Бразил - Колумбија | 1/4 финале | 04.07.2014 | 22:00 | Стадион Кастелао

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Кое влечење бе на Бразил по терен, шо гледаш ти не ми е јасно.

Мислев на резултатско влечење. Од утакмица до утакмица. Ниту една утакмица до сега не доминираа освен онаа со Камерун. Колумбија направи лом до денес и ете кога најмногу треба се случува некоја блокада кај оние што не го освојувале првенството. Мислам дека тоа е ментална блокада поради преголемата желба за успех.

Мислев на резултатско влечење. Од утакмица до утакмица. Ниту една утакмица до сега не доминираа освен онаа со Камерун. Колумбија направи лом до денес и ете кога најмногу треба се случува некоја блокада кај оние што не го освојувале првенството. Мислам дека тоа е ментална блокада поради преголемата желба за успех.
Јас не се сложувам баш дека е заради некоја ментална блокада, Бразил во сите погледи е поквалитетна репрезентација од Колумбија.
И ми се допаѓа нивното залагање и срце на терен, ако на некоја страна е притисокот тогаш тоа е над Бразил.

Добро што Алвес беше супсендиран за овој меч , Мајкон е подобар во дефанзива и добро ја затвори таа страна , Марсело се плеткаше со Квардадо но успеа да го затвори со што беа во еден дел отсечени во тие позиции. Против Германија сега имам дилема дали Мајкон или Алвес да стартува иако одлуката ќе биде Алвес .

Да не му е страв? :D

Иначе јас мислев дека е некое преценето детиште, сепак ептен ме импресионираше на Светково и баш ќе го пратам повеќе од Септември. :)

Само немој цела сезона да тупите до наредното лето дека е позајмен во Монако за да на крај потпиша за Реал, Барса или некој друг тим. Исто како со Крос :icon_lol:

Добро што Алвес беше супсендиран за овој меч , Мајкон е подобар во дефанзива и добро ја затвори таа страна , Марсело се плеткаше со Квардадо но успеа да го затвори со што беа во еден дел отсечени во тие позиции. Против Германија сега имам дилема дали Мајкон или Алвес да стартува иако одлуката ќе биде Алвес .
Па и ја мислам најпаметно ќе е со Алвес да стартуваш
Не ти е лесно, еден куп состави составуваш. Де на Аргентина, де на Бразил, на Германија, на Молдавија. Јако ти е битно :D
Јас не се сложувам баш дека е заради некоја ментална блокада, Бразил во сите погледи е поквалитетна репрезентација од Колумбија.
И ми се допаѓа нивното залагање и срце на терен, ако на некоја страна е притисокот тогаш тоа е над Бразил.
Само на имиња е поквалитетна. Резултативе до сега им се на сила.
Шо и е мерак шо едното полуфинале ќе е Германија-Бразил. Една од нив две ќе квичи у финале :cool:

Чудо се овие светските првенства сите репрезентации играт се трудат и на крај се истите и пак истите го освојуват првенството. Иако цело време се влечат како влекачи од утакмица до утакмица. Како Бразил на пример.

Искуството си го прави своето.

Па и ја мислам најпаметно ќе е со Алвес да стартуваш
Не ти е лесно, еден куп состави составуваш. Де на Аргентина, де на Бразил, на Германија, на Молдавија. Јако ти е битно :D

Одлуката е на селекторот на Бразил , ама така си ја протолкува реченицата. Ај да ти дадам реплика да не речеш сум те запоставил , гледам сакаш внимание. :D

После слободниов, на наредната фудбал менаџер, Луиз ќе има Free kick taking 19 :)

Инаку криво ми е за Родригез и за Колумбија воопшто. Баш симпатична екипа ми беа на првенствово и заслужија полуфинале, мада и со ова што го направија треба да се презадоволни.

Одлуката е на селекторот на Бразил , ама така си ја протолкува реченицата. Ај да ти дадам реплика да не речеш сум те запоставил , гледам сакаш внимание. :D
Фала батка на пазњата

Само на имиња е поквалитетна. Резултативе до сега им се на сила.
Абе така ако гледаш сите резултати на ова светско се на сила.
Денес Бразил ја надигра Колумбија, што за мене беше очекувано имав и во други постови спомнато.
Мое мислење е дека резултатите на Колумбија не беа заради екстра прикажаната игра, не знам едноставно се им одеше во претходните натпревари а и противниците му беа поотепани реално.

Абе така ако гледаш сите резултати на ова светско се на сила.
Денес Бразил ја надигра Колумбија, што за мене беше очекувано имав и во други постови спомнато.
Мое мислење е дека резултатите на Колумбија не беа заради екстра прикажаната игра, не знам едноставно се им одеше во претходните натпревари а и противниците му беа поотепани реално.
Ако гледаме така и на Бразил се им одеше до сега, гзлари до немај каде.
Да је немаа среќата што ја имаат, до сега ќе беа избацени и веројатно со дупнати глави.
Се гледа дека имаат преголема желба, али поциркузантска репреентација генерација до сеа неам видено. Не ме дупи, предводник им е Нејмар, ејј Нејмар неухранетиот и најпреценетиот фудбалер икада

Не ги сакам Бразил, ама поштено си победија.Ме чуди само ретард тренерот на Комлумбија, 9ката ги осакати 60 минути не го менува.Само една измена направи, се узгуби кутриот.
Нејмар неможам да го гледам повеќе, а фати топка знам дека ќе падне.

Само немој цела сезона да тупите до наредното лето дека е позајмен во Монако за да на крај потпиша за Реал, Барса или некој друг тим. Исто како со Крос :icon_lol:
Не ни треба играч на таа позиција ги имаме Руни, Мата, Кагава... така да... не. :D

Ако гледаме така и на Бразил се им одеше до сега, гзлари до немај каде.
Да је немаа среќата што ја имаат, до сега ќе беа избацени и веројатно со дупнати глави.
Се гледа дека имаат преголема желба, али поциркузантска репреентација генерација до сеа неам видено. Не ме дупи, предводник им е Нејмар, ејј Нејмар неухранетиот и најпреценетиот фудбалер икада
Стојам на мислењето дека се до сега е според прикажаното, ниту некој е оштетен ниту на некој нешто му се дало.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom