IPHONE 5S ЗАКЛУЧЕН СО ICLOUD

• Креатор на темата Креатор на темата enisss
  • Време на започнување Време на започнување
Сум слушнал дека имало некој тип што ги отклучува. Ардијан се викал. Ќе пробам да дојдам до него. Од Косово бил. Мој познат продава телефони во Скопје и 3-4 му ги средил. 5s

Сум слушнал дека имало некој тип што ги отклучува. Ардијан се викал. Ќе пробам да дојдам до него. Од Косово бил. Мој познат продава телефони во Скопје и 3-4 му ги средил. 5s

Да беше така овој ќе беше милионер, пошто никој во свет не го мпќоже тоа.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Да беше така овој ќе беше милионер, пошто никој во свет не го мпќоже тоа.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Па човекот освен тоа има уште и бизнис во Норвешка. Транспортна фирма со преку 50 нови камиони. Најстариот му е 2013 година. Па се ати види. А има завршено компјутерски науки во МИТ.

Па човекот освен тоа има уште и бизнис во Норвешка. Транспортна фирма со преку 50 нови камиони. Најстариот му е 2013 година. Па се ати види. А има завршено компјутерски науки во МИТ.

50 нови камиони ќе купува ДНЕВНО да може да го трга icloud.

50 нови камиони ќе купува ДНЕВНО да може да го трга icloud.

Човекот си живее во Македонија. Бизнисот друг му го води но го има чарето. Други информации не смеам да давам. За жал.

da ve e*am nepismenite....kamen ke vi prodadat ko dijamant....na sve da se veruvalo...

da ve e*am nepismenite....kamen ke vi prodadat ko dijamant....na sve da se veruvalo...

Сакаш ли да го запознаеш човекот ? Еве ти го во Скопје. Вози Пунто Дизел. Се облекува на Бит пазар и личи на сељак ама ...

Сакаш ли да го запознаеш човекот ? Еве ти го во Скопје. Вози Пунто Дизел. Се облекува на Бит пазар и личи на сељак ама ...

brat kako so rekov tebe mozat macka za tigar da ti ja prodatat....zemi procitaj informiraj se sam...ne rekla kazala...

Значи човекот си ја знае работата. Јас не зборам на памет. Он го решил тоа. Ако си ти паметен реши го и конкурирај му. Не попувај тука. Има лек за се.

Moже има камиони, може завршил и на МИТ... Ама дека решава iCloud мало морген

Крале гратис ке ви го даде 6ката ако му го одстраните ајклаудот перманентно :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom