Контрапротест во петок против албанците во Република Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата mickey mouse
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И сеа овој малиов куртон што направи евент допре до секаде.
Читам странски медиуми македонците наводно се собирале на контрапротест и на овој велешкиов пубертетлија евентот е причина за тоа.
Браво мали.....[DOUBLEPOST=1404918275][/DOUBLEPOST]
Протест??
Протест е ова,а не чим ги видиш ебр да те снема со брзина на светлината,ама ние не сме способни за ова..:D

Плус протест не се организира на фб,се видоа протестите што се организираат на фб,максимум по 300 луѓе..:)
Ги преметуваш батките сите 25+ години и напумпани двометраши.
Кај ние имаме вакви да собереме......

И сеа овој малиов куртон што направи евент допре до секаде.
Читам странски медиуми македонците наводно се собирале на контрапротест и на овој велешкиов пубертетлија евентот е причина за тоа.
Браво мали.....[DOUBLEPOST=1404918275][/DOUBLEPOST]
Ги преметуваш батките сите 25+ години и напумпани двометраши.
Кај ние имаме вакви да собереме......
и да немаше фејсбук ивент странцте ако сакаат да те дупчат ќе најдат причина. Да не се притресуваме за се и сешто.

и да немаше фејсбук ивент странцте ако сакаат да те дупчат ќе најдат причина. Да не се притресуваме за се и сешто.
Па не,немаше.
Затоа што си даде малиот автогол со неговите слики, ш ја раширија веќе веста и тоа е тоа.
На кого сега да му објаснуваш дека еден неписмен пубертетлија си прави група на фб.

Ништо не е јасно. Кој е тоа ние се плашиме, кои сте вие што се плашите?
Постојат институции и државни органи кои се задолжени да ги бранат државните институции,народот, територијата на РМ. Со тоа што будно ја пратиме ситуацијата (преку ТВ, интернет, радио) не значи дека се плашиме, него дека сме свесни дека има обучени професионалци на кои работата им е да ги решаваат ваквите ситуации, полиција, војска, тајни служби и тн. На некој му одговара народот да се подели на 2 страни и да се раскара.
Затоа и мислам дека недораснати деца не треба да имаат дозвола на форуми и фејсбуци да пишуваат за проблемите на возрасните и да даваат можни решенија, а всушост не треба ни да ги засегаат таквите проблеми. Но за жал наметнати им се од други, и најчесто на крај испаѓа дека се искористени. Повеќе одмагаат него што помагаат.
Идете клоцајте топка по улица, ставајте постови од дискотеки и забави, девојки со кои сте се спријателиле, вљубиле, ама за вакви работи ич к*р не треба да ве боли. Ова се однесува за сите деца. Во голема мера ги обвинувам и родителите, и на протестантиве и на контрапротестантиве.

Очигледно не ме разбираш, па ќе ти објаснам накратко.
Ние Македонците се плашиме да им се спротивставиме на институциите, бидејќи во глобала нашите роднини и пријатели зависат од истите. Знаеме дека голем процент од нив се угнетувани и приморани да работат за интересите на власта и партијата, така да нема што повеќе за објаснување. Затоа е тука присутен стравот, бидејќи ако излезат против власта, имаат големи шанси од губење на лебот.
Овој монопол кој што владее во сите сфери на нашето живеење, предизвикан од власта, ствара невиден страв и губење на самодовербата кај обичниот Македонец.
Додека пак Албанците испаднаа покурнази и пошизици од нас, кревајќи рака на корумпираното судство и власт.
Гет ит сине? :)

Очигледно не ме разбираш, па ќе ти објаснам накратко.
Ние Македонците се плашиме да им се спротивставиме на институциите, бидејќи во глобала нашите роднини и пријатели зависат од истите. Знаеме дека голем процент од нив се угнетувани и приморани да работат за интересите на власта и партијата, така да нема што повеќе за објаснување. Затоа е тука присутен стравот, бидејќи ако излезат против власта, имаат големи шанси од губење на лебот.
Овој монопол кој што владее во сите сфери на нашето живеење, предизвикан од власта, ствара невиден страв и губење на самодовербата кај обичниот Македонец.
Додека пак Албанците испаднаа покурнази и пошизици од нас, кревајќи рака на корумпираното судство и власт.
Гет ит сине? :)
Шупак еден го вртиш убиството на децата и правилната судска одлука на комуњарска воденица. Би ти рекол да се засрамиш ама немаш срам.
Албанците кренале глас против корумпираното судство, како да не. Колку и да е воопшто корумпирано судството, во овој случај не станува збор за тоа. Ќе видевме дали ако корумпираните судии ги ослободија злосторниците, дали тогаш тие ќе протестираа.

Ивентот на фејсбук е тргнат.

Дечки (постари членови) внимавајте во последно време има членови кои ве насочуваат или истражуваат за свои лични (партиски, полициски) причини. Ќе ги препознаете по тоа што се оддамна регистрирани, со скромни мислења и прв пат у живот ги читате баш на вакви теми. Секогаш се или изненадени или „презапалени“ на темата.

Чисто за ваша сигурност.

Шупак еден го вртиш убиството на децата и правилната судска одлука на комуњарска воденица. Би ти рекол да се засрамиш ама немаш срам.
Албанците кренале глас против корумпираното судство, како да не. Колку и да е воопшто корумпирано судството, во овој случај не станува збор за тоа. Ќе видевме дали ако корумпираните судии ги ослободија злосторниците, дали тогаш тие ќе протестираа.
Те жалам тебе и 500 000 кои зависат од оваа гарнитура и им го пушат секојдневно за трошка леб. Ми личиш на оние кои излегуваат на тв и лажат, лажат, лажат и само лажат. Глупав си што не разбираш што сум напишал и премногу глупаво се трудиш да ги толкуваш работите. Ако ние немаме корумпирано судство тогаш ти и твоите амеби од вемеро немате мозок бе пријателе. Ако не можете да се соочите со реалноста, тогаш прекинете да ги играте двојните стандарди кон народот, од една страна глумејќи сила а од друга страна плашејќи се од малцинството.
Јас не зависам од вас, не зависам од никој. Сам го заработувам лебот и мирно спијам зошто не ми тече сперма од устата како на вас, продадени души за сендвичи. Се што ќе успеете да направите во животот е што ќе се изгагате превоз на митинзи низ неколку градови низ земјава и толку. И пак ќе си останете со испраните мозоци и вашиот пастир со кој еден ден ќе завршите каде што и заслужувате. А мене за таквото ќе ми се фатите, како што и досега правевте.
Поздрав и те молам описмени се. Глуп си и те жалам. Порасни.
Од мене ти е доволно.

Непродуктивна дискусија. Напротив, од вакви работи некој пубертетлија може да настрада.

/клуч

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom