UEFA Champions League 2015/2016

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.554
Не знам само оти се јаде толку гомна за Кокелан, мене ми е стварно топ играч. :) Реално сите фанови знаеме да претераме кога се наши играчи во прашање. И Хазард беше правен како Роналдо и Робен, па реално до сеа нема направено ни пола од овие двајца. Нормално, млад е уште ама не треба сеа да се јаде гомна на секое кога игра како дух веќе месец и кусур.
Хазард е единствениот играч од ПЛ кој има тенденција да стане како Меси и Роналдо, односно да дојде на нивно ниво. Беше едно време и Руни таков али секоја сезона му требаат 3-4 месеци да симне некое 5-6 кила. :kafence::kafence:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Абе трипати прочитав Јојо балон диор, шокојкур е ова? Само Диор ме потсеќа на парфем, другово слабо. :toe:[DOUBLEPOST=1442482984][/DOUBLEPOST]Ааа да, и јојо - она ко мали коа си игравме со врвца. Ама па нема логика бе!?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе трипати прочитав Јојо балон диор, шокојкур е ова? Само Диор ме потсеќа на парфем, другово слабо. :toe:
Јоветиќ е Јојо :D[DOUBLEPOST=1442483036][/DOUBLEPOST]
Tele specijalci ne smee da ima na tribina. Samo nadvor, a vnatre redari. Ama smotan si niso ne znaes :D
Да бе, па ко @Џонтра Волта да го тепаш редарот зошто стои каде што треба да стои на трибина :D

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Ај иди објасни им го ова на Арсеналовци, очи има да ти извадат. На страна што ги троламе јас и Џонтра, колку и да викаат дека не сме интересни им иде од курот да си каснат. :kuracc:, али кога зборам озбилно баш мислам на ова што го кажа ти. Сеа одма се фаќаат за Интер, ја не капирам што има улога Интер во ситуацијава. Разликата е што ние ко фанови признаваме дека сме мизерија, а они не признаваат, односно Арсенал увек е најбоље тим со најбоље играчи и најбоље тренер. (не сите мислите вака, не рипајте одма)
Ја не познавам поосетливи навивачи, а нивниот тим во последниве 10000000000000000 години има освоено два Мики Маус купови, има примени 1000 голови од Баерн и Барса во ЛШ и четвртото место е букирано во ПЛ уште пред да почне сезоната. Малце објективност, реалност, не би било лошо.

П.с. Оној пишал дека не го гледа Интер и не го занима Серија А. Ок, некој го занима и ПЛ и останатите лиги, не го гледа само својот тим и ништо повеќе.
Не знам за кои фанови зборуваш, не знам со кого си правел муабет на форумов, но атмосферата во фан клубот на Арсенал после летово кога не се зеде ниеден играч не е баш оптимистична, т.е. воопшто не е таква каква што ја опишуваш. Значи, уште еднаш: не знам кого „реметиш“ со твојот „ремет“.[DOUBLEPOST=1442483925][/DOUBLEPOST]
Не знам само оти се јаде толку гомна за Кокелан, мене ми е стварно топ играч. :) Реално сите фанови знаеме да претераме кога се наши играчи во прашање. И Хазард беше правен како Роналдо и Робен, па реално до сеа нема направено ни пола од овие двајца. Нормално, млад е уште ама не треба сеа да се јаде гомна на секое кога игра како дух веќе месец и кусур.
Коклан функционира во нашиот систем, но е ограничен и не е баш најинтелигентен играч - што го надокнадува донекаде со физикалиите и пожртвуваноста. Сакавме некој подобар, Венгер од нему ваљда познати причини се реши да не носи друг играч, тоа е тоа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.554
Не знам за кои фанови зборуваш, не знам со кого си правел муабет на форумов, но атмосферата во фан клубот на Арсенал после летово кога не се зеде ниеден играч не е баш оптимистична, т.е. воопшто не е таква каква што ја опишуваш. Значи, уште еднаш: не знам кого „реметиш“ со твојот „ремет“.[DOUBLEPOST=1442483925][/DOUBLEPOST]
Коклан функционира во нашиот систем, но е ограничен и не е баш најинтелигентен играч - што го надокнадува донекаде со физикалиите и пожртвуваноста. Сакавме некој подобар, Венгер од нему ваљда познати причини се реши да не носи друг играч, тоа е тоа.
Абе ко да не ги знаеш кои се. :D МкГанер, Фејкерот, доста се овие. :D Не се пали без потреба, си ги возиме нив. :kafence::kafence::kafence: :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Пошто не го купивме од рандом француски тим за 30 милиони.

Да го купевме лани у Јануари 30 милиони од Марсеј, знаеш колку подобар ќе беше до сеа?

Перцепција јебига, нека продужи да си игра како што си игра до сеа па нека биде потценуван.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
@Stefan-kobe

Ќе го пратев ја и Интер, ама шо да правам кога Макпетрол осиримаши до толку да немаат пари итаљанско да купат на Телма, а па и оние сељаците од СК место да ми даваат холандски и руски лиги можеа малце да се потрудат за Серија-А или Лига-1 (француско).

Ама затоа ви ја читам темата тука на форумот, од таму се информирам за Интер, и богами, освен на новата тема од сезонава, на претходните теми знаиш какви работи се напишани за Интер :cool:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.554
@Stefan-kobe

Ќе го пратев ја и Интер, ама шо да правам кога Макпетрол осиримаши до толку да немаат пари итаљанско да купат на Телма, а па и оние сељаците од СК место да ми даваат холандски и руски лиги можеа малце да се потрудат за Серија-А или Лига-1 (француско).

Ама затоа ви ја читам темата тука на форумот, од таму се информирам за Интер, и богами, освен на новата тема од сезонава, на претходните теми знаиш какви работи се напишани за Интер :cool:
Хахаха абе брат, нели гледаш што правиме одредени членови во Серија А? Пер ги корнеме од ремет Јувенташите и комшиките, ако не сеа кога? :D Немој да ми речеш дека озбилно не сфаќаш. Океј има и некои забеготини не викам не, али ние вака стандардните што коментираме се заебаваме. Баш со Џонтра сеа у Мондано зборевме дека Киево ќе не акне у недела и ќе ни ебат стомајки на форум. :D
Ако го сакаш реалниот став на Интерашите за сезонава тогаш тој е пласман во топ 3 и обезбедување ЛШ за наредната сезона. Нема везе што имаме 3 од 3, јас не се надевам воопшто на титула, а ако се деси да ја земеме истата ондак топ, сите среќни и задоволни. :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.980
Поени од реакции
67.779
Уште се замарате со овие, јас сфаќам еднаш, двапати, ај трипати демек си интересен, ама се после тоа е тролање на интераши на кои им е досадно па немаат шо друго. Ја Интер нит го пратам нит ме интересира нешто посебно, мислењето за клубот треба да го базирам само од резултати и вести од нет, така и ја можам километарски постови да пишам колку е Интер мизерен последниве четири години ама шо ќе ми е тоа.

Ај овие од Челзи да ги разбереш донекаде, мада фиксно повеќе се замараат за Арсенал него за нивниот клуб, ама двата интераша освен шо лесно го палат Факе, друго не гледам корист од нивните постови за Арсенал.

А реметот е залужен, не викам не, да изгубиш од Динамо факинг Загреб, ама од рандом членови кои прателе ЛШ таа вечер, а не од некои кои си имаат готови шаблон постчиња и едвај чекаат да ги испосерат секаде.
Брат, ја немам мој став околу целата тематика, само се надоврзав на твојот муабет. Ако може, нека краде, никако не ме тангира целата ситуација со Динамо и хрватскиот фудбал. Знам дека не е цвеќка, имам другар од Хрватска што е од дете задоен со навивање за Динамо, па некогаш ке фатиме муабет за клубот.
Еве сега Мамиќ го бркаат и за затајување на данок према државата. Настрана тоа што е прост ко магаре према новинари, фанови и останати неистомисленици.
Фановите на Динамо не можат да му простат еден грев, а тоа е продадената утакмица со Лион.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.690
Поени од реакции
88.671
Баш со Џонтра сеа у Мондано зборевме дека Киево ќе не акне у недела и ќе ни ебат стомајки на форум. :D
Припремајте се, вежбајте, набијте кондиција со сМонтрата... се ближи тој ден :sneaky:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Хахаха абе брат, нели гледаш што правиме одредени членови во Серија А? Пер ги корнеме од ремет Јувенташите и комшиките, ако не сеа кога? :D Немој да ми речеш дека озбилно не сфаќаш. Океј има и некои забеготини не викам не, али ние вака стандардните што коментираме се заебаваме. Баш со Џонтра сеа у Мондано зборевме дека Киево ќе не акне у недела и ќе ни ебат стомајки на форум. :D
Ако го сакаш реалниот став на Интерашите за сезонава тогаш тој е пласман во топ 3 и обезбедување ЛШ за наредната сезона. Нема везе што имаме 3 од 3, јас не се надевам воопшто на титула, а ако се деси да ја земеме истата ондак топ, сите среќни и задоволни. :D
е браво не корнете од ремет, а ние јувенташите се сожалувавме 4 години ништо не ви зборевме...

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Не корнат од ремет? Хм ова малце сумљиво пошто доаѓа од истите луге што го прават "реметот". Тоа ти е слично нешто некој коа вика ја сум највечи шизик у маало.

R

red.devil

Гостин
Зошто да не го користат клуб ? Дали го направи ја еден од најбогатите на Балкан? Да! Дали извади најдобри играчи на Хрватска шо има и имала? Да ! Дали направи најдобра рекламација за хрватскиот фудбал во позитивна смисла на промоција од секој аспект? Да! Човекот на невидено како шо велиш те цитирам се обогател има секое право да си стаи во џеб.Тој е човек шо би посакал и Македонија да го има.Да исправи,направи клуб и да продава играчи завредност која нема да биде џабе.Повеќе пронс има отколку конс,така шо човеков шо и да зграби пара со брат му,пак ги враќа во Динамо за разлика од нашиве кои земаат и не враќаат и уништуваат клубови.
Нема никакво право зошто тој зема плата за таа работа, а ако не му се допаѓа договорот може да бара и промена на истиот ако мисли дека е уникатен и праи нешто што никој друг не може.
Е сега во игра влегува и нашиот "разнишан" менталитет кој вика дека ако прајш нешто добро, бог си и можеш да правиш што сакаш. Е тоа не се европски вредности а кај нас има многу што живеат со таква филозофија и затоа Македонија тапка во место.

Kajgana Shop

На врв Bottom