Легализација на инцест

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
инцесот нема никогаш да биде легализиран од причина што тоа би било фамилијарно гласање а тоа е забрането.

A во светски рамки, ете ако земеме број на држави па и по популација која е населена во тие држави, дали инцест и педерлук е глобално прифатен или не?
Не ми споменувај тука земји со 20.000 население, дај глобални податоци
Кина?
Тоа ти е, бре, пола свет, лепото...
...и шо мешаш педери сеа? Ти фалат?

Про Фемина се бори ( на некој начин ) за тоа инцестот да биде легален, а се чуствува навредена кога ќе и кажат дека таа самата е производ на инцест...

Фак Лоџик

Еве, глеам дека и во Бразил и Аргентина, во Индија, легален си е. За субсахарна африка да не збориме...

Дечки, абе изглеа ко за поише народ на планетава да е легален, него нелегален...

Сеа шо прајме?

Кина?
Тоа ти е, бре, пола свет, лепото...
...и шо мешаш педери сеа? Ти фалат?
не ми фалат, ете си
и сега демек демократија е она шо ти ќе избереш од малцинството??
Ако мнозинството светска популација не го одобрува инцестот (не ве спомнувам вас педерите) то не било демократија
Е па во Македонија успеавте да го наметнете Бадинтер да иако сте малцинство можете да ја попречувате вољата на мнозинството али то нема да ви помине и кај инцестот

не ми фалат, ете си
и сега демек демократија е она шо ти ќе избереш од малцинството??
Ако мнозинството светска популација не го одобрува инцестот (не ве спомнувам вас педерите) то не било демократија
Е па во Македонија успеавте да го наметнете Бадинтер да иако сте малцинство можете да ја попречувате вољата на мнозинството али то нема да ви помине и кај инцестот
Ја не сум педер. А ти, кажа дека нема да збориш за педерите и пак збориш. Те чеша газо, а ;)

Него, не си се упатил... Сечини дека за поише луѓе у светов е легален...

Much surprised?

Ја не сум педер. А ти, кажа дека нема да збориш за педерите и пак збориш. Те чеша газо, а ;)

Much surprised?
Таков педерски впечаток оставаш, али ете ако ти изјавуваш дека не сио педер не си...

ПС
а не си воопшто ич педер или само не си пасивен или активен педер??[DOUBLEPOST=1413815614][/DOUBLEPOST]
Ј

Much surprised?
Early this week, the state was shocked when a pregnant girl was strangled by her parents and her body dumped on the outskirts of Bahadurgarh in Jhajjar district. Her crime: she was reportedly having an affair with her brother-in-law and her vengeful elder sister had complained to their parents.
Инцест во Индија
Јас би пприфатил ваков инцест, ми одговара, да можеш да го удајш ако сакаш

Про Фемина се бори ( на некој начин ) за тоа инцестот да биде легален, а се чуствува навредена кога ќе и кажат дека таа самата е производ на инцест...

Фак Лоџик
Про фемина не се бори за ништо. Типот е трол и е машко. :)

Да. Не е срамота да зборуваш за теми што се табу во некоја заедница. Тоа покажува дека имаш нешто у црпката. Срамота е да се криеш ко * под кошула, а на xhamster да пребаруваш „mom and son“.
.
Па потпуно исто ти е дали тагот ќе ти биде mom&son old&young или било што слично (aunt, granny...). Све ти се тоа 20+ годишњаци со 4-50 г. стари тетки. Никој тамо не е ни мајка со син, ни роднини.... Нема таму вистински мајки и синови, или роднини.
it is known

Така да, фиксацијата на тие што идат по тие тагови, вероватно не е инцест, туку секс помеѓу партнери со драстична разлика во години.

Како тргнал светов, се по факд-ап и по факд-ап станува. Од сега можам да предвидам што ќе биде во иднина, кога светот ќе го достигне врвот, највисокиот левел на факдапнесс.

Кинезиве ќе почнат да умираат за јадење. Нема храна повеќе, сите кучиња, мачки, жаби и лебарки се изедени, па ќе почнат самите себе да се јадат. За ручек левата подлактица, за вечера десната, па му дошле гости, ајде за нив левиот бут на ражен и тн.

Овие оркиве неандерталски што веруваат во Алах, тие ќе почнат со фетуси да се женат, пошто второоделенките више бабишта се за нив. Плус повеќето се останати вдовици со 3-4 деца, иако се второоделенки. Тие вдовиците останеле сами, пошто мажот орка ги оставил и се преженил за козата на комшијата, или евентуално настрадал пушејќи динамит.
За роденден, децата нивни наместо на торта со свеќи, ќе дуваат на торта со динамити. И така, за брзо време орките ќе се самоуништат пошто се најглуп народ на планетата.

Да бидеш педро повеќе не е во мода. 80% од светското населението се педровци. Педровците ќе нема да можат дете да посвојат, пошто нема повеќе деца, деца не се раѓаат. Маж со маж во брак, жена со жена, деца нема, па ќе почнат животни да посвојуваат. И така постепено и педровците ќе почнат да изумираат.

Нема повеќе земање жена од Албанија, од Пустец... Ќе си појдеш во мртовечница, ќе си одбереш некое добро парче, тазе умрено, да те види и госпо.

Факд-ап бранот полека полека ќе ги зафати и кајганџиите, и тие ќе почне да се менуваат. Го гледаш Спиро металец станал, секташ. Ipsissimus и Хептаграм XI црква отвориле. shutrak конечно научил дека нова реченица се пишува со голема буква, а не со четири запирки. Сунѓерот добил нобелова награда по квантна физика - успеал свеста на USB да ја префрли. Stef Bachatero освоил Мистер Олимпија. На Pro Femmina и се скурчило да се ебе со татко и, па решила со магаре да проба. Малку подоцна ќе почне и протести да организира, отпор, за да се легализира бракот со животни чиј патлак е мин. 50 см.

И сè е тоа супер, оправдано, бидејќи секој има право да прави што сака во животот.

i vaka sme debilna nacija,da go legalizirame incestot i da dobieme barem dokumenti za debilnoka ......a i koj stigna ni go bapna,megu najmekodusnite narodi spagame

Последно уредено:
Таков педерски впечаток оставаш, али ете ако ти изјавуваш дека не сио педер не си...

ПС
а не си воопшто ич педер или само не си пасивен или активен педер??[DOUBLEPOST=1413815614][/DOUBLEPOST]
Early this week, the state was shocked when a pregnant girl was strangled by her parents and her body dumped on the outskirts of Bahadurgarh in Jhajjar district. Her crime: she was reportedly having an affair with her brother-in-law and her vengeful elder sister had complained to their parents.
Инцест во Индија
Јас би пприфатил ваков инцест, ми одговара, да можеш да го удајш ако сакаш
Primerov ne ti e incest.
Ama taka e koga se nema nesto pametno da se pise...

Во ред, да речеме дека инцестот не е за осуда.
Трајко си е сам, сестра му исто така. Сексуално си се привлекуваат и си општат, колку и тоа да звучи чудно на 90% од луѓето. Но нели, тоа не е наша работа.
После некое време, Трајко си фаќа женска. Една, не му чини. Друга, била курва, третата неписмена. И сестра му си фаќа дечко. Првиот сељак, вториот хоштаплер, третиот педер, абе се` кој од кој. Но важно еден за друг си се секојпат тука за да „ги задоволат своите сексуални потреби како секој нормален човек“. Партнери можат да сменат многу, еден е брат, една е сестра.
Што правиме кога ќе сфати Трајанка дека некој маж за неа не е како бате, и кога на Трајко нема да му стане на никоја освен на дадичка? Што ако посакаат да ја подигнат врската на повисоко ниво? Што кога ќе проработи мајчинскиот инстинкт кај Трајанка и кога ќе посака да биде мајка?
Ne moze taka da generaliziras. Ako incest partnerite se od ist pol kolku i da ja podigaat vrskata na povisoko nivo nema da mozat da napravat dete . Na niv da im zabranime li da imaat seks ?? Komu nastetuvaat so toa? Nikomu.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom