Топ Youtube музички канали кои не се Vevo!

Член од
27 јули 2014
Мислења
7
Поени од реакции
7
Локација
Skopje
Веб-сајт
www.appweirdcar.weebly.com
Обожавам да слушам музика на youtube, речиси сите познати пејачи се Vevo, едноставно vevo ги мразам, па еве од мене топ 10 youtube канали кои не се vevo:

10. Jason Mraz
9. Skrillex
8. Passenger
7. Lana Del Rey
6. David Guetta
5. HozierMusic
4. Christina Perri
3. Ed Sheeran
2. Bruno Mars
1. Coldplay Official

Уште некој?

Еве не ми е јасна разликата меѓу Вево и овие обичните канали.

Нели фората со Вево беше пошо демек ги цензорира сите curse words и слично, да одговара за секоја публика. Според мене е булшит. Ама па и не ми менува којзнае колку пошто ретко кој од тие што ги слушам имаат Вево, lewl.

Обожавам да слушам музика на youtube, речиси сите познати пејачи се Vevo, едноставно vevo ги мразам, па еве од мене топ 10 youtube канали кои не се vevo:

10. Jason Mraz
9. Skrillex
8. Passenger
7. Lana Del Rey
6. David Guetta
5. HozierMusic
4. Christina Perri
3. Ed Sheeran
2. Bruno Mars
1. Coldplay Official

Уште некој?

Имаш.... добар вкус. Женско си препоставувам...

аа не, машко си бил... океј. :)

А зошто толку луѓе ги мразат Vevo, стварно не ми е јасно? :toe:
пошто цензурират многу смотани зборови, на пример водка го цензурират :facepalm:
пушти песна од еминем на вево и само пола ке слуснеш од песната, најглупавите зборови ги цензурират

Зошто бе не ви чинат Vevo јас тоа си слушам и башка поквалитетен звук вади одколку YouTube ???

10. Jason Mraz
9. Skrillex
8. Passenger
7. Lana Del Rey
6. David Guetta
5. HozierMusic
4. Christina Perri
3. Ed Sheeran
2. Bruno Mars
1. Coldplay Official

Уште некој?
Tantur Official

Ајде кажете ми да не беше Miley Cyrus, дали ќе имаше барем еден 1М на нејзините песни на youtube, сакам да кажам дека ако некој канал не е vevo а е популарен значи дека е квалитетен.. а јас барам квалитетни песни :D

Ајде кажете ми да не беше Miley Cyrus, дали ќе имаше барем еден 1М на нејзините песни на youtube, сакам да кажам дека ако некој канал не е vevo а е популарен значи дека е квалитетен.. а јас барам квалитетни песни :D

Верувам брат, квалитетот е во Скрилекс, Џејсон Мираз... добар избор.

Знаеш за спорот со vevo дека му беа понудиле договор, ама ги одбил, па се тужеа... После пренкови им праеа.. ЛУ ДНИ ЦА[DOUBLEPOST=1424139735][/DOUBLEPOST]
Знаеш за спорот со vevo дека му беа понудиле договор, ама ги одбил, па се тужеа... После пренкови им праеа.. ЛУ ДНИ ЦА

Верувам брат, квалитетот е во Скрилекс, Џејсон Мираз... добар избор.
Не значи дека го слушам Скрилекс, Мираз, како што гледаш БРАТ ми се ставени на 10место, како успешни канали кои не се VEVO!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom