Реформи во подфорумот музика (АНКЕТА)

Дали се согласувате со новиот начин на постирање во подфорумот музика

• Вкупно гласачи
    56
  • Гласањето е завршено на .

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
,,,ajde obichni chlenovi,,,glasajte,,, samo za malku ni vodi administracijava , da im pokazheme deka sme sploteni i istomislenici,,,da gi pobedime ,,,pa neka bide po nivno odposle,,,:icon_mrgr:,,,,:ojeaa:,,,:свиркам:
А знајш шо е најјако во против гласовите :D Што со сета почит кон сите членови, добар дел од тие што се за НЕ, не ни постираат во подфорумот музика :) Или постираат еднаш во годината.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
А знајш шо е најјако во против гласовите :D Што со сета почит кон сите членови, добар дел од тие што се за НЕ, не ни постираат во подфорумот музика :) Или постираат еднаш во годината.
А едниот е фан на Каролина. ЗНачи анкетата е неважечка. Победивме. Честитки.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
Bump!

Нека се активира таму низ секторот ,,Нови теми" :coffee:

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
@turvior да ги искараш тие (победниците) што отвараат нова тема во КСЦ да не ставаат песма/албум/артист или што и да е, бидејќи имаат голема шанса пак да победат (како на пр.@социопатка21) Немам ништо против, ама одбрана на титулата не е интересно. Јас еднаш победив, направив нова тема, ставив песма, АМА реков да не ме гласаат, бидејќи така не е фер. Како олимписките игри да се оддржуваат во Македонија и пак Македонија да победи. Земи таму поразвикај му се...
Одбрана на титулата ти е најинтересна работа, исто ко Челзи ко бранеше прво место во Премиер лига. :D

Шала на страна од сега ветувам дека ќе бидам фер, и нема да постирам прва песна, часна реч!

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
На 25-ти декември се затвора анкетата. Гласајте си :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
:oftopik:
Лајк за смајлито во насловот! :D

Иначе, не знам дали сум само јас... ама има случаеви, кога некои песни по сликичката во спотот ги препознавам. А вака според насловот, поима неам што песна е. Али у сваки случај, не се жалам. :D
Се согласувам со Шуки. (y)

Гласав, НЕ. :busi:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
Се согласувам со Шуки. (y)

Гласав, НЕ. :busi:
То е една од негативностите, ваше е да оцените кое натежнува повеќе :)

Ќе мора сега да кликате, или да порабoтите на ,,текстуалната" меморија и препознвање :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
То е една од негативностите, ваше е да оцените кое натежнува повеќе :)

Ќе мора сега да кликате, или да порабoтите на ,,текстуалната" меморија и препознвање :D
И плус многу работа има, копирај линкови, пишувај наслови, ебавај се.
Ја не постирам многу многу во овој подфорум, само на натпреварите учествувам, ама кога копирам страшно ме мрзи да работам толку. :pipi:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
Ја не постирам многу многу во овој подфорум, само на натпреварите учествувам, ама кога копирам страшно ме мрзи да работам толку. :pipi:
Те разбирам брат, ама и во филмов истото беше разглабено по тро :D
Пробај разбериме.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.443
Поени од реакции
58.814
А кога ќе победиш и треба да организираш натпревар ? :D
Многу полесно ќе ти биде вака, само ќе ги копираш постовите.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не дека хејтам, си има и позитивни страни, на пример коа сум од телефон си ги гледам насловите а онака само сликички. :icon_mrgr:
Како и да е ќе го поштувам правилото ако го имплементирате, доста ми е од банови. :icon_lol:
Уште од тука не сум го јадел. :busi:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Турви без разлика тоа што некој ќе постира 10 пати а некоја 1 дневно или пак месечно си има право на глас и на она што тој ќе го каже.

Да се надоврзам, јас гласав за Не од едноставна причина што ајде мене не ме мрзи да правам текст-линк но има доста кои едноставно ги мрзи да прават цело време copy-paste, тоа е една работа друга работа тоа со тешко отварање на мобилен или за оние кои имаат послаб компјутер зарем има уште кои имаат слаб комјутер од првите 4ки? Јас колку што знам 80% имаат добри комјутери така да отварањето не е проблем, да речеме уште пред 2-3 и повеќе колку што знам беше со медиа линк, тогаш немало никој кој се побунил тоа да се смени.

Мое мислење е дека заради некои кои имаат послаб компјутер кои се мал број на членови да се малтретираат многу други членови со текст-линк на секое.

Исто така ќе дадам и предлог мој да не биде на цел форум Музика туку ова текст- линк да се вметне само во темите кои имаат многу страници, но во останатите теми со малку страници да си остане со медиа линк.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.443
Поени од реакции
58.814
Турви без разлика тоа што некој ќе постира 10 пати а некоја 1 дневно или пак месечно си има право на глас и на она што тој ќе го каже.

Да се надоврзам, јас гласав за Не од едноставна причина што ајде мене не ме мрзи да правам текст-линк но има доста кои едноставно ги мрзи да прават цело време copy-paste, тоа е една работа друга работа тоа со тешко отварање на мобилен или за оние кои имаат послаб компјутер зарем има уште кои имаат слаб комјутер од првите 4ки? Јас колку што знам 80% имаат добри комјутери така да отварањето не е проблем, да речеме уште пред 2-3 и повеќе колку што знам беше со медиа линк, тогаш немало никој кој се побунил тоа да се смени.

Мое мислење е дека заради некои кои имаат послаб компјутер кои се мал број на членови да се малтретираат многу други членови со текст-линк на секое.

Исто така ќе дадам и предлог мој да не биде на цел форум Музика туку ова текст- линк да се вметне само во темите кои имаат многу страници, но во останатите теми со малку страници да си остане со медиа линк.
Јас колку што знам ти "Хит на денот" ја затвори пошто старите компјутери "верглале".

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
Kaко го пресмета процентов 80 жити мене :D

Не е проблем само отворањето, проблем е прегледноста. Ја имаме темана ,,Што слушате во моментов" и си функционира без проблем еве 300 и кусурот страни. Попрегледно е, полесно е за читање, особено ако некој настега неколку медиа линкови со ред, па се губи некако содржината низ квантитетот на сликичките од видеата.

Можеби од цела реплика да се согласувам само со последниот пасус, да селективно се означат темите каде би одел медиа, а каде врска линкот. Нешто како претходен нагласок во насловот околу начинот на постирање.

А околу ,,малтретирањето" поставена си е анкета, на која секој си се изјаснува ко шо му душа сака :) Јас не ги присилувам да гласаат. Можам само да дадам сугестивен коментар, но на крај пак членовите ќе одлучат. Има уште 2 дена.

Листањето од телефон, не го ни споменувам. :coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom