Помош при купување на смартфон

• Креатор на темата Креатор на темата freundlich
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 октомври 2014
Мислења
34
Поени од реакции
18
alcatel-pop-c7-2.jpg
Планирам да земам од One смартфон наскоро али не сум при буџет да земам некој Monster па се одлучив за Alcatel one touch pop c7 7041x бидејки на М предплата треба да доплатам 2900 ми изгледа солидно и перформансите се топ и не најдов некој подобар за цена vs перформанси иначе може да ми предложите со добри перформанси некој на М предплата до 3500 денари да е максимум не ми е битна марката и секако искуства ако го имате телефонот.

Зимај го телефончево и шибај, ич да не му ја мислиш подобро за пари-перформанси нема.

Кој Алкател и да го земеш, нема да се покаеш. Јас досега само Алкател користам и сум презадоволен.
Добар телефон е Alcatel one touch pop c7, а исто така добри се и Алкател поп ц1, ц3 и Алкател Оне Тач 991.

:)

Кој Алкател и да го земеш, нема да се покаеш. Јас досега само Алкател користам и сум презадоволен.
Добар телефон е Alcatel one touch pop c7, а исто така добри се и Алкател поп ц1, ц3 и Алкател Оне Тач 991.

:)

Како не е добар телефон од 2012.

Треба да напишам еден водич за отварање на теми за купување на телефон, и како да биде поставено све тоа....:confused:

Што ти е тебе најбитно од еден телефон? за што ќе го користиш? колку време планираш да го користиш? што си користел претходно?

Пари-перформанси пишав понагоре до колку за тие пари максимум да се извлече најбитно процесор и екран и рам планирам барем 1 година да терам со него претходно ајфон 4

Многу е непрегледна страната на One, ај кажи ми кои телефони ги гледаш со доплата од 3500 + претплата како опција, или дај ми директен линк да видам сам...

Ај вака направи, јави се утре, во One, и прашај ги за доплата од 3000-3500 и тарифа M, кои телефони би можел да ги добијам?[DOUBLEPOST=1418931342][/DOUBLEPOST]

Едит, Aко можеш малце да го зголемиш буџетот, овој го јаде за доручек Алкателот кој си го избрал c7 7041x, ако неможеш да го зголемиш буџетот, тогаш дефинитивно за парите Алкателот е најдобар. Размисли добро, за тие 1500 + ќе добиеш многу подобар телефон.

Последно уредено:
Друже исти перформанси имат освен внатрешна меморија 8 гига

Немаат исти перформанси.

Lenovoto има 4.4.2, а со тоа има и TRIM поддршка, која го прави телефонот далеку побрз после долга употреба. Оваа функција ја нема кај 4.2

Има и поголем дисплеј, подобра изработка и камера, како и повеќе сторејџ, има и подобра предна камера... но останува на тебе да одлучиш.

Немаат исти перформанси.

Lenovoto има 4.4.2, а со тоа има и TRIM поддршка, која го прави телефонот далеку побрз после долга употреба. Оваа функција ја нема кај 4.2

Има и поголем дисплеј, подобра изработка и камера, како и повеќе сторејџ, има и подобра предна камера... но останува на тебе да одлучиш.
Lenovo go koristam edna nedela go kupiv od hendy 7.500 den so gratis zastitna maska I folija I zadovolna sum brz e ne koci jak zvuk super kamera top telefonce :-)

Lenovo go koristam edna nedela go kupiv od hendy 7.500 den so gratis zastitna maska I folija I zadovolna sum brz e ne koci jak zvuk super kamera top telefonce :)

Nice.

Едит, линк од hendy, што и да е тоа?

Последно уредено:
Немаат исти перформанси.

Моја грешка подобар е иначе не можев да најдам објаснување за тоа ТRIM ако може нешто линк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom