UEFA Champions League 2014-15

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Овие што гласале за Монако и Порто да дадат слика да видиме колку се хипстери у живо.

П.С Нека остават и линк до Ш(Тв)итер профил.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Чисто како инфо, инстаграм е социјална мрежа на која се претплатени хипстерите, подобро позната како хипстаграм.
Али добро.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Чисто како инфо, инстаграм е социјална мрежа на која се претплатени хипстерите, подобро позната како хипстаграм.
Али добро.
Инстаграм од машки ти да бараш.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Победникот оваа сезона од ЛЕ, ќе оди у ЛШ наредна сезона.
Местото си е stand alone што бе се рекло, или евентуалниот шампион у ЛЕ, би му го одземал местото на последниот ЛШ патник од истата лига?

Шампионот од ЛШ му го одзема местото на последниот од својата лига, Челзи и Тотенхем се пример.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Победникот оваа сезона од ЛЕ, ќе оди у ЛШ наредна сезона.
Местото си е stand alone што бе се рекло, или евентуалниот шампион у ЛЕ, би му го одземал местото на последниот ЛШ патник од истата лига?

Шампионот од ЛШ му го одзема местото на последниот од својата лига, Челзи и Тотенхем се пример.
Нема одземање. Ако освои англиска, 5 ќе има. :D

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Овие што гласале за Монако и Порто да дадат слика да видиме колку се хипстери у живо.

П.С Нека остават и линк до Ш(Тв)итер профил.
Screenshot_4.jpg

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Нема да едина ситуација кај што може да се одземе е доколку се случи невозможното односно да освојат ЛШ и ЛЕ екипи од иста земја а притоа и двете да не се во топ 4. Тогаш првите 3 од лигата идат во ЛШ плус освојувачот на ЛШ и ЛЕ максимум 5. Така да оваа година ако освои Евертон ќе има англија 5 преставника а доколку освојат Фиреонтина,Наполи а притоа не се топ 3 тогаш италија ќе има 4

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Коа ќе ми текне дека, мајка ми ми викаше да не го бричам бркот, оти ако сум почнел рано да се бричам,ќе ми растела многу брада и јас не го избричив до прва година и сеа сум мазен и немам брада.НЕ!

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Нема да едина ситуација кај што може да се одземе е доколку се случи невозможното односно да освојат ЛШ и ЛЕ екипи од иста земја а притоа и двете да не се во топ 4. Тогаш првите 3 од лигата идат во ЛШ плус освојувачот на ЛШ и ЛЕ максимум 5. Така да оваа година ако освои Евертон ќе има англија 5 преставника а доколку освојат Фиреонтина,Наполи а притоа не се топ 3 тогаш италија ќе има 4
Не може од една земја повеќе екипи во ЛШ отколку предвиденото.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Коа ќе ми текне дека, мајка ми ми викаше да не го бричам бркот, оти ако сум почнел рано да се бричам,ќе ми растела многу брада и јас не го избричив до прва година и сеа сум мазен и немам брада.НЕ!
Izgleda brat ti poveke go sakala. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom