UEFA Champions League 2015/2016

O

ob1

Гостин
Бенитез би го мењал со Куртоа. :D
Не без заебанција, цело негативно мислење што го имаме од човекот ми е од тебе. :)
Има време за на него да му се суди, до сега има некои позитивни работи кај него но има и некои негативни.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.820
Поени од реакции
17.764
Не без заебанција, цело негативно мислење што го имаме од човекот ми е од тебе. :)
Има време за на него да му се суди, до сега има некои позитивни работи кај него но има и некои негативни.
Нека ти биди и од мене поголем идиот не сум видел...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Остави ги интерашиве, он им е уште крив што после 5 сезони се срање.
Сигурно он е крив што Јоветиќ е повреден во моментов, го префорсирал на тренинг.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.820
Поени од реакции
17.764
Абе дај достате со овие глупостите кој каде би играл. Жените на сите тие на овој да ми заиграат. Ќе фатат место
Која би фатила место на жената бивша на Буфон?
На Ешли Кол?[DOUBLEPOST=1443658337][/DOUBLEPOST]
Остави ги интерашиве, он им е уште крив што после 5 сезони се срање.
Сигурно он е крив што Јоветиќ е повреден во моментов, го префорсирал на тренинг.
Јувенташ сум море опинок :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.107
Алаба и Мартинез играат како штопери мислам дека цела оваа сезона, затоа нив ги спомнав иначе им ја знам позицијата.
Според мене, никако пред Варан и Пике.
И ај кажи ми ти како Алаба и Мартинез се поарни штопери од Смолинг? Па Ловрен да им го пуштите таму фаќа место бе. :D И Пике не ништо посебно, Маскерано човекот и него го направија стопер, греота само за таков ДМФ; ама баш поради тоа што одбраната на Барса никогаш не била јака страна откога тој замина таму. :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јувенташ сум море опинок :D
Мртоф, Стефо го има цитирано. Кај кур се убацуваш у муабет?
Од кај се убаци неповикан у муабет? :D

Кој си ти да кажуваш за кој навиваш бе?[DOUBLEPOST=1443658505][/DOUBLEPOST]
И ај кажи ми ти како Алаба и Мартинез се поарни штопери од Смолинг? Па Ловрен да им го пуштите таму фаќа место бе. :D И Пике не ништо посебно, Маскерано човекот и него го направија стопер, греота само за таков ДМФ; ама баш поради тоа што одбраната на Барса никогаш не била јака страна откога тој замина таму. :)
Ги имаш глеано сезонава, барем една утакмица у лига? :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.955
Поени од реакции
116.526
Кои се позитивните а кои негативните? :D
Не го слушај тој Турчинот, им освои ЛШ на среќа и сега у несвест паѓа. Не постои Бенитез како тренер, има среќа што РеЈал има јак тим па ќе се одржава нон стоп во борба за титулата.

Сакаш уште негативно мислење за него да ти набијам? :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Имал среќа Бенитез што имал јак тим па ќе се одржувал во борба за титула а кога ќе им го спомнеш тоа како контра аргумент за Моу одма „абе а пред 2342342432 години со Порто што направи без јак тим?“

Ти ебам превртливото говно да ти ебам.
Барај слики од Моу и лупај го, не замарај тука.

П.С. На Порто тимот беше перверзија а доказ за тоа е дека скоро сите играчи после тој успех направија трансфер во појаки клубови. [DOUBLEPOST=1443658625][/DOUBLEPOST]
Барса или Баерн?
Баерн.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.820
Поени од реакции
17.764
Мртоф, Стефо го има цитирано. Кај кур се убацуваш у муабет?
Од кај се убаци неповикан у муабет? :D

Кој си ти да кажуваш за кој навиваш бе?[DOUBLEPOST=1443658505][/DOUBLEPOST]
Ги имаш глеано сезонава, барем една утакмица у лига? :)
Не сум мртоФ, опериран сум ебате неписмењакот :D
Oпули се сум коментирал под него :D[DOUBLEPOST=1443658684][/DOUBLEPOST]
Па што ако си Јувенташ?
Ти оди маслинки сади во саксија не си квалификуван да ме цитираш :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.955
Поени од реакции
116.526
Не сум мртоФ, опериран сум ебате неписмењакот :D
Oпули се сум коментирал под него :D[DOUBLEPOST=1443658684][/DOUBLEPOST]
Ти оди маслинки сади во саксија не си квалификуван да ме цитираш :D
Ауууу Факе има сериозен кандидат за лош хумор. Не си уште до лепра стигнат, ама идеш натака. :kafence::kafence::kafence:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.820
Поени од реакции
17.764
Кои се позитивните а кои негативните? :D
Не го слушај тој Турчинот, им освои ЛШ на среќа и сега у несвест паѓа. Не постои Бенитез како тренер, има среќа што РеЈал има јак тим па ќе се одржава нон стоп во борба за титулата.

Сакаш уште негативно мислење за него да ти набијам? :icon_lol:
Кажи му за Кордоба како десен бек на 35 години :D еден шпринт до центар и не мрдна умре. :D[DOUBLEPOST=1443658825][/DOUBLEPOST]
Ауууу Факе има сериозен кандидат за лош хумор. Не си уште до лепра стигнат, ама идеш натака. :kafence::kafence::kafence:
Од тебе ќе учам можи ќе спасам гла :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.107
Не, само хајлајтси. :D Уствари, пуштена ми беше со Леверкузен, ама повеќе штракав по форумов. xD

Ама небитно, ај Матинез знам дека го имаат користено и како штопер, но Алаба никако не ми влегува во главата дека може да игра на таа позиција...исто како Блинд кај нас на пример. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom