Зошто жените се агресивни?

• Креатор на темата Креатор на темата Zdravko
  • Време на започнување Време на започнување
Zosto nekoi zeni se tolku vulgarni i agresivni?
Najgolem del od mazite ne sakaat agresivni zeni. Vulgarnosta e minus za zenata, vo sekoj slucaj.
Sto e togas motivot?

Z.

едитирано од Dolphin
Сметав дека општо треба да се каже за жените, а не само за жените на форум!

Лични фрустрации преточени во одбрамбен механизам можеби и нешто со хормоните /

АМА ЗА МЕНЕ Е ОК знам да толерирам секакви не ме замараат дури и смешни ми се ))) и ги сакам ))) едноставно ја ценам природноста и искреноста

Днешната жена е агресивна,заштото се опитва да настигне м'жа, да се с'ревновава с него, да б'де наравно с него, да покаже,че и тја е способна и не е слабија пол.
Статистиките у нас показват,че агресијата при момичетата е двојно по-голјама от тази между момчетата.

денес сите се агресивни нервозни сме заради “убавото мирно и сигурно општество“ во кое живееме, но кај жената бесот е многу јак и изразен во периодите на пмс тогаш има необјаснива сила ете затоа.

агресивноста е дел од секој човек кој повеќе кој помалку е агресивен ама се тоа е како резултат на животот кој го води и околината во која живее.

Откаде ви воопшто идеа дека жените се агресивни? Можеби се со доза на нервоза и набој од секојдневните рутини и немање „раат“, но агресивни?
Можеби си начекал некоја лута фризерка па си добил потреба за глобализирање...
Најверојатно од оние усталени сфаќања дека жената треба да да оди на работа, направи ручек, исчисти, да ги спастри децата, да закрпи алишта, испере, испегла...по можност и други неспомнати семејни занимации, за мажот кога ќе дојде "изморен" да го чека топло јадење, кафе и тивка домашна атмосфера.
Таа треба да гувее и наведната глава да чека на заповед од својот господар-мажот...пошто тој ја поседува :)

Навики и воспитувања од минатото и родителите.

За агресивни не знам, секакви луѓе има, ама сигурно е дека се многу поотворени и послободни. Некои општествени стеги се надминати во последниве години и до поголем израз доаѓаат нивните желби, потреби, амбиции и очекувања.

Затоа што мажите им го дозволуваат тоа :icon_lol:.

Agresija spored mene mora da se javi so pricina,moze od pregolema nervoza pa na agesija gi udira ..pojma nemam:toe:

Жените се агресивни ради неродвен и(ли) неквалитетен секс.
Сексајте ги редовно и добро и ќе видите како се мирни нежни.

Некој да ја сексаше редовно и добро Клара Цеткин, сега немаше жените да имаат право на глас а 8ми март ќе беше ден на пивото или фудбалот.

Ма секоја 4-та жена во Р.Македонија е Жртва на Семејно Насилство.

Значи"Мажите" Фрустрациите малокурски ги исфрлаат со ќутек и алкохол...а жените агресии ги фркаат накај предмети или шлапање.

Убаво кажа лет...сексајте се и разумен компромис е разумен компромис:pos2:

Ако неќете компромис тогаш вадете си ги очите со жената(и то е интересно...дур и секси...али не со агресија..онака провокации:wink:)

Па после смирете топка и ајт нека се развалка в кревет ил на маса,табуретка...сеедно...уствари за кој како..:toe:

Таа треба да гувее и наведната глава да чека на заповед од својот господар-мажот...пошто тој ја поседува :)

Навики и воспитувања од минатото и родителите.

Знаеш....пред 80 години имало стројник и мажот одел кај таткото со троа алтани ил златници па си ја купувал невестата како СТОКА(без разлика дали она сака ил не)!!.

Сексајте ги редовно и добро и ќе видите како се мирни нежни.

Некој да ја сексаше редовно и добро Клара Цеткин, сега немаше жените да имаат право на глас а 8ми март ќе беше ден на пивото или фудбалот.

Мора да се измисли временска машина и да те пратиме тебе да ја смириш Клара!

Требаше да ни биде ден на пивото 8 ми март...

Лет, ова правило и за мажите е на снага. После секс човек е раат, као да јадел чоколадо или пола дијазепам.

Zosto nekoi zeni se tolku vulgarni i agresivni?
Najgolem del od mazite ne sakaat agresivni zeni. Vulgarnosta e minus za zenata, vo sekoj slucaj.
Sto e togas motivot?

Да одговорам вулгарно како што и доликува на почетниов пост:Не заболе ако не сакате агресивни жени.

Жената не треба да биде агресивна, туку интелегентна, мила, нежна и покорна :pipi:.

Покорна иди побарај има по Западна Македонија.

Покорна иди побарај има по Западна Македонија.

Има и кај нас овде :icon_lol:, под покорна подразбирам да не прави сцени глупости ова она туку си се знае што не е јасно ќе си се разјасни со тивко и мирно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom