Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Да, поголемо е. АДМ беше 57, овој е 59.Знам знам
Него, колку беше Ди Марија? Да не го рушат сега со Де Брујн![]()
Да, поголемо е. АДМ беше 57, овој е 59.Знам знам
Него, колку беше Ди Марија? Да не го рушат сега со Де Брујн![]()
Јас мислев 59 дека беше и он. Добро, па за некој ден може пак ќе биде срушенДа, поголемо е. АДМ беше 57, овој е 59.
Важно се смееше на времето споредувајќи ги Балотели вс Велбз, штета што си го избришал постот на време па сеа неможе ние да се посмееме малце на твоја сметкаАјде уште малку да се насмееме на моја сметка.
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/balotelli-skipped-liverpool-training-new-9935471
П.С. Крф му ебам гнасна.
може може, дека пиша овој ова е повисока цена па мислев 57, ете нешто со седмица имало ме асоциралоЈас мислев 59 дека беше и он. Добро, па за некој ден може пак ќе биде срушен
АААААА не лажи
Manchester United is delighted to announce that Angel Di Maria has completed his transfer for a British record fee of £59.7million. Angel joins on a five-year contract.
Не сум избришал ниту едно мислењеВажно се смееше на времето споредувајќи ги Балотели вс Велбз, штета што си го избришал постот на време па сеа неможе ние да се посмееме малце на твоја сметка
На овоа трошење ако не освојат Премиер и не направат некој напредок у ЛШ слободно нек си ставе бесилка ПелеГрин.
Доста бе трачарке. Шо сега. Ќе се вадиш дека други ти бришат? а.Не сум избришал ниту едно мислење![]()
Официјално утре дефинитивно.Изгледа Де Брујн во Сити за 74 милиони евра.
Ke napune gakite de bruyne . ke gree klupataОфицијално утре дефинитивно.