Шо зборваш море?
Мене најјаки ми се таквите.Демек се ептен потресени од тоа што му го згазиле пуштениот коњ на сред илинденска на некој циган и коњот сега го ставаат пред човекот,а реално таквото мислење им е само заради тоа што сакаат да соберат некој лајк од оние болнине што се демек ептен загрижени за животните и се спремни животот да го дадат за нив.Ако стварно толку им е жал за коњот тогаш не знам што чекаа 2 недели за да реагираат и коњот да биде тргнат од тоа место или во најмала рака циганите да си ги чуваат врзани коњите што им шетаат на улица во сред Скопје.Народ од мочка праен. Жалат за коњот а не за човеков со колатаРоднина мој се има вака судрено со коњ на автопат, едвај жива глава извади, колата прчка. И што е најтрагично, од осигурувањето ти прават проблеми затоа што коњов нема сопственост, се води како нерегистриран објект. Циганаанава треба да се прибере и кај Илинденска кај салата БТ си имаат населба своја, коњите си шетаат слободно. Не за џабе плаќаме за регистрации и патарини цело богатство, нека мрднат малце газовите.
Можно е коњот да се затрчал накај возилото од страв и со копитата во шофершајбна.Meне ми е смешна штетата на Аудито... Пошто најверојатно коњот е висок, скршил врат од шофершајбната пошто на Аудито ни фар не е скршен. И ретровизорот лев најверојатно од копитата![]()
И со 60 да возиш, ако коњот од страна втрча исто е, ама коњи и крави во сред центар во град не е дозволиво, тоа го нема ни во Африка веќе.Возачот си е крив... факинг булевар е .... ако одел со прилаголеда брзина ќе го видел коњот и ќе можел да реагира благовремено. Мада скупјаните по булевар 120че лаганица цепаат.... нема да ме чуди и слон да удрат![]()
Еве ги двата премини кај Драчево, со рампа и звучно предупредување.Уште една несреќа од необезбедени премини на пруга
Воз удри во Југо, двајца повредени
Патнички воз удри во автомобил марка Југо кај селото Драчево на преминот после железничката станица.
-Преминот каде се случи несреќата се наоѓа по станицата во Драчево.Жителите од овој крај бараат рампа заради поголема безбедност. Велат дека пред неколку месеци тука воз удрил во машина за сечење дрва.
А дали то се важи и ако влезам да пљачкам менувачница или маркет па ме сними камера?Сниманиот ќе се брани дека е монтажа,снимано без негова дозвола,нарушена приватност и што уште не.
Најдобро би било сниманиот прекршок да се најде на јутуб
Се зависи од тоа како ќе те сними камерата и колку пари имаш за адвокат.А дали то се важи и ако влезам да пљачкам менувачница или маркет па ме сними камера?
a то што немале дозвола да ме снимаат? што ми ја нарушиле приватноста?Се зависи од тоа како ќе те сними камерата и колку пари имаш за адвокат.
Ако ти го сними лицето ниедна вода не те пере.