Локациите на кои се користи радар

• Креатор на темата Креатор на темата RaZ-R
  • Време на започнување Време на започнување
Немораат да ме бркаат. Доволно е кога ке забележат на радарот дека сум побрз од максимално дозволената брзина да ми дадат знак за сопирање и ќе сопрам.....можеби;)
можеби...хахаха,,, добро ти е ова:pos:

Не бе, стварно ќе се обидам да сопрам, ќе префрлам за брзина подолу ...и ќе завртам до даска:pos:
па нормално де....ти ке се обидеш, ама ке мора да го стабилизираш моторот... не си луд да се испотепаш на улица ако он решил да те запира...:vozbud:

па нормално де....ти ке се обидеш, ама ке мора да го стабилизираш моторот... не си луд да се испотепаш на улица ако он решил да те запира...:vozbud:
Дефинитивно во право си! :pos:

Немораат да ме бркаат. Доволно е кога ке забележат на радарот дека сум побрз од максимално дозволената брзина да ми дадат знак за сопирање и ќе сопрам.....можеби;)

:pos:

Neznam kolku ke pomogne ova no vo sekoj slucaj e dobro

Па ги имате локациите ја знаете опремата и не е ласерска значи препорачливо е активен џаминг систем на К и Х band само да бидат дигитални оти аналогните губат калибрирање, втора опција и најдобра е пасивен детектор и безбедно возење.

И Куманово е точно. Со плус неколку локации...

На самиот влез на Радовиш скоро секој пат има од страната за на кај Скопје од Струмица кога се оди. Денеска ги имаше пак на истото место и нормално за глупости се фаќаат :D a за она што треба не ги боли уво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom