Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
H

HoT IcE

Гостин
Со никакви резултати у Наполи, во италијанска лига и стварно добар тим и пак го бара Реал. Стварно не знам што се дешава со фудбалскиов свет.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Со никакви резултати у Наполи, во италијанска лига и стварно добар тим и пак го бара Реал. Стварно не знам што се дешава со фудбалскиов свет.
А реално било кој тренер да го побараат шансите да го добијат им се многу големи. Ете Анчелоти пример предвреме се договори да раскине со ПСЖ за да појде у Реал.

H

HoT IcE

Гостин
А реално било кој тренер да го побараат шансите да го добијат им се многу големи. Ете Анчелоти пример предвреме се договори да раскине со ПСЖ за да појде у Реал.
Искрено смешки од клуб ми се. А кралски клуб, еден од најпознати и најбрендови. Какви потези прават, се чудам. Шпанска серија.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мене фудбалов како ракометот ми станува. Се почудни трансфери, се почудни смени на тренери, никаква линеарност.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Искрено смешки од клуб ми се. А кралски клуб, еден од најпознати и најбрендови. Какви потези прават, се чудам. Шпанска серија.
Али да почекаме пошо не го ангажирале официјално.

Клоп се збореше и оп испадна крофнароф:pos:

H

HoT IcE

Гостин
Мене фудбалов како ракометот ми станува. Се почудни трансфери, се почудни смени на тренери, никаква линеарност.
Баш добра паралела, мењаат тренери и ставаат дубидуси како Шундо, АМАН КЛАВАЈТЕ ГОЛОВИ.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
И Хазард за играч. Ама вадеше заби вчера, па нема слика.

пс. Се сликал некој друг менаџер вака со сите помошници?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И Хазард за играч. Ама вадеше заби вчера, па нема слика.

пс. Се сликал некој друг менаџер вака со сите помошници?
Не знам дали се брои ама ние у осмолетка кога освоивме прво место на училишниот турнир се сликавме со цел клас и тортата од 180 денари што ни ја даде тој што го организираше.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Не знам дали се брои ама ние у осмолетка кога освоивме прво место на училишниот турнир се сликавме со цел клас и тортата од 180 денари што ни ја даде тој што го организираше.
Не се брoи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако е точно дека Хазард извадил три умника одеднаш :lolzz: и после не се појавил на наградите, како да се појави кога устата сигурно му е поголема од Стемфорд Бриџ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom