Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.113
Не знам дали некој пишал, ама сеа приметив оти Кардиф го смениле амблемот, сличен на стариот, пред да влезат во ПЛ и повторно првите дресови им се сина боја.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
^Идат копилињава од Малезија со пари, ќе го купи клубот и мисли дека може да си бира боја и ред други ствари :facepalm:

Тој на Фулам ако памтите стави статуа на Мајкл Џексон пред стадион оти бил голем фан.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Абе жабари не мрсете муда мисловна именка е Арсенал за пропалицата од клуб такозван интер. Ја барем поштено си кажувам го пизмам шефоф на стручниов штаб на Челзи( :D ) вие двајца ко некој баби од куќа на куќа и само ломотите ебаве то напатените, цел живот ве ебе Милан :D

Sent from my ST21i using Tapatalk
У право си, еве ние 100 години мислиме како е можно да се (само)смета тим за гигант а низ цела историја да нема европска титула. :toe:

#eveneznam

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.658
Поени од реакции
59.590
Не знам дали некој пишал, ама сеа приметив оти Кардиф го смениле амблемот, сличен на стариот, пред да влезат во ПЛ и повторно првите дресови им се сина боја.

Акo не се лaжaм, уште лaни јa врaти синaтa бoјa Кaрдиф

B

BooBojan

Гостин
Парите навистина купуваат многу работи, ама нема споредба помеѓу арапите у сити, Абрамович, семејството Глејзер.
Само погледнете кој е кој во светската економија и понатаму се е јасно.

Нема потреба повеќе да се дискутира.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.958
Поени од реакции
116.533
У право си, еве ние 100 години мислиме како е можно да се (само)смета тим за гигант а низ цела историја да нема европска титула. :toe:

#eveneznam
Ама финале играа со Барса они 2006 :(

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Парите навистина купуваат многу работи, ама нема споредба помеѓу арапите у сити, Абрамович, семејството Глејзер.
Само погледнете кој е кој во светската економија и понатаму се е јасно.

Нема потреба повеќе да се дискутира.
Mene ništo ne mi e jasno...[DOUBLEPOST=1440763695][/DOUBLEPOST]

#eveneznam
Ne bi trebalo toa da e (edini) критериум

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Види кој од нив како ги има заработено парите.
Глејзер сигурно со пот и труд.
Не ме заебавај. Ако тоа ти е муабетот БАШ ТИЕ НАБРОЈАНИТЕ се слични по потекло на капиталот.
Барем кај арапите има помалку криминал...

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.383
Поени од реакции
12.813

#eveneznam
А вие шо гигант сте бе, низ цела историја свој стадион да немате. :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Другар ме викаше да сме оделе на село во црква пошо било Богородица, али останав дома.
И не зажалив :D
Да појдеше, сега со побожната верени ќе бевте. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom