- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ти пријавувај, али ја зборев за нашите фанови, ми е гајле што мислат од другите клубови. Некој што има толкава важност во Ливерпул да го вреѓа Џерард, тоа ми е нејасно. Си пишува убаво за кој е наменето, изгледа не си сфатил.@RickyLFC9 Многу навреди у еден пост брат, ете ти репортче. Тоа што си фан на Ливерпул не значи дека ние нетуралните немаме право да го пцуеме Џерард. Дури и ти како фан не знам како можеш да го браниш, втора сезона по ред катастрофални потези прави у битни утакмици.
Ја не го негирам тоа. Не го бива, време е да не игра веќе за Ливерпул, ова денес беше јасен показател. Ама има луѓе кои викаат „идиот, мочко, глуп, мисир, сељак“. Такви навреди не можам да трпам. Затоа реков. Има огромна разлика измеѓу критика и навреда.[DOUBLEPOST=1427042318][/DOUBLEPOST]Рики 2 пати на цедило ве остава, кое извинување, егото поголемо од Вембли има. Па и му ја собрал на Хендерсон капитенската тракаБиди среќен што Роџерс на раат ќе е следна сезона.
Еве и ти прочитај го последново што го пишав.@RickyLFC9
Кога влезе Стиви, ти текнува што ми кажа? Епа 44 секунди после тоа ти се сруши светот, зошто Стиви те натера да го изедеш кажаното.
Не можеш да не бидеш разочаран можеш да кажеш не си очекувал..м
Без разлика дали го казниле за газење надвор од терен или внатре сепак газење си е газење и ќе си покажат снимките дали е со намера или не а во случајов е.Ја очекувам три утакмици и за Шкртел сељакот кој не смееше да го направи она.Заслужена победа, секоја чест. Стиви на Роџерс му рекол „дај брат, пушти ме, да се отпишам“ ко на баскет у маало и овој го пушти, со што Стиви се отпиша, прописно.
Лани титула, годинава топ4, сфака част.
Трескаш глупости, Морено игра Wing Back кога се игра оваа формација. Не крило или фул бек.
Кој плаче по Џерард? Ако рачунаш 1 на 10.000 фанови, во ред.
Пола на Роџерс, пола на Стиви. Егото му е толку големо што мислеше дека може да направи буквално што сака и да му биде простено. Јас разбирам да имаш 17 години и да влезеш со ваков жар ама ова да го направиш, страшно.
Следен пати ако не изведе бековска место Мињоле пак пиши дека нема авторитет ебате мисирот. Ова претпоставувам е за слбоодниот што го изведе Балотели. Ко да е пишано некаде дека Хендерсон мора да ги изведува сите прекини а пред тоа Кутињо изведе корна.
Џерард ќе си добие 3 меча суспензија поради црвениот. Ако алудираш на газењето на Шкртел и го споредуваш со она на Коста, нека ти текне дека Коста беше казнет за газењето врз Џан кое беше надвор од терен а не за она врз Шкртел.
Како и да е, верувам дека ќе биде казнет.
Џерард црвен има, како да постапат? Да го носат во домашен притвор?
За ситуацијата со Шкртел, Ако ја споредуваш со онаа на Коста, прочитај погоре.