UEFA Champions League 2014-15

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.228
Поени од реакции
7.318
Barcelona through to the quarter final of the UCL for the 8th consecutive season, a new competition record.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Немат шо да кажам пошо све е кажано.

Секоја чест за Клоп и Дортмунд кои останаја до крај и се поздравија со сите играчи на Јуве, посебно Клоп, и играја со респект и без цимолење и скокање околу судијата.(y)

И едно браво за Алегри кој му овозможи на Пепе да дебитира во ЛШ после милион повреди и 2 години неиграње фудбал.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ајде да видиме кој ви е фаворит, once for all, да видиме кој стварно ќе погоди без ждрепка видена, а не „реално овој ќе освои, реално оној“ како ќе дувне ветрот така и мислењата. :) Vote pls.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јас од старт на сезона одам на бек ту бек и Реал Мадрид. Време и тоа да се случи...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ајде да видиме кој ви е фаворит, once for all, да видиме кој стварно ќе погоди без ждрепка видена, а не „реално овој ќе освои, реално оној“ како ќе дувне ветрот така и мислењата. :) Vote pls.
Според мене,све мислам дека нема да има клаш оф титанс,пример Баерн-Барса или Реал-Баерн итн...туку сакам да видам изненадување,пример ПСЖ иде даље при двомеч со Реал да речеме. Ќе биде доста интересно,се чека петок.

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Тешко дека Барса, Баерн или Реал ќе се паднат помеѓу себе во оваа фаза, иако некоја интуиција ми вика дека ќе биде Барса-Баерн, не знам зошто.. Од друга страна сметам дека некои од овие екипи кои се од сенка ќе стигне далеку..Моја прогноза.. Јуве
Инаку Пелегрини излезе со интересна изјава..

Played against Bayern and Barcelona this season, what's the difference? Difference is Messi.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ако најде некој видео со коментарите вечерва на Скај Спортс нека го постира во темава.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Абе на премиерлигашиве не им е битна Лига на Шампиони, немој да мислите дека се слаби екипите годинава.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Абе на премиерлигашиве не им е битна Лига на Шампиони, немој да мислите дека се слаби екипите годинава.
Па нормално. Едните треба да ја освојуваат лигата, а другите мора да вложат се за да можат да играат наредна сезона во ЛШ и да ја освојат па не можат сега да се замараат со други натпреварувања. На кратко, следната е наша :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Па нормално. Едните треба да ја освојуваат лигата, а другите мора да вложат се за да можат да играат наредна сезона во ЛШ и да ја освојат па не можат сега да се замараат со други натпреварувања. На кратко, следната е наша :D
Ливерпулов синдром...:D:D:D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас мислам дека Баерн Минхен ќе издоминира оваа сезона поради повеќе причини

-Кога сите играчи мус е здрави и кога се во полн состав имаат најквалитетна екипа

-Имаат најширок ростер на играчи и одлични резерви каде можат да менуваат на секое

-Физички се пресилни и имаат повеќе индивидуалци што можат да решат натпревар со потег

-Разликата помеѓу нив и Шпанските Барса и Реал ја гледам во тоа што овие немаат толку широк состав и не се толку физички моќни како што се Баерн..но сепак се работи за фудбал и неможиме да знаеме кои ќе бидат финалисти не пак да го погодиме победникот..

Секоја чест за Јувентус и Барселона,заслужено поминаа понатаму

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom