H
HoT IcE
Гостин
Da mi e pametiov kako na mStealth gajle da si nemam..
Епа не се сите најдобрата лига у свет да одвојат 100,000 евра по стадион за GLT.https://www.youtube.com/watch?t=42&v=Qr6EXb-USJ8
На 0:42, топката е скоро метар во гол, судијата кој стои до голот го виде убаво, па дури и линискиот судија. Никој не реагираше на тоа (среќа па во истата акција пак дадоа гол). Нема шанси да не го видат, само сакаат да не го видат. Не е прв пат ова да се случи и џабе да стојат тие дополнителни судии кога не гледаат вакви ситуации и чисти прекршоци и играње со рака на 2 метри пред нив. Не знам зашто не би реагирале за вака чист гол.
Среќа што не врие од богови на правописот.[DOUBLEPOST=1443693250][/DOUBLEPOST]Форумот врие од богови на хумурот и на фудбалско познавање.
Одговори бе што се деси лани, не мстелт мелт.Da mi e pametiov kako na mStealth gajle da si nemam..
E ova e drugo vise i so ova mozam da se slozam....А вие што се смеете тука за Смолинг очигледно не сте гледале ни 3 утакмици на Манчестер сезонава па коментирате и уште сакате мислењето да ви биде земено за релевантно.Не се согласувам со муабетите дека е класа уште, му требаат 2-3 сезони на константно ниво но дечкото после црвениот со Сити игра како на дроги и моментално може е стопер во најдобра форма во ПЛ. И да го исклучиме црвениот со Сити, не памтам последно кога сме примиле гол по негова грешка. Но од другата страна и за Де Геа лани се викаше дека било само форма и ќе паднел кога тогаш и еве уште чекаме да падне.
@ЧЕНТО убаво одговори со еден збор = пари.Што не идат тренери ко Раниери у Гранада или играчи ко Вајналдум у Леванте да си прашаат!
Виљареал пред 2 години се врати во ЛаЛига.Пак судиме според 5 екипи само, а лигите се составени од 20.Баерн пред 2 сезони ги победи и Јунајтед и Арсенал, дали Бундесот беше поквалитетен од Премиер Лигата или само Баерн беше појак од овие две екипи? Слаби се во Европа последните 2-3 сезони - тоа е факт. Но целокупно земени првенствата мислам дека во Англија има најквалитетни екипи. Еве Лестер лани влезе во ПЛ, веднаш се наметнаа играчи како Махрез и Варди, јас се кладам дека да копиме во екипите кои лани влегоа во Примера нема да најдеме играч кој е на пола квалитетен од овие двајца.
![]()
Dobro Thiago Silva e sklon na kiksovi,poise pati sme bile svedoci,Serhio Ramos e sklon na kiksovi,i za toa sme bile svedoci,Pike prael kiksovi,i toa sme videle poise pati...Добро сеа не се тресете и вие Баерновци, не и Боатенг некоја класа. Ок, добар дефанзивец, кажа мислам некој претходно, покрива повеќе позиции во одбраната, ама не е класа. Склон е на киксови и глупости, а несигурен дефанзивец не може да е класа дефанзивец.
Смолинг игра одлично оваа сезона и на добар пат е да стане новиот лидер на одбраната на Јунајтед. Проблем е што нема партнер, Блинд принудно покрива тука, али на долгорочен план мислам дека тоа не е добро решение.
Добро сеа не се тресете и вие Баерновци, не и Боатенг некоја класа. Ок, добар дефанзивец, кажа мислам некој претходно, покрива повеќе позиции во одбраната, ама не е класа. Склон е на киксови и глупости, а несигурен дефанзивец не може да е класа дефанзивец.
Ме читаш ти мене воопшто или само ми реплицираш за да " билдам постови" ?Што ги спречува Ливерпул и Тотенхем да ги победат истите мртви екипи во ЛЕ?