Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Без разлика дали го казниле за газење надвор од терен или внатре сепак газење си е газење и ќе си покажат снимките дали е со намера или не а во случајов е.Ја очекувам три утакмици и за Шкртел сељакот кој не смееше да го направи она.

Како без разлика? Има две газење, во терен и вон терен. Не го гледа ниту едното судијата, не го санцкиониран и Коста е казнет од ФА за она што е надвор од терен. Јас не викам дека Шкртел не направи идиотски потег туку дека нема да биде за чудење ако не го казнат зошто ете и Коста не го казнија. Тоа ти е исто како да го казнат и ДиМарија зошто играше рагби а не фудбал во одреден момент. Според мене можеби и стартот на Џонс беше за црвен, стартот на Руни над Мињоле според мене беше намера па ако не се покренене постапка треба да цмиздрам „ФА ги штити Јунајтед“. Нормално дека не.

I need feminism because примање 2 гола за 2 минути после утакмицава ќе биде класифицирано како камапња против Челзи.

Ова е класа. Ова е човек, свесен и присебен, кој разбира кога направил грешка и си го признава тоа (за разлика од 99% од луѓето у светов), а не само тоа, туку и се извинува за истото. И секој мочко што пробува да го побие тоа нека се убие под итно, пошто неговиот фиромјански живот не вреди ни пет пари во споредба со Џерард.
Само лузери признаваат грешки. Шампиони ги премолчуваат или негираат и гледаат да ги засенат со успех. :D

Инаку мое предидување до крај на сезонава е дека Челзи колку и да се неспособни играат во уште понеспособна лига, и на крај на сезона во последно коло муабетот ќе биде дека ако Челзи изгуби а Сити тепа губиме титула...и ќе има хајпање на последно коло, ќе тепаме или нерешено и..така..

Многу тапа лигава, да не беше борбава за 4то место (што се надевам до последно коло ќе иде) ептен тапа ќе беше сезонава (а не дека вака не е)

Како без разлика? Има две газење, во терен и вон терен. Не го гледа ниту едното судијата, не го санцкиониран и Коста е казнет од ФА за она што е надвор од терен. Јас не викам дека Шкртел не направи идиотски потег туку дека нема да биде за чудење ако не го казнат зошто ете и Коста не го казнија. Тоа ти е исто како да го казнат и ДиМарија зошто играше рагби а не фудбал во одреден момент. Според мене можеби и стартот на Џонс беше за црвен, стартот на Руни над Мињоле според мене беше намера па ако не се покренене постапка треба да цмиздрам „ФА ги штити Јунајтед“. Нормално дека не.
Според тебе тоа од Руни кога би го видел убаво би рекол дека Шкртел го турна и затоа судијата не санкционира,за ситуацијата со Џонс си во право арно ама судијата имаше поставено таков критериум.Џерард не доби црвен картон за стартот над Ерера туку за газењето после стартот.Можда го заеба текот на натпреварот кога го исклучи Џерард,ама мислам дека сосема заслужено си го доби.

Според тебе тоа од Руни кога би го видел убаво би рекол дека Шкртел го турна и затоа судијата не санкционира,за ситуацијата со Џонс си во право арно ама судијата имаше поставено таков критериум.Џерард не доби црвен картон за стартот над Ерера туку за газењето после стартот.Можда го заеба текот на натпреварот кога го исклучи Џерард,ама мислам дека сосема заслужено си го доби.

Никој нигде не вели дека црвениот не си беше заслужен. Но според мене, и Џонс требаше да добие црвен, пошто стартот беше опасен, директно во коленото на Хендерсон. А за Шкртел сум 50-50. Пеналот беше чист.

Шкртел го шутна по нога за овој при паѓаање да ја завлече и да го шутне Мињоле во зглоб?

И кај виде дека некој пиша дека Џерард не бил заслужено исклучен?
Егото си проработе кај него, направи непромислен потег, ко напален тинејџер и не заеба нас. Со право си доби црвен картон.
Според мене сомнителни одлуки (по кои не плачам, можеш да ми го прочиташ и првиот пост за утакмицата) кои носат некаква штета на Ливерпул е тоа што не беа санцкионирани ДиМарија (рагбито) и Руни за стартот над Мињоле и можеше комотно да му лупне црвен на Џонс зошто му откорна колено на Хендерсон ама тоа е што е...
Ван Гал го прочита Роџерс тоа се виде во прво кога на Енфилд имавме посед 35% и имаме само еден шут во рамки на гол...

@Peja989 Роџерс се накалеми на оваа 3-4-3 и сега само таа ја фура, не ја ни пробува ланската 4-3-3. Затоа е лесен за читање :) језда ние не играме некој брилијантен фудбал ама некогаш Ван Гал сред утакмица може да ги смени 4-2-3-1 и 4-3-3.

@Peja989 Роџерс се накалеми на оваа 3-4-3 и сега само таа ја фура, не ја ни пробува ланската 4-3-3. Затоа е лесен за читање :) језда ние не играме некој брилијантен фудбал ама некогаш Ван Гал сред утакмица може да ги смени 4-2-3-1 и 4-3-3.

Фрос, се потпира на таа зошто немаме пораз и газиме последни 3.5 месеца. Нема ваљда да ја менува од старт. Ако не оди, тогаш менува формација во тек на игра. Доказ за тоа е минатата утакмица со Свонси, кога смени во 4-4-2 со дијамант и оваа, кога го вметна Стиви и пак сакаше да продолжи со дијамант

Џан-Шкртел-Сако-Морено
Ален
Стиви-Хендерсон
Кутињо
Стерлин- Стариџ

ама Стиви :D

Само лузери признаваат грешки. Шампиони ги премолчуваат или негираат и гледаат да ги засенат со успех. :D
Точно, но тоа важи за политичари, не за фудбалери :)

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
@Peja989 друже никој никого не прочита туку толку ви е силата годинава како и на јунајтед што му е за 3-4 место. Па зар очекуваш ти со онакви умрени фудбалери и таленти со грам мозок да добиеш нешто повеќе? Лани бевте one man team , годинава сте zero man team ... ниту лидер имате во тимот ниту квалитет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom