Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Pak neka placat po Gerard. Ebati kapitenot kakva gluperda.
Еве ти и ова, од другар што денес беше на Енфилд, на КОП :)
Capture.JPG

Исто, кога бевме во Бугарија, праевме муабет си Скаузери и пред и по утакмицата. У принцип коментарите им беа „He is shit, he should go“. Ова е пред да објави дека оди во ЛА Галакси.

@Peja989 Зборам за сите оние што се потресуваа кога рече дека си оди на крај на сезона.
@RickyLFC9 Многу навреди у еден пост брат, ете ти репортче. Тоа што си фан на Ливерпул не значи дека ние нетуралните немаме право да го пцуеме Џерард. Дури и ти како фан не знам како можеш да го браниш, втора сезона по ред катастрофални потези прави у битни утакмици.

Рики 2 пати на цедило ве остава, кое извинување, егото поголемо од Вембли има. Па и му ја собрал на Хендерсон капитенската трака :lolzz: Биди среќен што Роџерс на раат ќе е следна сезона.

@RickyLFC9 Многу навреди у еден пост брат, ете ти репортче. Тоа што си фан на Ливерпул не значи дека ние нетуралните немаме право да го пцуеме Џерард. Дури и ти како фан не знам како можеш да го браниш, втора сезона по ред катастрофални потези прави у битни утакмици.
Абе ти пријавувај, али ја зборев за нашите фанови, ми е гајле што мислат од другите клубови. Некој што има толкава важност во Ливерпул да го вреѓа Џерард, тоа ми е нејасно. Си пишува убаво за кој е наменето, изгледа не си сфатил.

Само Лорис нема направено голманска грешка сезонава...

@RickyLFC9
Кога влезе Стиви, ти текнува што ми кажа? Епа 44 секунди после тоа ти се сруши светот, зошто Стиви те натера да го изедеш кажаното.

Рики 2 пати на цедило ве остава, кое извинување, егото поголемо од Вембли има. Па и му ја собрал на Хендерсон капитенската трака :lolzz: Биди среќен што Роџерс на раат ќе е следна сезона.
Ја не го негирам тоа. Не го бива, време е да не игра веќе за Ливерпул, ова денес беше јасен показател. Ама има луѓе кои викаат „идиот, мочко, глуп, мисир, сељак“. Такви навреди не можам да трпам. Затоа реков. Има огромна разлика измеѓу критика и навреда.[DOUBLEPOST=1427042318][/DOUBLEPOST]
@RickyLFC9
Кога влезе Стиви, ти текнува што ми кажа? Епа 44 секунди после тоа ти се сруши светот, зошто Стиви те натера да го изедеш кажаното.
Еве и ти прочитај го последново што го пишав.

Зошто неможеш да трпиш? Тебе те вреќаат, не?
Факт е дека Џерард е издишан играч веќе некоја сезона по ред, а со неговото понашање како професионален фудбалер и легенда на Ливерпул искрено се сомневам дека луѓето го гледаат со исти очи. Се чудам како можете да го браните после сите лузерски потези од негова страна. Баш што спомна Фросе па дури и лентата ја собрал од Хендерсон.:pos:

@RickyLFC9 не заебавај, било кој да си направи таков црвен ќе излезе после и ќе се извини. Тоа што скоро сите го поштуваме како играч и како легенда на Ливерпул нема врска со тоа дека последните две сезони во клубот ќе му се памтат по тоа што ги заеба за титула и за ЛШ.

Не му рипајте на Рики, нервозен е чоекот.

Заслужена победа, секоја чест. Стиви на Роџерс му рекол „дај брат, пушти ме, да се отпишам“ ко на баскет у маало и овој го пушти, со што Стиви се отпиша, прописно.
Лани титула, годинава топ4, сфака част.

Трескаш глупости, Морено игра Wing Back кога се игра оваа формација. Не крило или фул бек.

Кој плаче по Џерард? Ако рачунаш 1 на 10.000 фанови, во ред.

Пола на Роџерс, пола на Стиви. Егото му е толку големо што мислеше дека може да направи буквално што сака и да му биде простено. Јас разбирам да имаш 17 години и да влезеш со ваков жар ама ова да го направиш, страшно.

Следен пати ако не изведе бековска место Мињоле пак пиши дека нема авторитет ебате мисирот. Ова претпоставувам е за слбоодниот што го изведе Балотели. Ко да е пишано некаде дека Хендерсон мора да ги изведува сите прекини а пред тоа Кутињо изведе корна.

Џерард ќе си добие 3 меча суспензија поради црвениот. Ако алудираш на газењето на Шкртел и го споредуваш со она на Коста, нека ти текне дека Коста беше казнет за газењето врз Џан кое беше надвор од терен а не за она врз Шкртел.
Како и да е, верувам дека ќе биде казнет.

Џерард црвен има, како да постапат? Да го носат во домашен притвор?
За ситуацијата со Шкртел, Ако ја споредуваш со онаа на Коста, прочитај погоре.
Без разлика дали го казниле за газење надвор од терен или внатре сепак газење си е газење и ќе си покажат снимките дали е со намера или не а во случајов е.Ја очекувам три утакмици и за Шкртел сељакот кој не смееше да го направи она.

Види ги бе,тимот им игра они на кајгана реферати пишуваат.И после не биле пластични. :misticen:

Има разлика дали пишуваш пристрасно, или реално за Стиви.

Реалноста е дека на Стиви "му поминаа лазарките". Толку е од него, колку да мразам ова да го пишам. Стиви му даде многу на Ливерпул, и секој секогаш ќе му биде благодарен, но ова од денеска ми е тотално необјасниво. Ајде да направеше ваква глупост Балотели, ќе сфатев, ами Стиви? Играч кој има одиграно 100 вакви натпревари?

Пристрасно ако пишуваме, е дека Стиви треба да игра уште 3 години, и тоа прв тим. Е неможе така. Секоја приказна има почеток и крај, па таква е и оваа. Жал ми е за Стиви што вака неславно ќе заврши, но тој си го одбра овој пат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom