Војната на патиштата

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Meне ми е смешна штетата на Аудито... Пошто најверојатно коњот е висок, скршил врат од шофершајбната пошто на Аудито ни фар не е скршен. И ретровизорот лев најверојатно од копитата :pos:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Народ од мочка праен. Жалат за коњот а не за човеков со колата :tapp: Роднина мој се има вака судрено со коњ на автопат, едвај жива глава извади, колата прчка. И што е најтрагично, од осигурувањето ти прават проблеми затоа што коњов нема сопственост, се води како нерегистриран објект. Циганаанава треба да се прибере и кај Илинденска кај салата БТ си имаат населба своја, коњите си шетаат слободно. Не за џабе плаќаме за регистрации и патарини цело богатство, нека мрднат малце газовите.
Мене најјаки ми се таквите.Демек се ептен потресени од тоа што му го згазиле пуштениот коњ на сред илинденска на некој циган и коњот сега го ставаат пред човекот,а реално таквото мислење им е само заради тоа што сакаат да соберат некој лајк од оние болнине што се демек ептен загрижени за животните и се спремни животот да го дадат за нив.Ако стварно толку им е жал за коњот тогаш не знам што чекаа 2 недели за да реагираат и коњот да биде тргнат од тоа место или во најмала рака циганите да си ги чуваат врзани коњите што им шетаат на улица во сред Скопје.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Meне ми е смешна штетата на Аудито... Пошто најверојатно коњот е висок, скршил врат од шофершајбната пошто на Аудито ни фар не е скршен. И ретровизорот лев најверојатно од копитата :pos:
Можно е коњот да се затрчал накај возилото од страв и со копитата во шофершајбна.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Возачот си е крив... факинг булевар е .... ако одел со прилаголеда брзина ќе го видел коњот и ќе можел да реагира благовремено. Мада скупјаните по булевар 120че лаганица цепаат.... нема да ме чуди и слон да удрат :D

Член од
4 март 2009
Мислења
604
Поени од реакции
442
Возачот си е крив... факинг булевар е .... ако одел со прилаголеда брзина ќе го видел коњот и ќе можел да реагира благовремено. Мада скупјаните по булевар 120че лаганица цепаат.... нема да ме чуди и слон да удрат :D
И со 60 да возиш, ако коњот од страна втрча исто е, ама коњи и крави во сред центар во град не е дозволиво, тоа го нема ни во Африка веќе.

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
случување од вчера

автомобили од свадбена поворка ги блокираа краците на раскрсница на кои им е зелено и цела поворка помина на црвено

до кога секој амебоиден ќе глуми шериф и ќе поминува без последици?

дали некој кој го познава законот за сообраќај може да објасни за следново:
Доколку учесник во сообраќај биде затекнат од овластено лице на лице место како прави прекршок ќе добие соодветна пријава. Тука е се јасно.
Но што со сите оние сериозни прекршоци што секојдневно се случуваат, а во близина нема полиција?
Дали доколку овие прекшоци се снимени од други учесници во сообраќајот снимките може да бидат искористени за соодветна пријава на неодговорните учесници во сообраќајот?

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Сниманиот ќе се брани дека е монтажа,снимано без негова дозвола,нарушена приватност и што уште не.
Најдобро би било сниманиот прекршок да се најде на јутуб

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Уште една несреќа од необезбедени премини на пруга
Воз удри во Југо, двајца повредени
Патнички воз удри во автомобил марка Југо кај селото Драчево на преминот после железничката станица.

-Преминот каде се случи несреќата се наоѓа по станицата во Драчево.Жителите од овој крај бараат рампа заради поголема безбедност. Велат дека пред неколку месеци тука воз удрил во машина за сечење дрва.
Еве ги двата премини кај Драчево, со рампа и звучно предупредување.
Движењето на возилата и пешаците е друга приказна:

Возилото на 0:04 околу џипот

Типот со белото Мерцедес Вито :facepalm: споредено со брзината на возот :нинџ:

Моторџиите/велосипедистите после возот

Последно уредено:
Член од
8 јуни 2013
Мислења
299
Поени од реакции
198
Овие три видеа се на патот за Долно Лисиче , таму има рампи, ок е, али несреќата се случи на друг железнички премин мислам во селото Драчево накај Зелениково, таму нема рампа.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Сниманиот ќе се брани дека е монтажа,снимано без негова дозвола,нарушена приватност и што уште не.
Најдобро би било сниманиот прекршок да се најде на јутуб
А дали то се важи и ако влезам да пљачкам менувачница или маркет па ме сними камера?

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
А дали то се важи и ако влезам да пљачкам менувачница или маркет па ме сними камера?
Се зависи од тоа како ќе те сними камерата и колку пари имаш за адвокат.
Ако ти го сними лицето ниедна вода не те пере.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Се зависи од тоа како ќе те сними камерата и колку пари имаш за адвокат.
Ако ти го сними лицето ниедна вода не те пере.
a то што немале дозвола да ме снимаат? што ми ја нарушиле приватноста?

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Мислам дека на автопатот кога се гледа обратно од едносмерното нема знаци за забранет правец, освен првиот знак на излезот од автопатот кај Велес. Нека стават по еден на 1 километар, нема да се скусат врбите у Вардар. Зошто не ставаат не знам (најверојатно мислат дека џабе ќе стојат), но ова не е прв пат некој таму да вози обратно, мајка ми секој ден патува за Скопје последните 6-7 години и вика дека се дешавало да има некој будала. Дури и пред некоја недела кога се враќале моите за Штип некоја српска кола идела у спротивен правец. Како што го знам стариот мој колку е живчан, среќа негова што не го сретнал тој овака надвор од колата :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom