Уапсен Мијалков во Белград?

• Креатор на темата Креатор на темата Ali Pasha
  • Време на започнување Време на започнување
Настрана муабетот дека е нелегално тоа што го направил и што успеал да пројде на нашиот аеродром.
Сериозно мислиш дека типот носел хируршки ракавици во себе? :icon_lol:

Во куферот носел , а ако навистина само ја грабнал торбата , каде ги употребил хируршките ракавици? :unsure:

:D[DOUBLEPOST=1445287400][/DOUBLEPOST]
какви се тие хируршки нараквици?
Latex-rakavici-bez-talk.jpg

Во куферот носел , а ако навистина само ја грабнал торбата , каде ги употребил хируршките ракавици? :unsure:

Ок, ајде да се спуштиме на курир ниво. Нема проблем.

Брат овие нараквици се купуваат и на други места, еве пример јас ги користев додека работев во фабрика за преработка на пиперки.

Откај знаеш може одел 3та смена на дневница работел негде во некоја фабрика!

Брат овие нараквици се купуваат и на други места, еве пример јас ги користев додека работев во фабрика за преработка на пиперки.

Откај знаеш може одел 3та смена на дневница работел негде во некоја фабрика!

И тоа што викаш , можеби отишол во некоја месара да помогне , ете и пиштол и нараквици.

Не гледам зошто би ги понел од Скопје, кога може да ги купи и таму, тоа е работата :toe:
Не дека не веруваме...

Пa Хрвaтскa е еднa oд нaјскaпите земји вo ЕУ зaтoa oд тукa си нoсел рaкaвици. Не е oн рaсипикуќa кaкo шo гo мислите сите, демек бoгaт бил пa ќе се рaсфрлa сеa сo пaри. Си штеди чoвекoт, зaтoa и си имa.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

абе човекот го тестирал аеродромското обезбедување во Скопје и Белград, во план му било и тоа во Загреб ама не му ја дале и таа можност :D...
а такви тенки ракавици во американските тв серии користат когаа пукат да нема барутни честички на рацете и отисоци на пиштолот... но тоа е глупо ако е пиштолот пријавен

Незнам зошто се крена волку многу галама околу случкава... Многу нормално е во СК на аеродром никој да не го претресе и провери а исто така и многу нормално е во Србија да го пуштат како од шала Вучич е ист калибар политичар како и Николче па така и во "комшии" речиси насекаде. Балканот е криминално поврзан во целост. А од каде му, зошто му на Мијалков оружје тоа е веке претерано прашање... Човекот има седумнаесет оружја во лична сопственост башка во овој период кога највеке им гори под нозете од што се наплашени и од физички напад си носи и пиштолче. Иначе да си знаете дека Сашета Мијалков има и по тајните служби и службеници врски пријателски во Србија уште од девеесетите кога им продавал материјал од воено разузнавање на Србите, нема врска што истите они го ликивдирале татко му на пример.

Мене ми зедоја џебно ноже за на вештачење, а уствари со истото си љупам јаболка. Случајно така сум го заборјал во јакнана, зато се чудам кај Горде на продавница зш ми дават по еден најлон јаболка а денар ми немат побарано:toe:

Човекот има седумнаесет оружја во лична сопственост

Или има или позајмува од АРМ или МВР :D, за релаксација

(Од 2:00 минута па натаму на видеото)

Некако не ми изгледа дека пука од неговата Берета

Или има или позајмува од АРМ или МВР :D, за релаксација

(Од 2:00 минута па натаму на видеото)

Некако не ми изгледа дека пука од неговата Берета
Така некако хахахаха а по атмосферава и муабетов и како троа :pijanco: да е. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom