Не знаеш колку си у правоЌе напињаат ливерпулциве у темава максимално, кој ли ги пушти у ЛШ.
Ко основци еднаш у 5 години на екскурзија коа ќе ги пуштат па дивљаат.
А зошто би ги местеле? Демек да испаѓаат Англичаните заради Германците или што? Прво причината кажи ја па после како се местат.Аман од Арсенал-Дортмунд и Баерн-Сити.
Не е ич местено.
Вибрирале топчињата.А зошто би ги местеле? Демек да испаѓаат Англичаните заради Германците или што? Прво причината кажи ја па после како се местат.
TV prava, golem interes nosi anglisko germanski duel i mnogu pari, poslednive godini vo izobilie gi ima, ne se izbegnuvaat ni u grupi ni u nokaut faza.А зошто би ги местеле? Демек да испаѓаат Англичаните заради Германците или што? Прво причината кажи ја па после како се местат.
Одлучено е,во Софија ќе играатИмаше некои изјави денеска од претседателот на Лудогоретс дека доколку не го добијат Васил Левски можно е натпреварите да ги играат во Скопје.
Чисто сумњам дека вакво нешто ќе се оствари али јеби га, dream on.
За Сити не знам како стојат со спонзори, али знаеш кои средства ги инкасираат Реал и Барса само од merchandising, па ако ставам и спонзори, ТВ права...глеј колкви стадиони имаат, по 80 илјади и кусур, којзнае колку пари добиваат и од сезонски/билети. Не им знам детална финансиска ситуација, али во рамки на ФФП се, па можат да си трошат. Не е правилото само да се гледа разликата на купени и продадени играчи.она со финансискиот фер плеј, кхм.сити, реал, барса, не го кршат ова правило? или за нив не важи?само прашувам