусон треба малку да се глеа напред.Ај малу зирни да видиш како беа последните 2 сезони на Ферги во ЛШ-испаднавме во група и осминафинале.откако замина Роналдо немаме еден асален трансфер направено кога беше Ферги менаѓер освен Чичарито и Перси(за една сезона).Ова што се случува со Јунајтед денеска не е само последица на Ван Гал туку на неактивното учество на трансфер пазарот последните 5-6 години од Ферги.Се маваш изгледа в ципи ти, ама шо дроги користиш, не знам.
Според последните информации Шнајдерлин, Руни и еден од Херера или Џонс(ЛВГ пред три недели изјави дека еден од овие двајца ќе се врати за 20-тина дена) се враќаат за викендот.Него одбраната викендов ќе ни биде комедии.
Пишете инфо за повредите на Смолинг и Дармиан.
И другите до кај се со повредите? Шнајдерлин, Џонс, Рохо, Ерера кога се враќаат?
daleku e toj od vraknaje pri kraj na sezona ako gi vidime na klupa ke bidi dobro za negoA некој да каже нешто за Шо, до кај е со повредата, дали оди нормално?
Од самобендисаноста не не бидува, не за друго, кога ќе потпише Пјанич за Барселона, и Ериксен за Реал ќе видиш што ти зборам...[/quote][DOUBLEPOST=1449671162][/DOUBLEPOST]
Пјанич и Ериксен, одличен избор ако навиваш пример за Тотенхем.
Пред 2 недели имаше нови скенови на ногата за тоа до каде му оде прогресот, ама никој не даде инфо за тоа, ни менаџерот, ниту некој извор со "украдена" сторија. Да се надеваме дека се е во ред со Лук Шо.A некој да каже нешто за Шо, до кај е со повредата, дали оди нормално?
Не е муабетот плачење по Фергусон, него од минатото да видиме како треба. Ако не анализираш на каква емоција трзал тимот џабе ти е каков сакаш трансфер. Мојс и ЛВГ не се тренери кои ја носат таа емоција. Тоа го има Клоп, Пеп моооооожеби Мурињо и секако некој наш тазе пензиониран играч од златната генерација. Анчелоти реално не го знам каков тренер е па не би го коментирал.Не бе брат јас сум само реален доста више со минатото и Фергусон треба малку да се глеа напред.Ај малу зирни да видиш како беа последните 2 сезони на Ферги во ЛШ-испаднавме во група и осминафинале.откако замина Роналдо немаме еден асален трансфер направено кога беше Ферги менаѓер освен Чичарито и Перси(за една сезона).Ова што се случува со Јунајтед денеска не е само последица на Ван Гал туку на неактивното учество на трансфер пазарот последните 5-6 години од Ферги.
Да, Пјанич ќе игра на местото на Меси, а Ериксен на местото на Роналдо.Од самобендисаноста не не бидува, не за друго, кога ќе потпише Пјанич за Барселона, и Ериксен за Реал ќе видиш што ти зборам...