Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ХазарТ да играше у Јунајтед ќе играше лев бек. мехехеНа различни играчи ја фокусираат играта двајцата тренери. И Хазад да играше во јунајтед немаше да има толку работа![]()
Никој не е совршен, а и против Тотенхем не знам дали баш по негова грешка падна некој од головите. Другите 26 натпревари на врвно ниво и прв жолт доби сега против Вест Хем. Нема сигурно да му ја дадат на дефанзивец, ама во тимот влага без конкуренција.Саутемптон, Тотенхем ...
So si paga daniel cesto, si paga, ama staj go i toj so ne go svirnaa od kerik mislam bese [emoji16] uaaa kako latas si [emoji23]Менете анкета во: Колку пенали ќе добие Ливерпул во Недела?
Не се сеќавам до толку, се трудам да ја заборавам сезоната и се поврзано околу неа.So si paga daniel cesto, si paga, ama staj go i toj so ne go svirnaa od kerik mislam bese [emoji16] uaaa kako latas si [emoji23]
Која сезона? Кој пенал?Не се сеќавам до толку, се трудам да ја заборавам сезоната и се поврзано околу неа.![]()
Многу сакам ова коло Ливерпул да победи, а Арсенал и Сити да изгубат, за да бидат скроз изедначени сите 4 екипи во последните 8 кола![]()
Малер си само кога честиташ или и кога прогнозираш?Многу сакам ова коло Ливерпул да победи, а Арсенал и Сити да изгубат, за да бидат скроз изедначени сите 4 екипи во последните 8 кола![]()