UEFA Champions League 2015/2016

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.823
Поени од реакции
17.769
Не знам како да го сфатам ова :D
Си знајш си знајш :D :pos:

@Stefan-kobe @Darko_ufo си идеја бре си викаја чупиња, другари си праеја забави и фала богу јас цимер се журкам.

Мајтапа на страна не се нормални 2ца за Бешикташ, еден за Фенербахче ама она ултрас и еден за Галатасарај абе секој ден се "колеа" а другари другари не се нормални.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Абе да викаше најдобри некој ќе ти го сфатев трудот што го вложуваш секој ден да јадеш гомна. Најди ми пост кадешто некој кажува било кој од овие дека се најдобри.

Ама заборавив, ти си фан на екипа во која играат Џонатан, Гуарин, Јојо и Икарди, па затоа сите други играчи ти изгледаат просечни.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.559
Од темана Премиер Лига што читам, кај вас у фан клуб не ни влагам, не ме ни занимате, не постоите едноставно. Еве нека кажат и останатите што ја пратат темата, имаше расправа во која одредени членови се потсмеваа и го ставаа Кокелан пред Матиќ, односно викаа дека бил боље од Матиќ. Ок.
За Кошчиелни не ми се начнува муабетот, излишно е веќе и преку кур ми е. Итн итн... :kafence::kafence:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Итн итн. Добро Икарди најдобар напаѓач на свет и Јојо балон диор.

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Јас ги спомнав тие играчи онака општо, не конкретно за утакмицава, пошо за нив замарате секогаш, т.е. за некои од нив. Нема везе не ми се прави муабетов секој втор ден, моето мислење за одредени играчи на Арсенал не се менува. И научи/те се да примаш/те ремет, не ко пизди некои плачете само.
Иначе Кокелан, Белерин, Кошчиелни не видов некој да ги пцуе, туку тие за вас се најдобриот ДМФ, дефанзивец и десен бек на планетата. Како да не ве трола човек после?
Коклан и Белерин не играа (не стартуваа барем), Кошчелни е меѓу најдобрите 5 во Премиер лигата, зависно од моменталната форма погоре или подоле на скалата. Коклан од шо мислевме дека е најдобар, сите сакавме да се донесе Шнајдерлин летово. Нејсе, врши работа. Белерин е офанзивно најдобар десен бек, дефанзивно има пропусти, ама се снаоѓаме. Си го спомнувал и Монреал (не играше ни тој, патем) - ти ги гледаш ли Арсенал воопшто или така си тресеш за играчите, кој како на сурат ќе ти се види?

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.383
Поени од реакции
12.813
Искрено, подобро да бидам за тим кој не игра ЛШ неколку години поради одреден сплет на околности и кој лека полека застанува на нозе, отколку да бидам за тим кој секоја година завршува 4то место и во ЛШ да служи за билдање статистика на Барса и Баерн. :kafence::kafence::kafence:
Не знам како заклучи дека е подобро да навиваш за тим кој не игра во ЛШ поради сплет на околности, но лека полека засатанува на нозе, од колку за тим кој цело време игра ЛШ.
Ко божем Арсенал не се труди да постигне подобар успех, ти од 3 утакмици на Интер заклучи дека сте на прав пат, а ние после освоени два ФА Купа и финансиска стабилизација, не сме.
И друго нешто, пред да го освоите триплете-то, Интер нели беше редовен учесник во ЛШ и секоја година го прдеа во осмина-финале, шо не ја смени екипата?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.559
Коклан и Белерин не играа (не стартуваа барем), Кошчелни е меѓу најдобрите 5 во Премиер лигата, зависно од моменталната форма погоре или подоле на скалата. Коклан од шо мислевме дека е најдобар, сите сакавме да се донесе Шнајдерлин летово. Нејсе, врши работа. Белерин е офанзивно најдобар десен бек, дефанзивно има пропусти, ама се снаоѓаме. Си го спомнувал и Монреал (не играше ни тој, патем) - ти ги гледаш ли Арсенал воопшто или така си тресеш за играчите, кој како на сурат ќе ти се види?
Онака бе, симпатичен тим сте ми за тролање. Не пратам јас многу фудбал, стрикно Арсенал јер ми се трола.

Дали рече или јас трипам, дека Белерин е офанзивно најдобар десен бек? :masa::masa::kafence::kafence::kafence::kafence:

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Онака бе, симпатичен тим сте ми за тролање. Не пратам јас многу фудбал, стрикно Арсенал јер ми се трола.

Дали рече или јас трипам, дека Белерин е офанзивно најдобар десен бек? :masa::masa::kafence::kafence::kafence::kafence:
Кој е подобар во Англија?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.559
Не знам како заклучи дека е подобро да навиваш за тим кој не игра во ЛШ поради сплет на околности, но лека полека засатанува на нозе, од колку за тим кој цело време игра ЛШ.
Ко божем Арсенал не се труди да постигне подобар успех, ти од 3 утакмици на Интер заклучи дека сте на прав пат, а ние после освоени два ФА Купа и финансиска стабилизација, не сме.
И друго нешто, пред да го освоите триплете-то, Интер нели беше редовен учесник во ЛШ и секоја година го прдеа во осмина-финале, шо не ја смени екипата?
Ај пошо глеам на озбилно фаќате, ќе ти одговорам така. Кој го прдел Интер во 1/8 финале извини? Два пати испаднаа во 1/8 финале од Јунајтед и Ливерпул. Пред тоа изгледа забораваш кој редовно стигаше до 1/2 финале и 1/4 финале во ЛШ. Јас не реков дека после 3 од 3 Интер застанува на нозе, него дека лека полека застанува на нозе. Далеку е ова од идеалниот Интер кој ние навивачите сакаме да го гледаме, али до пред година, година и пол прва постава ни беа Карја, Џонатан, Нагатомо, Кузмановиќ, Роки и да не набројувам натака. Оваа сезона земавме еден куп играчи, секако дека ќе е на подобро работата во однос на лани, е сега дали ќе е доволно за ЛШ, примарната цел на Интер, ќе видиме во мај.

Мене искрено не ми е јасен патот на Арсенал, без никаква навреда. Која е целта, ФА куп? Лига куп? Ете Интер освојуваше Серија А 4 години по ред, освои и ЛШ, па падна драстично после тоа, па еве сега иде на подобро. А Арсенал што? Четврто место? Чекање на Волкот да го оствари својот полн потенцијал? Да се исплати Емирати? Да играте убаво? Повеќе пасови да имате? Не разбирам најискрено. До лани изговори беа ратите за Емирати, демек затоа не сте можеле многу да вложувате. Еве летово видовме како купивте перфектни 0 играчи, нормално Чех не го рачунам пошто е голман.

Мислам дека што поскоро си отиде Венгер од Арсенал толку ќе е подобро за клубот.[DOUBLEPOST=1442452931][/DOUBLEPOST]
Кој е подобар во Англија?
Пред да ме разбереш погрешно ќе ти кажам дека многу го сакам Белерин ко играч. Стварно има страшен потенцијал и се надевам дека ќе биде играчиште во иднина. Али, сериозно дека е најдобар офанзивен бек? Па лани Бане со газовите ко на Пеџа имаше 100000000000000000 пати подобри офанзивни партии од него. Сезонава е дрво Бане, али кој кур, пет кола се имаат изиграно, глупо е да се суди. Нејсе, ради такви муабети ве троламе со Џонтра.

Последно уредено:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.823
Поени од реакции
17.769
Па лани Бане со газовите ко на Пеџа имаше 100000000000000000 пати подобри офанзивни партии од него. Сезонава е дрво Бане, али кој кур, пет кола се имаат изиграно, глупо е да се суди. Нејсе, ради такви муабети ве троламе со Џонтра.
Аууу низок удар :pos::pos::pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Stek ne jadi gomna super igrac e Bellerin, lani vtorata polusezona koga zbesna cela ekipa na Arsenal maliot izigra perfekten fudbal.

Arsenalovci se palat na primer ako im kazes deka Hazard e za edna klasa bolje igrac od Sanchez, oni mislat deka pod difolt Sanchez e na nivo na Ireland.
I Koscielny e dobar igrac ama daleku od toa deka e najdobar, moze e vo top 5 stoperi na Ostrovot ama na 5to mesto.

Kajgana Shop

На врв Bottom