GMS + 1200 MICROGRAMS во ФАБРИКА - 3.10.2015

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.535
Поени од реакции
8.299
Веб-сајт
www.flickr.com
12009577_1482757458717962_8578647425396176001_n.jpg

Полека но сигурно доаѓа крајот на OPEN AIR сеозната 2015, а за крај, или што би се рекло јаготката на шлагот Ви подготвуваме нешто навистина специјално...

Затворањето на сезоната се поклопува со една од најлудите ноќи во градот убав - БЕЛА НОЌ!!!

Поради тоа со особено задоволство Ви го најавуваме гостувањето на:

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

GMS - Growling Mad Scientists (Spun Records Ibiza)

и специјален

1200 MICROGRAMS dj set

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Домашна поддршка:

DARE

SOUNDKILLAH

DEJAN DOGGY

=====================================================

Сабота 3 октомври
Старт: 23:00
Крај: 06:00
КЛУБ ФАБРИКА - Градски парк Скопје

Најдобриот RCF Line array Sound System, одлично светло, ласер шоу, специјален декор...

Влезници во предпродажба во ПОЛА ЈУГОТОН и КУПИ КАРТИ ЗА СЕ дистрибутивната мрежа и онлајн на www.nastani.com.mk

До 27 септември - 300 денари, потоа 400 денари!!!

Устфари Џиемес су дел од 1200 микрограмс. Они браќа и луд Раџа Рам од Шпонгл и олд скул диџеј Чикаго. Ама не верују да дојдев у пун састаф. Ке дојде ваљда едн од браќа и ваљда Раџа да пушта диџеј сет. Стара корпорација е овај сс Чикаго, 1200, Зорба, тој е тј праф олскул кфалитет, изреалски прогресиф наркомански спејс непофторилив звук. А ск овој што ке пуштаф на журку, којзнае какфо комерцијално проге срање ке е.
Искрено да се дешааше ивент пред некои 10-15 године, прф да сам на подиум да денсам. Овакој остављам на млади тинејџерски амф фраери и фраерке. Нека играф они на овј ритам претпознатлив за овој лудо време, време на некфалитетан транс, некфалитетна атмосфера.
Иначе еве траке од мои време поврзани сс овуј журку
GMS & 1300 mics - The fourth relevation
A eве и премного дигната и транс фест трака од диџеј Чикаго
Zorba & Chicago - The rush
Tрака е една од најјаки на времето, рипам и боли ме кур за сфе.

Мала исправка : Старт 00:00 (јер никад не пуштиле у 11 да влезеш), крај 04:00 eвентуално 4:15.
У фабрика нема журка а да не ја прекинат во 4, а си платил за до 5,6 саат...

Клубовите се законски ограничени да затворат во 4:00 :( За денсање до сабајле само шума или нешо слично.

Клубовите се законски ограничени да затворат во 4:00 :( За денсање до сабајле само шума или нешо слично.

Капан Ан до 5:30 некад и до 6 :D
Али добро, тоа е од другата страна на Вардар тоа менува се :)

Устфари Џиемес су дел од 1200 микрограмс. Они браќа и луд Раџа Рам од Шпонгл и олд скул диџеј Чикаго. Ама не верују да дојдев у пун састаф. Ке дојде ваљда едн од браќа и ваљда Раџа да пушта диџеј сет. Стара корпорација е овај сс Чикаго, 1200, Зорба, тој е тј праф олскул кфалитет, изреалски прогресиф наркомански спејс непофторилив звук. А ск овој што ке пуштаф на журку, којзнае какфо комерцијално проге срање ке е.
Искрено да се дешааше ивент пред некои 10-15 године, прф да сам на подиум да денсам. Овакој остављам на млади тинејџерски амф фраери и фраерке. Нека играф они на овј ритам претпознатлив за овој лудо време, време на некфалитетан транс, некфалитетна атмосфера.
забрави да ги спомнеш и флоросцентни маице и наравно како модан детаљ цвикери :)

Мора да се испоштува стариот.
Никад не сум бил на 1200.

Еве уште две траки на времето што превртуваа подиуми. Нека трепкаат!

G.M.S. - Spliff Politics (aka Boom Shanker)

Juice by G.M.S.

Еве уште две траки на времето што превртуваа подиуми. Нека трепкаат!

G.M.S. - Spliff Politics (aka Boom Shanker)

Juice by G.M.S.
Бум Шанкар трака мислу дека е G.M.S. & Skazi & Parasense. Maда е и чудно руси да праиф заедно траку сс овија изреалци, ама добро тк ги беше исти правац на музику, тк искочи псај транс, тк и Skazi беше кул, Animal албум му беше лудило, ама тој беше пред 15 године. Од тк наам и Parasense не е исто нели Zolod умре,знаемо он беше мозак на Parasense.

A фтора трака га искомерцијализира транс како правац, од тк наам почна да се прави тј вокал прогресиф искомерцијализиран транс, па гитаре фрштесфа, Void група искочи и таj диско куќа куде што бесфа они, Skazi и још некои слични.
Траке како Void - Machine, Juice од G.M.S. Skazi - I Wish и остали срања, га натерасфа и нетрансерски сфет да иде на журке и да слуша транс, а тој само по себе доведе до некфалитетни журке и исдавање на тиња албуми и компилацие.

Мноо кењам у тему за журку : D
Убао да си пројдете!!!!

Nema sansi da e Raja... barem taka mislam :)
Брат, чим пишуе дј сет 1200 mics, тој значи дека сто посто ке е он. Мада у Белви кд доваѓа на флаери пишуепе Raja Ram dj set. Aма ваљда дека и GMS ке доваѓа(ф) нели они су заедно како 1200 могуќе и диџеј сет да ги е бек ту бек, Raja Ram и едн од њим, или па сфи троица ке пуштаф : D Koj ги ебе, ја не иду : D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom