Цртежи за проблемите во општеството

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.309
Поени од реакции
5.927
Отворам ваква тема од причина што е многу кул да се цртаат цртежи и карикатури за проблемите во општеството со кои се среќаваме секојдневно. Чекам од вас многу споделени слики... Еве од мене неколку добри. :) social_problems_depicted_in_cool_cartoon_art_640_07.jpg social_problems_depicted_in_cool_cartoon_art_640_28.jpg social_problems_depicted_in_cool_cartoon_art_640_49.jpg

Отворам ваква тема од причина што е многу кул да се цртаат цртежи и карикатури за проблемите во општеството со кои се среќаваме секојдневно. Чекам од вас многу споделени слики... Еве од мене неколку добри. :) Прегледај го приврзокот 101826
Шт означи ова Kant на книгата?

293840_4005299893861_308921317_n.jpg

Kul tema bratche....im go otvarash umcheto na chlenovive na forumov. Taa akcija ja pochituvam i beskrajno ja podrzhuvam. :)
Shteta shto nemam nekoi crtezhi da prikazham, ali toa e shto e... vazhno e dobra temata i kje trae. ;)

Последно уредено:
Огист Кант дечки (или пак сум грешка?:cautious:).

Не се вика Огист Кант туку Конт. А горе станува збор за Имануел Кант.

(у случај да тролате, се извинувам што улетувам во муабет)

Не се вика Огист Кант туку Конт. А горе станува збор за Имануел Кант.

(у случај да тролате, се извинувам што улетувам во муабет)
Епа тоа е, кога малку филоЗофи учевме во 4та, а и таа даскалицата што беше малку забегана, депресивна и ниту малку интересна... Фала за поправката, сега ќе се исправам...

Kul tema bratche....im go otvarash umcheto na chlenovive na forumov. Taa akcija ja pochituvam i beskrajno ja podrzhuvam. :)
Shteta shto nemam nekoi crtezhi da prikazham, ali toa e shto e... vazhno e dobra temata i kje trae. ;)
Umot i svesta ni se dadeni da se koristat. So decenii vo opstestvovo nase ne e moderno da se koristi otvoreno umot taka sme vospitani od vodacite da bideme samo kjutlivi slugi so navien pamet... Zalno e toa umot moze da sozdava do beskraj. Ali ete preku kreativnosta se otvara najubavo umot. Pozdrav brat. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom