.Sky.
Заменик министер без титула
- Член од
- 15 февруари 2013
- Мислења
- 6.857
- Поени од реакции
- 7.241
Темата имаше над 3,000 страници ако не се лажам можеби и повеќе. Јас што имам одличен комјутер па споро отвараше едноставно темата беше навистина преполна исто така го имам приметено и на странски форум кој имаше навистина премногу страници, не е до медиа линковите најмногу. Не е работата да бидеме интересни пред другите као демек еве ја, туку поентата да се разгледаат реално работите и да се разгледаат сите работи детално до што е проблемот најмногу, дали тоа би штетело или пак не итн.[DOUBLEPOST=1419367220][/DOUBLEPOST]Јас колку што знам ти "Хит на денот" ја затвори пошто старите компјутери "верглале".
Турви тој што пишува квалитетно без разлика дали ќе постави медиа,текст-линк или пак само во своето мислење ќе ја наведе песната едноставно ќе биде добро за читање, исто и се знаат членовите кои се тие.Kaко го пресмета процентов 80 жити мене
Не е проблем само отворањето, проблем е прегледноста. Ја имаме темана ,,Што слушате во моментов" и си функционира без проблем еве 300 и кусурот страни. Попрегледно е, полесно е за читање, особено ако некој настега неколку медиа линкови со ред, па се губи некако содржината низ квантитетот на сликичките од видеата.
Можеби од цела реплика да се согласувам само со последниот пасус, да селективно се означат темите каде би одел медиа, а каде врска линкот. Нешто како претходен нагласок во насловот околу начинот на постирање.
А околу ,,малтретирањето" поставена си е анкета, на која секој си се изјаснува ко шо му душа сака Јас не ги присилувам да гласаат. Можам само да дадам сугестивен коментар, но на крај пак членовите ќе одлучат. Има уште 2 дена.
Листањето од телефон, не го ни споменувам.
Јас кажав и предходно мој предлог во темите кои имаат доста страници едноставно да оди текст-линк, но не и во сите теми бидејќи едноставно да бидат сите задоволни членови бидејќи да не биде работата на еден му текнало и ај сеа сите по него "мора" да биде така тоа, бидејќи да не се заборави секој е член и секој допринесува на некој начин.
Што се однесува до гласањето многу добро се знае како фукционира гласање на форум така да не ме чуди што на крајот од два дена ќе биде ДА а повеќе не, без разлика на мојот глас и на некои останати веќе кои гласале со не.
Според мене тука најмногу треба да се обврне на мислењата, како да се допринесе за збогатување на форумот музика со нови теми и натпревари и сл, отколку со медиа или дали ќе било текст-линк.
Последно уредено: