Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Не е лош трансферот. Има каков таков потенцијал во овие за да бидат солидни играчи во два правци (и Маџовски и Маркудов доста се агерсивни во одбрана терба делкање ама имаат потенцијал). Даниловски од тоа малку што сум го видел не ме импресионираше. Давитковски е далеку подобар потенцијал и очајно му треба минутажа со оглед дека ни во Јуниор не е прва опција...

Е сега Кузмановски е подобар од овие ама кога веќе си оди барем нешто назад да се добие...

Пелистер е добитник од оваа трампа во секој случај...
Ем Дрогата ќе добие потполна слобода во играта,факт беше дека двата со Фитило се гушеа кога беа заедно....
Е сеа штом не можеше двата да се задржат заедно(убо ќе беше да ги иаме двата,ама ете сакал да си оди Фитило по секоја цена)...,подобро едниот(според мене далеку подобриот играч) да се исфорсира како треба и да се изделка во врвен играч...
Вака добиваме барем поголема ротација ако ништо друго,и то за без пари..
Замена за Топиќ,замена за Арсиќ,и да видиме Боки факинг Маџоски од шо материјал е напраен....:pos:
Е сега,останват да се пополнат најважните дупки во екипата,со нешто поквалитетно,оти овие се недокажани играчи,и исто како ништо да не сме зеле,мора уште некој играч да се донеси.....
Среден бек,посебно десен бек и десно крило(да не играме пак со Коко)...:pos:
Лошо е шо од младата база шо ја имавме од лани неаме ништо на лагер....
Гаревски можи да послужи како некој потенцијал,не е лошо детето,има некои движења,ама му фали висина...
Не знам шо се случи со то крилото,Никучо,едно време беше кај Иве,дали се врати појма неам...?
Башлако го ебал рамото,на Дивото син му се посвети на бодибилдингот:zver:,имаше едно високо дете со бушава коса,можеше од него да изделкат нешто барем за одбрана,ама штом лани не се докажа ова сезона тешко итн...
Бојан голмано гарант уште има суспензија,или пак нема да сметат на него штом го земат овај Даниловски....
Стевче средниот бек ќе чекаме да се докажи,по којзнае кој пат....:pos:
Нема шо да чекаме,немаме костур од лани,па мора да се дојсат нови играчи...
Ете изглеа Фарук е слободен:vozbud:,изгледа нема ојдено кај Иве,ете играч на лагер..
Само нека го побарат,спремен е за акција...:sakasuste:[DOUBLEPOST=1438207981][/DOUBLEPOST]
BESARAB I PISKALO DA GI VRATITE ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Бесараб,штета за дечкото,требаше Романија да оди,не знам шо бидна...
Не мораше и Бесараб да биди,можеа Славиша да го земат пак..
Пискало додуша го побарале,му понудиле некој услови,ама културно ги одбил овај,демек ќе размисел за наредна сезона,не е будала и тој...
Барем во Радовиш знај дека редовно ќе зема плата,овде не се знај ништо...
Ко не си остаја лице нашите кој му е крив..
Сега ниеден нормален играч од Македонија нема лесно да потпиши за Пелистер се додека не помини барем една сезона без никакви проблеми...
Се избрукаја со тушнико кај сите можни играчи во Македонија,и никој не се сфаќа сериозно...

Последно уредено:
Овие тројцата и да ги имаме потпишано како наши играчи пак не ме бендисват, тек ако се работи за некои позајмици е тогаш најголемата глупост ја имаме напраено последните хх години. Не ме бендисват од аспект шо се работи за меки играчи, плус стандардно никој скопјанец не успева во Битола, немаме ни искусни тренери шо ќе работат индивидуално со овие...
Колку за ротација се океј, далеку подобри од Печенко и Љупче Игнов ама за повеќе сега за сега не.
Не знам шо чекат за тие другите дефицитни позиции... Фалат средни бека, фалат десни бека, десни крила... :cautious:

Овие тројцата и да ги имаме потпишано како наши играчи пак не ме бендисват, тек ако се работи за некои позајмици е тогаш најголемата глупост ја имаме напраено последните хх години. Не ме бендисват од аспект шо се работи за меки играчи, плус стандардно никој скопјанец не успева во Битола, немаме ни искусни тренери шо ќе работат индивидуално со овие...
Колку за ротација се океј, далеку подобри од Печенко и Љупче Игнов ама за повеќе сега за сега не.
Не знам шо чекат за тие другите дефицитни позиции... Фалат средни бека, фалат десни бека, десни крила... :cautious:
Се работи на случајот,еден бивш еминентен член на форумот е во константна потрага по играч(ишта)..:kafence:

Се работи на случајот,еден бивш еминентен член на форумот е во константна потрага по играч(ишта)..:kafence:

:vozbud::несвест: Такво дете еднаш мајка раѓа во сто години.

:zloo:

Добар дил напраја. За Фитило ти да земиш тројца младински репрезентативци...:icon_lol:
Не е ни тој загуба шо си замина. Дрогата беше тој шо требаше да се задржи и го задржаја. Во право е Томасот дека двата заедно ќе се гушеа само . Цело време едниот беше приморан на среден да игра а реално и двата не ги бива за на та позиција. Двата се класични бек шутери (без мозок):D.
Голманот ќе биди втора опција на Арсич а пикерот на Топич. Борјан ќе покрива на среден и можи да го заменва и Дрогата на лев бек.
Ме плаши мене шо ќе донесат на десен бек и на среден.:unsure:
Некако многу се извлечкаја со трансферите. Ај со овие беше закочена работата околу размената, ама за другите позиции шо ги кочи ? Ако имаш пари плаќаш и носиш странец и готово.
Се надевам дека барем на десен ќе донесиме добар играч , па потаму на зима да се корегира на другите позиции. Се ми се чини дека ќе земат десен бек само странец а за крило ќе го турнат Рајатовски да покрива таму дури не најдат пари да купат десно крило.:P
Ќе видиме менаџерот шо ќе донеси.:giggle: Томасот има верба во него многу, вика дека ситуацијата е под контрола.:icon_mrgr:

Koj e toj be od forumot menazderot ?!
Inaku Faruk zamina kaj ive i zare ovie ne go viknaa pa si go najde careto
Oti ne izigraat edna prijatelska da vidime so se slucuva :D

Koj e toj be od forumot menazderot ?!
Inaku Faruk zamina kaj ive i zare ovie ne go viknaa pa si go najde careto
Oti ne izigraat edna prijatelska da vidime so se slucuva :D
Менаџерот бе,со реката шо ја пушташе....или пак грешка сум :D

Ах леле,толку години на форумот кисните не знајте кој е менаџерот...:tapp:
П.С.
Не е тој со реката,тој е директоро...:cool:

Кирката и некој Пољак ќе ни ушлепа кај и да е. Само чека да види дали сме редовни со плати. :D
Овде лежи зајако..:aplauz:
Шо нашите немат доволно пари за да се напрај ростер како шо треба...
За под 1000 евра квалитетен играч нема,посебно не леваци...
А интересно е шо освен шо ќе дават за Топиќ и Арсиќ и за Битолските играчи дали ќе дават за Скопјаништата или ќе бидат позајмени играчи овде?
Кузнеј шо се имат договорено со Металург...:pos:
Ај да видиме шо како...[DOUBLEPOST=1438244278][/DOUBLEPOST]
Daj kazi ne glumi bez spienje ostanav :D
Ти како чоек со најголем стаж овде на форумот мора да го знајш Кирката,вундеркиндерот во светот на менаџерството...:icon_mrgr:

Кирката и некој Пољак ќе ни ушлепа кај и да е. Само чека да види дали сме редовни со плати. :D
Koj kirka be kire bt ili rk so bese pisan? ili k.popovski

Ти како чоек со најголем стаж овде на форумот мора да го знајш Кирката,вундеркиндерот во светот на менаџерството...:icon_mrgr:
Sega me dupite ili so e rabotata ne znam vistina koj e :confused:
Da ne e slucajno onaj so imase blog nesto so pisese za skopjani (metalurg,vardar) skaywoker ili kako bese
p.s.za platite sekogas nasite se najslabo plateni i odma ima nezadovolstvo isto kako i vo fudbalot ke dojdi nekoj od strana ke mu opnat duplo pari plus stan eden kup trosoci a kvalitet priblizno ist

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom