Македонија на мапата на Светот запишана како

Од десна страна само мене ми пишува Сербија или некој ги утнал координатите?
Зависи како гледаш во мониторот. Ако ти е левото уво према земја а десното према таван, Србија е од десно во однос на Македонија.

Не те разбирам баш.
Сербија на руски ти е Србија и е напишана врз нејзината територија. Не утнал никој ништо.

Координатите се впишани во линкот, па затоа така ти пишува. И мене така ми пишуваше, но кога го внесов само сајтот, Србија се смени со Скопје.

Координатите се впишани во линкот, па затоа така ти пишува. И мене така ми пишуваше, но кога го внесов само сајтот, Србија се смени со Скопје.

На тоа и мислев затоа реков дека некој утнал со координатите кога го постирал линкот.

Фала ти брате Путине, те чекаме на по едно пиво кај Размета в кооперација.
Интересни опции му се овије кј имат банкомати, знаменитости, требит да се означет такимити рабоќе.

Нема ништо чудно тука, Русија ја признава Македонија под уставното име, а Јандекс е рускиот Гугл, како сакате инаку да биде запишана?

Мене ми е поинтерсна Република Крим. :D

Исто како Абхазија, која ја има дадено како отделна д'ржава ... but wait, I forgot that јандекс е руска компанија.[DOUBLEPOST=1445015038][/DOUBLEPOST]Гуг'л мапс поне немаат двоен аршин ... but wait.. истите се. :D

Последно уредено:
Поентата е дека доаѓа до одмор за очите и мелем на душата кога ќе читнеш дека те ословуваат со име а не со фиром,како што тоа го прават на гуугл мапите.
И дека видив за прв пат таква убавина да не мораш на ФБ на пр. да наведуваш било кои градови од светот во кои демек живееш ,оти наведеш ли било кој наш град, тогаш Фироманштината ведаш ти доаѓа пред очи .Нејзе ја гаат и развиваат нашите ФБ душмани ,вклучително и ФБ администрацијата а и онаа администрација на гугл е иста .Не можеш ниту да прднеш на некоја од улиците на нашите градови а тоа да не ти го лоцираат како Фиром.
Треба ли уште да дообјаснувам за да доловам поентата .
Како бре никој да се сети да ТУЖИ за ваквите понижувања што ни прават на нетов?
Како бре никому повеќе да не му смета опцијата МК - ФИРОМ кога бираме кирилицата на нашите компјутери ?

И Michelin не' љуби, можеби и бриџстоун

zthf6t.jpg

И НТИ

sgw6.jpg

И global security

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom