Дино Мерлин (Арена Борис Трајковски) - 28.03.2015

• Креатор на темата Креатор на темата BlancoMKD
  • Време на започнување Време на започнување
Ја си обезбедив карта...гледаме се пред бината!! <3
2mn0xna.jpg
[DOUBLEPOST=1420569945][/DOUBLEPOST]
10881617_899926383365632_2119797969672153095_n.jpg

Последно уредено:
Цената на картиве е малку солена, да беше некаге до 500 или 600 денари можеби ќе одев, ама 1200 денари за Дино Мерлн Не Благодарам!!! Инаку признавам дека како пејач е доста добар и дека има добри песни и дека го слушам! Ама 1200 ден. за карат не, болје ќе го слушам за ич парт на youtube!!!

:oftopik:
Леле муко моја, кои споредби ги правите. :facepalm: Знаете само колку го тупите за југословенскава музика? o_O И да, мене ми е понормално да идам на Мерлин, Чола и компанија него ли на Каролина. Мој избор е, па сакате кољете ме и кажувајте како сме биле робови нивни. И како не си ги почитуваме нашите.
Окпозз. :D

Времето мине брзо, уште малку и деновите ке се броат на 2 раци... открит чу ти тајнуууууууууууууууу

Еве една идеја за да ја направиме Македонија и светот подобро место за живеење.

-Активација на најсовремена хидрогенска бомба каде што би се уништило скоро се во салата
-Со обучени професионални убијци да се елиминираат сите оние што купиле карти по било која основа
-Фрлање на антракс на местото на настанот за да не е во можност некој да се обиде да клонира дел од аудиториумот и комплетно уништување

Еве една идеја за да ја направиме Македонија и светот подобро место за живеење.

-Активација на најсовремена хидрогенска бомба каде што би се уништило скоро се во салата
-Со обучени професионални убијци да се елиминираат сите оние што купиле карти по било која основа
-Фрлање на антракс на местото на настанот за да не е во можност некој да се обиде да клонира дел од аудиториумот и комплетно уништување
Kaza i ostana ziv?

Site ubavo da si pominete utre... pa posle koncerto ve cekam da pisete kako ste pominale :)

Штета што е толку скапа картата (n)
Убав помин на сите што ќе одат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom