S
Samurai_Sk
Гостин
Го дават Коман, го задржаа Заза 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

абе кој кур муе на сф телеком краирај листу. хочу да гледам утакмицу брате не да креирам листу?
Мислам ај што изгубија, ајде. Ама да плачиш за Тевез, за Пирло, за Видал. Да те сватам...Ама за Коман бре? Што ли толку те импресионира тој во дресот на Јуве, баш ме интересира...Го дават Коман, го задржат Заза![]()
Барем по креативец беше за разлика од Заза, креираше шанси пичка му матер, овој што напави го гледаше натправарот како играч од наше првенство тотален изгубен, селкај невиден и немој да го оправдите дека даде гол, колку само се играше пред голот на Фросиноне и јас да играв напаѓач ке дадев гол, нема кој да дава голови у п.м и тој Дибала се мисли дека е Меси, Манџукиќ е катастрофа сега за сега, само Мората ни е светла точкаМислам ај што изгубија, ајде. Ама да плачиш за Тевез, за Пирло, за Видал. Да те сватам...Ама за Коман бре? Што ли толку те импресионира тој во дресот на Јуве, баш ме интересира...
Аман бе..
1) одиш Креирај Листу
2) Ти се појавува на десктоп медиа иконче, го кликаш него
3) Гледај Арена
Под секој ваљда мислиш на Јунајтед и се виде како завршија една пропадната сезона а и оваа не играат ништо посебно.Какви се не играчишта изнакупија за џабе.Ај земи пример од Барса,Реал,Баерн,Челзи кога направиле таков карамбол у составот.Затоа и се таму каде што се.Требаше да направат постепена транзиција.Секој клуб. Никој не сака да држи не мотивирани играчи со високи плати во клуб. И од финансиски и од многу други причини. Едноставно дојдено е време за промена и мораше да си одат. Грешката на управата беше во не соодветните замени, голема улога играат и повредите и ред други работи. Ама ништо од ова не е доволно за да некој си даде отказ од својата функција. Грешки се прават. Не значи дека не можат да се поправат

нема ништо на дестоп кога кликнав на креирај листу, ми се појави тоа црното цмд, и како ништо да не се десило?
, а сериа а нека освои некој друг за промена, досадни станавме...Чекај сега, мешаш баби и жаби. Јас како што знам Заза и Коман не играат на истата позиција, Коман е класично крило, а во Јуве шансата што ја доби, не покажа ни к од креативност. Личеше на уплашено прваче на прв школски ден. Ај ако не, спореди ги Буфон со Тевез...Барем по креативец беше за разлика од Заза, креираше шанси пичка му матер, овој што напави го гледаше натправарот како играч од наше првенство тотален изгубен, селкај невиден и немој да го оправдите дека даде гол, колку само се играше пред голот на Фросиноне и јас да играв напаѓач ке дадев гол, нема кој да дава голови у п.м и тој Дибала се мисли дека е Меси, Манџукиќ е катастрофа сега за сега, само Мората ни е светла точка
Во Јувентус играше како класичен напаѓач толку го пратиш Јувентус се гледа хахаха затоа и детето не можеше да се снајде оти генијот Алегри и даде да игра во позиција што не е за него, и ако играше како напаѓач 100 пати беше подобар од ЗазаЧекај сега, мешаш баби и жаби. Јас како што знам Заза и Коман не играат на истата позиција, Коман е класично крило, а во Јуве шансата што ја доби, не покажа ни к од креативност. Личеше на уплашено прваче на прв школски ден. Ај ако не, спореди ги Буфон со Тевез...
Ајде сваќам нервоза поради нерешениот резултати, сваќам, ама па сега да го споредуваш Заза со Коман како прво не се ист тип на играчи, како второ колку и да си незадоволен од Заза тој си ја изврши својата должност како напаѓач, си постигна гол.
Доволна изјава беше фацата на Марота кога го примија голот.Давајте ги изјавите од Алегри и компанија... живо ме интересира како ќе се вадат за ова што се случи.
[DOUBLEPOST=1443043967][/DOUBLEPOST]
Коман играше во Јуве како класичен напаѓач?Во Јувентус играше како класичен напаѓач толку го пратиш Јувентус се гледа хахаха затоа и детето не можеше да се снајде оти генијот Алегри и даде да игра во позиција што не е за него, и ако играше како напаѓач 100 пати беше подобар од Заза