Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ја искрено нигде не го приметив на утакмицата со Киево освен тој шутот што му го одбрани Бицари со парада.

Нека игра слободно ДМ против Де Брујне, Стерлинг и Силва. (y)
Па кога ќе видиш дека Пирло играше против Бејл, Роналдо и компанија :D
и сам знајш дека нема да е ДМ туку regista :) само ќе креира.

Переира како АМ и Хернанес како плејмејкер вака на хартија изгледа одлично али ај да видиме )

Па кога ќе видиш дека Пирло играше против Бејл, Роналдо и компанија :D
и сам знајш дека нема да е ДМ туку regista :)
Без разлика која е рољата, сепак игра на осетлива позиција пред одбраната. Да не беше Пирло кујзне колку добар у одбрана колку што Видал и Маркизио ораа за него. Плус Пирло е Пирло а Хернанес е тешко мртвило, ама добро надевајте се дека ќе испадне Пирло 2ка и дека ќе си ја врати формата од Лацио... божем у кујзне каква форма играше и таму. :)

Ја искрено нигде не го приметив на утакмицата со Киево освен тој шутот што му го одбрани Бицари со парада.

Нека игра слободно ДМ против Де Брујне, Стерлинг и Силва. (y)
Ајде летај слободно.

Без разлика која е рољата, сепак игра на осетлива позиција пред одбраната. Да не беше Пирло кујзне колку добар у одбрана колку што Видал и Маркизио ораа за него. Плус Пирло е Пирло а Хернанес е тешко мртвило, ама добро надевајте се дека ќе испадне Пирло 2ка и дека ќе си ја врати формата од Лацио... божем у кујзне каква форма играше и таму. :)
Кој се надева дека Хернанес ќе испадни Пирло 2ка, виде негде таков коментар? Во Лацио беше одличен како АМ и сам ти се палеше кога потпиша за Интер.

Кој се надева дека Хернанес ќе испадни Пирло 2ка, виде негде таков коментар? Во Лацио беше одличен како АМ и сам ти се палеше кога потпиша за Интер.
Добар си дека сум се палел. (y)

Имаше такви коментари на темава, и за Пирло сме викале дека е стар и слично бла бла па така и за Хернанес може да изненади ако ја врати формата од Лацио пошто у Интер било калакурница.
Да ве чита некој што не го знае Хернанес ќе помисли дечково е Ибрахимовиќ.

Имаше такви коментари на темава, и за Пирло сме викале дека е стар и слично бла бла па така и за Хернанес може да изненади ако ја врати формата од Лацио пошто у Интер било калакурница.
Па и јас генерализирам како ти за Хернанес зато ти реков се палеше, истото тие.

Го почна муабетот демек за дефанзивните задачи на Хернанес, кога ти реков дека и Пирло беше на таја позиција (што нема врска со креирање и нешто слично туку се осврнав само на дефанзивниот аспект и придонес) го сврти муабетот како Хернанес е Хернанес и дека во Лацио бил просек. Целта беше дека сателитите Роналдо и Бејл играа против Пирло, тогаш можи и Хернанес да игра против Силва и Де Брујне и компанија иако двата се осгласваме дека Хернанес дефанзивно е очаен.

Јас колку што гледам никој тука не го напрај бог хернанес и свесни сме дека е решение до наредното лето/јануари и фала богу ќе се надеваме дека ќе изигра како во Лацио каде имаше одлични или барем добри сезони, да не треба да се надеваме дека ќе испадни Поулсен или Елиа?

Имаше коментари дека е Пирло стар и јас велев дека е стар и уште велам дека немаше место за него во прв тим на Јуве.

И вас да ве чита некој за Јоветич моментално ќе мисли Меси го имате али тоа е.

Плус Пирло е Пирло а Хернанес е тешко мртвило, ама добро надевајте се дека ќе испадне Пирло 2ка и дека ќе си ја врати формата од Лацио... божем у кујзне каква форма играше и таму. :)
Каков Пирло 2ка, (веројатно) ќе покрива таму док не се врати Маркизио.. го купија зашо бараа АМ

Вчера излегоа гласини дека Марота купувал играчи без консултација со Алегри - нешто поради и Конте на моменти беше бесен а и по интервјуата оваа година се гледаше дека Марота и Алегри збораат две различни работи.

Алегри е крив за некој работи пособено за овие 2-3 меча но прв виновник е целосната управа барем за мене.
Јас искрено не верувам во вакви гласини, впрочем, не ги ни сметам за гласини. Ги сметам за смет, отпадок, нешто што не вреди ниту да го отвориш, а камоли да го прочиташ. Баш во интервјуата, Алегри неколкупати потенцираше дека трансфер политиката се договара заедно со Управата, но ете на некој му текнало да си напиши некоја работа, да си зголеми читаност, за нешто што нема никаква врска со реалноста.

Јас мислам дека е прерано да се бараат и посочуваат виновници, и веднаш да се става на гилотина било кој, дали Управа, дали тренер, дали играчи, но ВИНОВНИК е многу тежок збор за поминати 3 кола.

Па и јас генерализирам како ти за Хернанес зато ти реков се палеше, истото тие.

Го почна муабетот демек за дефанзивните задачи на Хернанес, кога ти реков дека и Пирло беше на таја позиција (што нема врска со креирање и нешто слично туку се осврнав само на дефанзивниот аспект и придонес) го сврти муабетот како Хернанес е Хернанес и дека во Лацио бил просек. Целта беше дека сателитите Роналдо и Бејл играа против Пирло, тогаш можи и Хернанес да игра против Силва и Де Брујне и компанија иако двата се осгласваме дека Хернанес дефанзивно е очаен.

