Ендрју, индустриски лепак да туриш? 
Шала настрана, чим тргнал да паѓа, ќе падне, не можеш да го задржиш, најдобронамерен совет - преврзи го и дезинфицирај го местото/чувај го чисто за да не дојде до инфекции.
Да БлуЛејди, мене ми се случува секогаш, дури и повеќе ме боли од кога добивам.

Шала настрана, чим тргнал да паѓа, ќе падне, не можеш да го задржиш, најдобронамерен совет - преврзи го и дезинфицирај го местото/чувај го чисто за да не дојде до инфекции.
Ме интересира, нормално е да чувствуваш мали болки како при добивање, додека овулираш?
Да БлуЛејди, мене ми се случува секогаш, дури и повеќе ме боли од кога добивам.
) и повремено штрекање... Пред една недела правев преден заб двојка и имам лек за да го лечи живецот и вчера пред да си легнам почуствував таква силна болка во забот што не траеше ни минута а пак во тој момент главоболката значитело секундарно ми се намале скоро ми помина и сега незнам дали забот има врска пошто немам никакви проблеми со негао или нешто друго е во прашање.
П.с: Иначе пак чувствувам тежина на задниот дел од главата.
Ретко горам на сонце, ама овие околу мене (сиренца) редовно. Земи од аптека крема против изгореници од сонце или (од искуство) крема за хидрирање на кожа на база на краставица. Второво барем знам дека делува.