џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.392
- Поени од реакции
- 25.198
Минус: Предолг филм, неразработени ликови, нема со кого посебно да се поврзиш, ликот на Сашко Коцев со една фаца како да беше низ цел филм, сцените во хотелот прилично досадни, требаше тука кратење. Пукањата беа солидни но ништо посебно затоа што не ми беше гајле кој ќе умре кој не. Дијалозите помеѓу таткото на Филип и Филип ми беа беспотребни. Исто целото семејство не ми остави интересен впечаток, мајката си глумеше сосема ок улога ала Тилда Свиндон, ама недоволно.
Никола Којо и мерењето курови, а и општо не знам што бараше во филмот тој
Сенко Велинов мислам застрела петел ми падна жал така.
Вестерн дуелот
Плус: одличните пејсажи, сцената со Никола Ристановски која мислам дека заедно со сцената со сплавот беа нешто совршено... Кога помина сцената со сплавот си реков ова ќе биде ремек дело, но само на таа сцена ми остана, во пар со Зајди зајди пеењето, и секако крајот, крајот многу ми се допадна, дали намерно или не заврши како еден друг многу познат вестерн.
Музиката одлична, не беше исфорсирана, симпатична, на моменти зурлите и тапаните оставаат многу силен впечаток.
Тони Михајлоски одлично си го изработил ликот и за него навивав низ цел филм.
Дац исто така добар.
Неколку реплики од кои "ебати животот ако не си спремен да умреш за него".
Инти Шрај
Никола Којо и мерењето курови, а и општо не знам што бараше во филмот тој
Сенко Велинов мислам застрела петел ми падна жал така.
Вестерн дуелот
Плус: одличните пејсажи, сцената со Никола Ристановски која мислам дека заедно со сцената со сплавот беа нешто совршено... Кога помина сцената со сплавот си реков ова ќе биде ремек дело, но само на таа сцена ми остана, во пар со Зајди зајди пеењето, и секако крајот, крајот многу ми се допадна, дали намерно или не заврши како еден друг многу познат вестерн.
Музиката одлична, не беше исфорсирана, симпатична, на моменти зурлите и тапаните оставаат многу силен впечаток.
Тони Михајлоски одлично си го изработил ликот и за него навивав низ цел филм.
Дац исто така добар.
Неколку реплики од кои "ебати животот ако не си спремен да умреш за него".
Инти Шрај