Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробај го ова. Инсталирај Advanced system care pro (најновата верзија ја има бесплатно на нет) и направи скан. Откако ќе ти најде/поправи све, потоа симни некој програм за апдејтање на драјвери, апдејтни ја звучната и све останато, сканирај со антивирус и стаи под карантин све од вируси. Види дали уште ќе ти прави така.@RogerBacon во право си не кажав точно, ми прави и на филмови така, значи на се.
@Hip.Hop_MKD не само оди песната и тишини едно 5сек и пак продолжива, ништо од тоа не се појавува.
Фала на помошта ќе пробам денеска па ќе пишам пакПробај го ова. Инсталирај Advanced system care pro (најновата верзија ја има бесплатно на нет) и направи скан. Откако ќе ти најде/поправи све, потоа симни некој програм за апдејтање на драјвери, апдејтни ја звучната и све останато, сканирај со антивирус и стаи под карантин све од вируси. Види дали уште ќе ти прави така.
Ако ти прави, могуче е да е хардверски проблем. Али да не избрзуваме со заклучоци, прво пробај го сево ова.
Фала на помошта ќе пробам денеска па ќе пишам пак![]()
Имам проблем со збукот на компјутерот, поточно кога слушам на јутјуб се прават паузи од 4-5 секунди и пак продолжува нормално.
Дали знаете некое решение?
Го преинсталирав и слушав малце нема сега проблем, фала многупреинсталирај флеш плеер