UEFA Champions League 2015/2016

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Мамич ти е сеоски Харлампие:D,само виша сила може да го смени,се знае која е виша сила

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Хазард не е класа над Санчез, но ако се дава на некој предност, тоа е сигурно на Хазард. Кош е сигурно у Англија у топ 5 и не е 5ти.Кокелан реков му треба оваа сезона за да почнам сериозно да го сметам за еден од подобрите дм играчи. Матич е во Челзи сезона ипол ако не се лажам, без да ги сметаме обие 5кола и стана класа, затоа истиот рок му го давам и на Кокелан. Белерин е само еден од најдобрите таленти, ништо повеќе. Има фурни леб да јаде. Пред се да не се повредува, да ја изигра сезонава без пад па тогаш за нешто повеќе ќе може да се збори.
Ова е реалната слика, настрана "реметот" од тебе и стефан кој не е ремет туку глупирање од кое ме фаќа пролив.

И за твоја информација, на почетокот на кариерите во Арсенал на Санчез и Кокелан(зборам кога се врати од позајмица) не бев голем фан и поддржувач на истите.

Како за крај сите играчи што ги набројав не можат да им се фатат на најдобрите на својата позиција, Џонатан, Муриљо, Гуарин, Јојо балон диор и напаѓачиштето Икарди ебачот кој не сакал да се мачи па затоа зел жена со две деца. Како капак и тренерот кој ќе го наследи Жозе, кој е веднаш зад Жозе, а Жозе во зона на испаѓање, ама он е д бест оф ол тајм и го измислил фудбалот во далечната 18ишукадр година, чист Англичанец, само и он земал како и ние Македонците
бугарски, он Португалски пасош. И живее 200 години оти е бог, а воедно и најдобра старлета, не за џабе на џонтра и стефан левата им е помускулеста од десната рака.

Гуд најтх, поззз од тхе нев хенру.

ПС:Сум јадел гомна за ШО... Утре сакам да кажеш дека јас реков оти Белерин е најјакиот офанзивен бек у ПЛ. :pos:

Кис пластични, постот е подолг од историјата на Челзи.
А таман помислив, еве го Факе добро почна, може да се дискутира на ниво и оппп почнува ванаби тролање, измешани реченици, Јојо балон диор, Џонатан, шие ми га Ѓуро, нешто Жозе, пластика, Челзи, Груевски кур се тресе.

Ај у реду е за Џонатан, Скелото и остали издркотини и ние самите се дупиме за тоа ама озбилно се смееш за Јоветиќ и Икарди а вие у напад ги имате Волкот, Жиру и Велбек? Мислам озбилно онака? Па летово 40 милиони сте испратиле за Икарди. Па и за Жозе се смешка а Венгер ви е тренер на екипата, човекот што бега од Мурџо како РАТМ од Факе.

За Кокелин стојат тие муабети дека се правени на форумов како малиот е боље играч од Матиќ. За Шо не се прајте паметни кога цела багра арсеналовска се маваше у гради дека МанЈун купиле просек, преплатен кур се тресе и дека Чемберс повеќе покажал од него.
Самите си ги праите тие муабети па после ваков бил `реметот` сме измислувале работи, не ве заебаваме само ја и Стекот туку цел форум се подјебава со вашиот сакан клуб. Никој не го сфаќа сериозно Арсенал како клуб, не постоите. (да, и ние не постоиме.. да не ми го тупите курот со Интер)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Коби бе белосветски троле, ти тролу над троловите намали со дрогата и земај ги апојте навреме уште има шанса да се вратиш в'колосек, мајке ми

Sent from my ST21i using Tapatalk

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
За сите што паламудрат дека Тер Штеген не можел да биде како Ноер, јас па баш мислам дека токму вчера го постигна тоа ниво.

Го памтам тој ден, кога Шалке од 04, стана 05.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.962
Поени од реакции
116.542
Коби бе белосветски троле, ти тролу над троловите намали со дрогата и земај ги апојте навреме уште има шанса да се вратиш в'колосек, мајке ми

Sent from my ST21i using Tapatalk
11913555_10207814938318359_1761130952_n.jpg

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
@Џонтра Волта Конкретно за Шо, во еден пост јадеше лајна како ќе сум се јавел јас и повторно ќе сум јадел трици, а пази можеби скоро од цел фан клуб баш јас не сум ги јадел тие трици.

Со Стефан овде за лајкови почнавте ко девојчињата на фб со голи цицки. Ништо чудно и вие курот да го сликате на фб за лајкови.
Сега мрш упичкуматер, Икарди и Јојо, балон диор. :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom