Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
@Peja989 друже никој никого не прочита туку толку ви е силата годинава како и на јунајтед што му е за 3-4 место. Па зар очекуваш ти со онакви умрени фудбалери и таленти со грам мозок да добиеш нешто повеќе? Лани бевте one man team , годинава сте zero man team ... ниту лидер имате во тимот ниту квалитет.
Не се согласувам дека имаме умрени фудбалери и таленти без грам мозаок. Од друга страна ти држи вода муабетот дека немаме лидер. Една од грешките на Роџерс, да се врти на млади таленти. Не дека имаме слаби играчи ама немаме играч кој е страв и трепет на терен, лидер, кој може да не врати во живот ако играме мртов фудбал. Се надевам дека таков играч ќе дојде летово.

Точно, но тоа важи за политичари, не за фудбалери :)
За се важи, универзално си е тоа. Признавање грешки и барање оправдувања не помагаат. Џерард имаше потенцијал за голем шампион, а ќе замине како патетичен лузер.

Реално не заслуживме да тепаме, колку и да беше гадна победава, не е дека не беше заслужена. Ипак клубов кој денес ни беше противник останува гаден и одвратен, како што и стално тврдам, секогаш и ќе биде таков дур не се распадне.
Рики, шутие?

Не се согласувам дека имаме умрени фудбалери и таленти без грам мозаок. Од друга страна ти држи вода муабетот дека немаме лидер. Една од грешките на Роџерс, да се врти на млади таленти. Не дека имаме слаби играчи ама немаме играч кој е страв и трепет на терен, лидер, кој може да не врати во живот ако играме мртов фудбал. Се надевам дека таков играч ќе дојде летово.
да добри ви се фудбалерите ако планирате да бидете 5-ти па нагоре, инаку со овој тим што го имате премија ви е позицијата на која се наоѓате. 3.5 месеци победи над утепани екипи не треба воопшто да го рачунаш за успех, успех ќе беше денес да победите и ќе биде ако ги тепате челзи сити арсенал . Позитивни оцени во овој ваш тим имаат само стерлинг и стариџ се друго е добро за тим од чемпионшип лига.

Уште само ова, Ливерпул фанс, којзнае колку е фрустрирачки да нафрлаш топки во шеснаесетник дали преку центаршут, дали преку корнер, дали преку слободен а Фелаини секогаш да искача на крај со тие топки :icon_lol: Како да е дел од RAF.

најзадоволна сум сезонава од него, од прва мета на заебавање и мемиња правење остана да се бори за место во тимот и си го доби (y)

Уште само ова, Ливерпул фанс, којзнае колку е фрустрирачки да нафрлаш топки во шеснаесетник дали преку центаршут, дали преку корнер, дали преку слободен а Фелаини секогаш да искача на крај со тие топки :icon_lol: Како да е дел од RAF.

најзадоволна сум сезонава од него, од прва мета на заебавање и мемиња правење остана да се бори за место во тимот и си го доби (y)
а кој ги донесе фелаини и мата ? мојс така да мојс > лвг.

да добри ви се фудбалерите ако планирате да бидете 5-ти па нагоре, инаку со овој тим што го имате премија ви е позицијата на која се наоѓате. 3.5 месеци победи над утепани екипи не треба воопшто да го рачунаш за успех, успех ќе беше денес да победите и ќе биде ако ги тепате челзи сити арсенал . Позитивни оцени во овој ваш тим имаат само стерлинг и стариџ се друго е добро за тим од чемпионшип лига.

Грешка си. Фали само лидерот на тимот, баш тоа што го пиша погоре. Имаме екстремно талентиран состав со индивидуалци и креативци на претек. Фали моторот, нешто што беше Стиви до пред 3-4 години. Затоа ти реков, се надевам дека на лето ќе дојде некој, кој ќе го замени ама не овој сегашниов, туку Стиви од пред 3-4 сезони.[DOUBLEPOST=1427044502][/DOUBLEPOST]

Ти кажав и прееска, покриво ми е тоа што ја имате убедливо најслабата одбрана во од како знам за УТД а Ливерпул го има убедливо најдобриот, најиновативниот напаѓаччки ред и успеавме да ви дадеме само еден гол, земајќи ги двата натпревари сезонава. За тоа ми е повеќе криво, него за Фелаини. Фелаини е супер играч :) Треба да прашаш како се осеќаат сите оние кои што му правеа мемиња и го колнеа а навиваат за УТД :)

Грешка си. Фали само лидерот на тимот, баш тоа што го пиша погоре. Имаме екстремно талентиран состав со индивидуалци и креативци на претек. Фали моторот, нешто што беше Стиви до пред 3-4 години. Затоа ти реков, се надевам дека на лето ќе дојде некој, кој ќе го замени ама не овој сегашниов, туку Стиви од пред 3-4 сезони.[DOUBLEPOST=1427044502][/DOUBLEPOST]

Ти кажав и прееска, покриво ми е тоа што ја имате убедливо најслабата одбрана во од како знам за УТД а Ливерпул го има убедливо најдобриот, најиновативниот напаѓаччки ред и успеавме да ви дадеме само еден гол, земајќи ги двата натпревари сезонава. За тоа ми е повеќе криво, него за Фелаини. Фелаини е супер играч :) Треба да прашаш како се осеќаат сите оние кои што му правеа мемиња и го колнеа а навиваат за УТД :)
грешка си, статистиката вика дека ја имаме 3тата најдобра одбрана во премиер лига :)

Само Лорис нема направено голманска грешка сезонава...

Не е точно, прими гол кога топката му помина над рака, али да ме утепаш, не ми текнува против кого играше Тотенхем.
Иначе, првиот гол иде на душа на Де Геа, првата негова грешка сезонава, не знам дали беше до тоа што Џонс беше пред него и му затвори видливо поле, али дефинитивно требаше подобро да се позиционира, премногу лево беше.

Она од џерард, играч кој толку време е во ПЛ е гнасно. Его, комплекс, глупоќа, бирајте сами како ке го ословите.

Никогаш не сум го потценувал Фелаини (иако го мразам кога лупа со оние кукалкине, шо се нарекуваат нозе, и со лактите што ги дава при секој воздушен дуел), тој стана главна мета на мемиња зарадио Мојс кој не го играше како бокс ту бокс, туку играше последен играч за врска.

Се искупи Куртоа за голот што им го подари на Хал.

Чудно ми е како може да има толкава разлика од Челзи во прва и Челзи во втора полусезона. Имаат среќа што се во ваква слаба ПЛ па некако се влечат како црева со месеци и пак да успеат да дојдат до 3 бода. Ама затоа се виде во Европа што направија.

Ништо чудно да станат шампиони со 82-3 бодови.

Куртоа моментално најдобар у свет и ќе биде наредни 7-8 год а Реми заслужува шанса

Се искупи Куртоа за голот што им го подари на Хал.

Чудно ми е како може да има толкава разлика од Челзи во прва и Челзи во втора полусезона. Имаат среќа што се во ваква слаба ПЛ па некако се влечат како црева со месеци и пак да успеат да дојдат до 3 бода. Ама затоа се виде во Европа што направија.

Ништо чудно да станат шампиони со 82-3 бодови.
Таков колективен пад на форма кај сите играчи не се гледа често. Иванович, Матич, Фабрегас, Оскар, Коста, Кејхил ај цела не е на ниво...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom