Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
абе кој кур муе на сф телеком краирај листу. хочу да гледам утакмицу брате не да креирам листу?

Аман бе..
1) одиш Креирај Листу
2) Ти се појавува на десктоп медиа иконче, го кликаш него
3) Гледај Арена

Тевез фали најпоќе на оние шанси денешни барем 2 гола ќе дадеше. Алегри ми изнервира онака да изреагирам најповеќе поради Дибала кој мора да игра ама ајде тешка недела имаме ејј замислите во една недела Сити, Џенова, Фросиноне, Наполи, ЛШ.

Како и да е ова денес мораше да се победи.

Ајде битче боље

--Лихт--Киелини-- Бонучи--Сандро--
-------------Маркизио--------
------Кедира----------Погба-----
--------------Хернанес-----
-----Мората---------Дибала---
Е сосем друг тим кога ќе се вратат ќе биде поинаку

Не знам само кој ќе биде повеќе утепан и демотивиран во Сабота.. Ние или Наполи..
Ние кикс со Фросиноне а Наполи со Капри...

Го дават Коман, го задржат Заза :facepalm:
Мислам ај што изгубија, ајде. Ама да плачиш за Тевез, за Пирло, за Видал. Да те сватам...Ама за Коман бре? Што ли толку те импресионира тој во дресот на Јуве, баш ме интересира...

Мислам ај што изгубија, ајде. Ама да плачиш за Тевез, за Пирло, за Видал. Да те сватам...Ама за Коман бре? Што ли толку те импресионира тој во дресот на Јуве, баш ме интересира...
Барем по креативец беше за разлика од Заза, креираше шанси пичка му матер, овој што напави го гледаше натправарот како играч од наше првенство тотален изгубен, селкај невиден и немој да го оправдите дека даде гол, колку само се играше пред голот на Фросиноне и јас да играв напаѓач ке дадев гол, нема кој да дава голови у п.м и тој Дибала се мисли дека е Меси, Манџукиќ е катастрофа сега за сега, само Мората ни е светла точка

Аман бе..
1) одиш Креирај Листу
2) Ти се појавува на десктоп медиа иконче, го кликаш него
3) Гледај Арена

нема ништо на дестоп кога кликнав на креирај листу, ми се појави тоа црното цмд, и како ништо да не се десило?

Секој клуб. Никој не сака да држи не мотивирани играчи со високи плати во клуб. И од финансиски и од многу други причини. Едноставно дојдено е време за промена и мораше да си одат. Грешката на управата беше во не соодветните замени, голема улога играат и повредите и ред други работи. Ама ништо од ова не е доволно за да некој си даде отказ од својата функција. Грешки се прават. Не значи дека не можат да се поправат
Под секој ваљда мислиш на Јунајтед и се виде како завршија една пропадната сезона а и оваа не играат ништо посебно.Какви се не играчишта изнакупија за џабе.Ај земи пример од Барса,Реал,Баерн,Челзи кога направиле таков карамбол у составот.Затоа и се таму каде што се.Требаше да направат постепена транзиција.

Java спушти и инсталирај зато така прај :)
нема ништо на дестоп кога кликнав на креирај листу, ми се појави тоа црното цмд, и како ништо да не се десило?

38 шута на гол , само еден во мрежа , Интер пет утакмици добива со по 1 шут на гол .. Очајно фали реализација, вечерва да ги имавме Манџо и Мората не им бегаше петарда на фросиноне но и без нив е срамота да не го добиеш фросиноне... то е то, одиме со сите сили на ЛШ :ROFLMAO:, а сериа а нека освои некој друг за промена, досадни станавме...

Барем по креативец беше за разлика од Заза, креираше шанси пичка му матер, овој што напави го гледаше натправарот како играч од наше првенство тотален изгубен, селкај невиден и немој да го оправдите дека даде гол, колку само се играше пред голот на Фросиноне и јас да играв напаѓач ке дадев гол, нема кој да дава голови у п.м и тој Дибала се мисли дека е Меси, Манџукиќ е катастрофа сега за сега, само Мората ни е светла точка
Чекај сега, мешаш баби и жаби. Јас како што знам Заза и Коман не играат на истата позиција, Коман е класично крило, а во Јуве шансата што ја доби, не покажа ни к од креативност. Личеше на уплашено прваче на прв школски ден. Ај ако не, спореди ги Буфон со Тевез...

Ајде сваќам нервоза поради нерешениот резултати, сваќам, ама па сега да го споредуваш Заза со Коман како прво не се ист тип на играчи, како второ колку и да си незадоволен од Заза тој си ја изврши својата должност како напаѓач, си постигна гол.

Давајте ги изјавите од Алегри и компанија... живо ме интересира како ќе се вадат за ова што се случи.

Чекај сега, мешаш баби и жаби. Јас како што знам Заза и Коман не играат на истата позиција, Коман е класично крило, а во Јуве шансата што ја доби, не покажа ни к од креативност. Личеше на уплашено прваче на прв школски ден. Ај ако не, спореди ги Буфон со Тевез...

Ајде сваќам нервоза поради нерешениот резултати, сваќам, ама па сега да го споредуваш Заза со Коман како прво не се ист тип на играчи, како второ колку и да си незадоволен од Заза тој си ја изврши својата должност како напаѓач, си постигна гол.
Во Јувентус играше како класичен напаѓач толку го пратиш Јувентус се гледа хахаха затоа и детето не можеше да се снајде оти генијот Алегри и даде да игра во позиција што не е за него, и ако играше како напаѓач 100 пати беше подобар од Заза

Давајте ги изјавите од Алегри и компанија... живо ме интересира како ќе се вадат за ова што се случи.
Доволна изјава беше фацата на Марота кога го примија голот.:D[DOUBLEPOST=1443043967][/DOUBLEPOST]
Во Јувентус играше како класичен напаѓач толку го пратиш Јувентус се гледа хахаха затоа и детето не можеше да се снајде оти генијот Алегри и даде да игра во позиција што не е за него, и ако играше како напаѓач 100 пати беше подобар од Заза
Коман играше во Јуве како класичен напаѓач?

Годинава на 2 натпревари изигра како SS, втор напаѓач, а не КЛАСИЧЕН. Тоа е различно бре, крило можеш да играш некогаш како втор напаѓач, ама како класичен центарфор во никој случај, а Заза ТОКМУ тоа го играше вечерва во Јуве.

Ти ми кажа дека играл класичен крило значи, класичен крило има разлика со втор напаѓач намерно го напишав класичен напаѓач оти знаев дека ке ми возвратиш, значи не знам тука кој меша баби и жаби немој да налеташ и да коментираш само да кажеш нешто, јас не ја напишав разликата Коман Заза заради позиците кај што играат, го напишав оти стварно не знам зошто воопшто го купија Заза против сум бил и за Заза да се донесе и Берарди исто, вториот не го донесоа ама глупите ке го донесат идната сезона за огрома сума пари и ке го дават после тоа 2 пати на позајмица за на крај да го продадат за 5 милиони максимум 10

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom