STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.679
- Поени од реакции
- 14.561
Едит - можело ако Реал се квалификува директно во ЛШ.Не може од една земја повеќе екипи во ЛШ отколку предвиденото.
Едит - можело ако Реал се квалификува директно во ЛШ.Не може од една земја повеќе екипи во ЛШ отколку предвиденото.
Мислиш овосезонскиот шампион, али фала што не сметаш за фаворити.Едит - можело ако Реал се квалификува директно во ЛШ.
Tи си Монако фан..............Мислиш овосезонскиот шампион, али фала што не сметаш за фаворити.![]()
Прашањето е „Кој ќе освои“ а не „Чиј фан сте“. Исто ко на избори кај нас. Не сум фан на ВМРО ама ВМРО ќе победи јебига.Tи си Монако фан..............
И ти викаш дека Монако ќе освои?Прашањето е „Кој ќе освои“ а не „Чиј фан сте“. Исто ко на избори кај нас. Не сум фан на ВМРО ама ВМРО ќе победи јебига.![]()
Зошто да не освои?И ти викаш дека Монако ќе освои?
Више коа истерувате шваби истерајте ги до крај!Јас ако можам да изберам би сакал да играме против Барса, ако испаѓаме да испаѓаме од екипа во која игра најакиот играч, а не од Арда Туран или од Робен летачот.![]()
Неможам да ги слушам и да ги читам овие од Бајерн, нека си ебет матер со Порто или Монако некој, кој гиВише коа истерувате шваби истерајте ги до крај!
Или тој нив.Да се собереме 100 души за Биди и Бади да му го вратат хуморот на Стелт.