А реално било кој тренер да го побараат шансите да го добијат им се многу големи. Ете Анчелоти пример предвреме се договори да раскине со ПСЖ за да појде у Реал.Со никакви резултати у Наполи, во италијанска лига и стварно добар тим и пак го бара Реал. Стварно не знам што се дешава со фудбалскиов свет.
Искрено смешки од клуб ми се. А кралски клуб, еден од најпознати и најбрендови. Какви потези прават, се чудам. Шпанска серија.А реално било кој тренер да го побараат шансите да го добијат им се многу големи. Ете Анчелоти пример предвреме се договори да раскине со ПСЖ за да појде у Реал.
Мене фудбалов како ракометот ми станува. Се почудни трансфери, се почудни смени на тренери, никаква линеарност.Со никакви резултати у Наполи, во италијанска лига и стварно добар тим и пак го бара Реал. Стварно не знам што се дешава со фудбалскиов свет.
Али да почекаме пошо не го ангажирале официјално.Искрено смешки од клуб ми се. А кралски клуб, еден од најпознати и најбрендови. Какви потези прават, се чудам. Шпанска серија.
Баш добра паралела, мењаат тренери и ставаат дубидуси како Шундо, АМАН КЛАВАЈТЕ ГОЛОВИ.Мене фудбалов како ракометот ми станува. Се почудни трансфери, се почудни смени на тренери, никаква линеарност.
И замисли крофнарот да го одбере Вест Хем,значи да му удри корпа на РеалВест Хем и Реал во битка за Бенитез. Значи Вест Хем и Реал...
Не знам дали се брои ама ние у осмолетка кога освоивме прво место на училишниот турнир се сликавме со цел клас и тортата од 180 денари што ни ја даде тој што го организираше.И Хазард за играч. Ама вадеше заби вчера, па нема слика.
пс. Се сликал некој друг менаџер вака со сите помошници?
Не се брoи.Не знам дали се брои ама ние у осмолетка кога освоивме прво место на училишниот турнир се сликавме со цел клас и тортата од 180 денари што ни ја даде тој што го организираше.