Јас колку што гледам никој тука не го напрај бог хернанес и свесни сме дека е решение до наредното лето/јануари и фала богу ќе се надеваме дека ќе изигра како во Лацио каде имаше одлични или барем добри сезони, да не треба да се надеваме дека ќе испадни Поулсен или Елиа?

Имаше коментари дека е Пирло стар и јас велев дека е стар и уште велам дека немаше место за него во прв тим на Јуве.

И вас да ве чита некој за Јоветич моментално ќе мисли Меси го имате али тоа е.
Па никој не го напраи бог ама па и никој не рече дека е катастрофа од играч, сите се надевате дека ќе ја врати формата од Лацио.
Да сте го прателе малце повеќе у Интер и последната сезона-две во Лацио ќе се надевавте дека ќе испадне Поулсен.

И пак ќе повторам не го споредувај со Пирло у никој случај пошто Пирло е еден од најинтелигентните и тактички најдисциплинираните играчи. Хернанес е ветрушка, класичен бразилец.

Па никој не го напраи бог ама па и никој не рече дека е катастрофа од играч, сите се надевате дека ќе ја врати формата од Лацио.
Да сте го прателе малце повеќе у Интер и последната сезона-две во Лацио ќе се надевавте дека ќе испадне Поулсен.

И пак ќе повторам не го споредувај со Пирло у никој случај пошто Пирло е еден од најинтелигентните и тактички најдисциплинираните играчи. Хернанес е ветрушка, класичен бразилец.
И јас пак ќе ти речам никој не го споредва со Пирло тука на темава ни еден коментар невидов дека е спореден со Пирло кај виде таков коментар уште чекам. Дефанзивниот придонес на една позиција и дефанзивните задачи не се споредување значи збораме за позиција на теренот и задачите од таја позиција истко како да нема играч а треба да се пополни онака на хартија.

И пак ќе ти нагласам брат сите очекува да игра како во Лацио оти таму беше одличен/добар, вие кога ќе купите играч се надеваш дека ќе испадни уште еден просек или дека ќе си ја поврати формата?[DOUBLEPOST=1442256030][/DOUBLEPOST]
Јас искрено не верувам во вакви гласини, впрочем, не ги ни сметам за гласини. Ги сметам за смет, отпадок, нешто што не вреди ниту да го отвориш, а камоли да го прочиташ. Баш во интервјуата, Алегри неколкупати потенцираше дека трансфер политиката се договара заедно со Управата, но ете на некој му текнало да си напиши некоја работа, да си зголеми читаност, за нешто што нема никаква врска со реалноста.

Јас мислам дека е прерано да се бараат и посочуваат виновници, и веднаш да се става на гилотина било кој, дали Управа, дали тренер, дали играчи, но ВИНОВНИК е многу тежок збор за поминати 3 кола.
Па ако моментално бараат виновник што и јас мислам се гласини прв виновник е управата. Алегри цело лето вриска дека приоритет е трекварстиста.

Тоа што го викав дека за Пирло викаа дека е стар итн, не е да споредам Пирло - Хернанес, туку да ги споредам ситуациите, далеку од тоа дека Хернанес и кој било друг може да го замени Пирло, но јас сметам дека прво треба да добие шанса играчот а после да се калкулира неговата игра дали е добра дали е лоша. Имаш мал милион примери кога еден играч во еден тим бил дрво неделкано, а следната година да експлодирал во друг тим.

Тоа што го викав дека за Пирло викаа дека е стар итн, не е да споредам Пирло - Хернанес, туку да ги споредам ситуациите, далеку од тоа дека Хернанес и кој било друг може да го замени Пирло, но јас сметам дека прво треба да добие шанса играчот а после да се калкулира неговата игра дали е добра дали е лоша. Имаш мал милион примери кога еден играч во еден тим бил дрво неделкано, а следната година да експлодирал во друг тим.
Џовинко ? :pos::pos::pos::tapp:

Ситуацијата кога го купивте Хернанес ја поврзувавте со онаа кога Пирло го земавте, на тоа мислам.

Ја никад не сум го сакал Хернанес у екипа, бил добар играч у Лацио, стандардно ни праел проблеми ама никад не би го купил за 20 милиони.
Нормално дека сум се надевал дека ќе биде добар играч и кај нас пошто имавме мртвила од играчи. Скроз различна е позицијата на Јуве сега и Интер пред една ипол година.
Јуве можеше да бира која 10ка да ја купи, на крај испаничија у 5 до 12 и го земаа Хернанес.

Па ако моментално бараат виновник што и јас мислам се гласини прв виновник е управата. Алегри цело лето вриска дека приоритет е трекварстиста.
И Марота изјавуваше дека бараат треквартиста, и дека имаат приоритет неколку играчи. Јас и ти овде можиме до сабајле да дебатираме кои се желбите на Марота, кои на Алегри, а тие комуницираат секојдневно, и сега сигурно Тутоспорт и ГДС не им ги имаат озвучено канцелариите да знаат точно што имаат зборувано. А и по нивниве изјави нема никаде експлицитно кажано ниту еден од нив, дека имаат различно мислење што би им дало повод на „новинариве“ да си пишуваат што сакаат.
Миџетот ја доби шансата, кои милион играчи од младинскиот погон, не ни сонувале дека ќе можат да ја добијат. Имаше минутажа, и тоа многу повеќе од она што ја заслужува во тим како Јувентус да покажи што знај, ама за жал покажа дека е уште еден тежок феил. Кога дојдоа од Емполи со Маркизио, овој вториов секогаш беше потиснат од големата ѕвезда и идниот Виери. Затоа сите јаки играчи во МЛС одат на 36 години тој на 25 фати патот. Зошто е квалитетен. Новиот Алекс :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom