UEFA Champions League 2015/2016

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Dajte golovite od Hulk
Повели, е сеа заеби не е саглам квалитет. Најубај голој паднаја на Валенсија - Зенит.

Али дефинитивно голот на Флоренци е број еден ова коло, му го кладе тк убо домаќински од центар:aplauz:.
Овије пак џандариве ги скапаја од мање на овије од Баерн, се опраја од мање.

Последно уредено:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Арсенал ауу :pos:сеа наредна со Олимпиакос да ја кикснат и нема шанси да поминат даље.
А нас мајтап ни тераа како тоа сме биле за никаде па од ова победно богами нема,Работнички да беше у групава и он ќе ги тепаше :icon_mrgr:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.823
Поени од реакции
17.769
Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Значи поголем гомнојадец од тебе во последно време против Арсенал нема. Овие што ги набора како прво не играа, како второ ко да те ебеле овие што толку од уста не ги ваѓаш. Нема пост за од тебе за Арсенал да не го пишеш истото. Се бламираш со едно исто. Од што сакаш нешто интересно да пишеш глуп излагаш со едни исти финте.

Нејсе многу Венгер ги потцени и смени 6 играчи од првиот состав и му се удри од глава тоа.
Кој курац му е на @Stefan-kobe ,не памтам некој ни да му го спомнал утепаниот Интер или за кој веќе навива.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.247
Поени од реакции
18.454
Арсенал ваљда пак ќе ги поминат групите, али вакви резултати остануваат во меморијата и долго време се користат за ремет.

Од лично искуство го знам ова.

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Арсенал ваљда пак ќе ги поминат групите, али вакви резултати остануваат во меморијата и долго време се користат за ремет.

Од лично искуство го знам ова.
Навикнати сме ние од Арсенал на ремет, немаме гајле. Но, има ремет со усул и има ремет кога се глупираш сам себе.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.560
Кој курац му е на @Stefan-kobe ,не памтам некој ни да му го спомнал утепаниот Интер или за кој веќе навива.
Искрено, подобро да бидам за тим кој не игра ЛШ неколку години поради одреден сплет на околности и кој лека полека застанува на нозе, отколку да бидам за тим кој секоја година завршува 4то место и во ЛШ да служи за билдање статистика на Барса и Баерн. :kafence::kafence::kafence:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.247
Поени од реакции
18.454
Навикнати сме ние од Арсенал на ремет, немаме гајле. Но, има ремет со усул и има ремет кога се глупираш сам себе.
Абе не мислев на форумот овде или не знам каде, туку на малку пошироко ниво. Арсенал изгуби од Динамо факинг Загреб, кој можеби и не е аматерски тим каков што е претставен, ама лошо звучи.

До ден денеска ми се лоши кога ќе се споменат Копенхаген или Нордсјеланд се да им ебам.

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Искрено, подобро да бидам за тим кој не игра ЛШ неколку години поради одреден сплет на околности и кој лека полека застанува на нозе, отколку да бидам за тим кој секоја година завршува 4то место и во ЛШ да служи за билдање статистика на Барса и Баерн. :kafence::kafence::kafence:
Биди ти за кој сакаш, не се глупирај. Спомнуваш играчи кои не ни играа (и со кои, патем, имаме подобар скор во лигата од еден друг тим чиишто фанови дочекаа да го победат страшниот Макаби за да измилат од дупките); иронично, демек, „фалиш“ играчи кои 99% дискутанти во фан клубот на Арсенал редовно ги пцујат... некако, не го разбирам реметот?[DOUBLEPOST=1442450439][/DOUBLEPOST]
Абе не мислев на форумот овде или не знам каде, туку на малку пошироко ниво. Арсенал изгуби од Динамо факинг Загреб, кој можеби и не е аматерски тим каков што е претставен, ама лошо звучи.

До ден денеска ми се лоши кога ќе се споменат Копенхаген или Нордсјеланд се да им ебам.
Се дешава.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.560
Биди ти за кој сакаш, не се глупирај. Спомнуваш играчи кои не ни играа (и со кои, патем, имаме подобар скор во лигата од еден друг тим чиишто фанови дочекаа да го победат страшниот Макаби за да измилат од дупките); иронично, демек, „фалиш“ играчи кои 99% дискутанти во фан клубот на Арсенал редовно ги пцујат... некако, не го разбирам реметот?
Јас ги спомнав тие играчи онака општо, не конкретно за утакмицава, пошо за нив замарате секогаш, т.е. за некои од нив. Нема везе не ми се прави муабетов секој втор ден, моето мислење за одредени играчи на Арсенал не се менува. И научи/те се да примаш/те ремет, не ко пизди некои плачете само.
Иначе Кокелан, Белерин, Кошчиелни не видов некој да ги пцуе, туку тие за вас се најдобриот ДМФ, дефанзивец и десен бек на планетата. Како да не ве трола човек после?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Искрено, подобро да бидам за тим кој не игра ЛШ неколку години поради БЕНИТЕЗ на околности и кој лека полека застанува на нозе, отколку да бидам за тим кој секоја година завршува 4то место и во ЛШ да служи за билдање статистика на Барса и Баерн. :kafence::kafence::kafence:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.823
Поени од реакции
17.769
Затоа уствари Џони турците ги гази на кладиона.
Јас живеев со 6 турци а секоја вечер имавме забави преку 20тина идеја. Абе еден ден на тој цимерот мој му реков Јарамије Бешикташ 1 месец муабет не ми праеше и намќор ме гледаше, другиот ко почна МКД репрезентација да ми ја куди и критикува до максимум, не се нормални.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.560
Јас живеев со 6 турци а секоја вечер имавме забави преку 20тина идеја. Абе еден ден на тој цимерот мој му реков Јарамије Бешикташ 1 месец муабет не ми праеше и намќор ме гледаше, другиот ко почна МКД репрезентација да ми ја куди и критикува до максимум, не се нормални.
Полесно Кодот на Да Винчи ќе го дешифрирам отколку првата реченица. :kafence::kafence:

D

Darko_ufo

Гостин
:confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom