- Член од
- 28 септември 2011
- Мислења
- 757
- Поени од реакции
- 1.123
BESARAB I PISKALO DA GI VRATITE ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бесараб,штета за дечкото,требаше Романија да оди,не знам шо бидна...BESARAB I PISKALO DA GI VRATITE ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Се работи на случајот,еден бивш еминентен член на форумот е во константна потрага по играч(ишта)..Овие тројцата и да ги имаме потпишано како наши играчи пак не ме бендисват, тек ако се работи за некои позајмици е тогаш најголемата глупост ја имаме напраено последните хх години. Не ме бендисват од аспект шо се работи за меки играчи, плус стандардно никој скопјанец не успева во Битола, немаме ни искусни тренери шо ќе работат индивидуално со овие...
Колку за ротација се океј, далеку подобри од Печенко и Љупче Игнов ама за повеќе сега за сега не.
Не знам шо чекат за тие другите дефицитни позиции... Фалат средни бека, фалат десни бека, десни крила...![]()
Се работи на случајот,еден бивш еминентен член на форумот е во константна потрага по играч(ишта)..![]()
Менаџерот бе,со реката шо ја пушташе....или пак грешка сумKoj e toj be od forumot menazderot ?!
Inaku Faruk zamina kaj ive i zare ovie ne go viknaa pa si go najde careto
Oti ne izigraat edna prijatelska da vidime so se slucuva![]()
Daj kazi ne glumi bez spienje ostanavАх леле,толку години на форумот кисните не знајте кој е менаџерот...
П.С.
Не е тој со реката,тој е директоро...![]()
Овде лежи зајако..Кирката и некој Пољак ќе ни ушлепа кај и да е. Само чека да види дали сме редовни со плати.![]()
Ти како чоек со најголем стаж овде на форумот мора да го знајш Кирката,вундеркиндерот во светот на менаџерството...Daj kazi ne glumi bez spienje ostanav![]()
Koj kirka be kire bt ili rk so bese pisan? ili k.popovskiКирката и некој Пољак ќе ни ушлепа кај и да е. Само чека да види дали сме редовни со плати.![]()
Sega me dupite ili so e rabotata ne znam vistina koj eТи како чоек со најголем стаж овде на форумот мора да го знајш Кирката,вундеркиндерот во светот на менаџерството...![]()