Бразил - Колумбија | 1/4 финале | 04.07.2014 | 22:00 | Стадион Кастелао

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
52131659.jpg

Добро е ,мислам утврдивме дека Пекермен е сенилен веќе и дека треба да си се пензионира.Типот не го стави Џексон Мартинез,крал.. :pos: :pos:
Негоо зошто им беше поништен голот на Колумбиците,офсајд свирна судијата или што се деси?o_O

жал ми падна за детево, да беше наш ќе речеше кој ги ебе и ќе плукнеше на тревата, на овој му е срам дома да си иде :facepalm:

ради оваа разлика нема да сме на врвот на спортот, не ради "мала држава сме" срањето.

Заслужена победа на Бразил, само ќе кажам дека по овој меч особено, Давид Луиз ја има целата моја почит до крајот на животот. Многу почитувам таков тип на фудбалери!

Не заебавајте сеа, во првото полувреме Бразил растури, го покажа „плесот“ шо би рекол Панчев, али заради дрвото Хулк остана 1-0 резултатот.
До 30та минута изиграа колку за цела утакмица, како што изигра и Борусија Дортмунд во финалето против Баерн во ЛШ. Колку што имам јас гледано, никој досега нема изиграно на такво темпо цела утакмица. Значи или ќе напнеш првите 20-30 минути за да дадеш гол-два, или ќе ги распоредиш силите низ сите 90 минути.

Секако, Бразил покажа добра игра и шансите се 50-50 според мене.

жал ми падна за детево, да беше наш ќе речеше кој ги ебе и ќе плукнеше на тревата, на овој му е срам дома да си иде :facepalm:

ради оваа разлика нема да сме на врвот на спортот, не ради "мала држава сме" срањето.
Да не му е страв? :D

Иначе јас мислев дека е некое преценето детиште, сепак ептен ме импресионираше на Светково и баш ќе го пратам повеќе од Септември. :)

Иначе јас мислев дека е некое преценето детиште, сепак ептен ме импресионираше на Светково и баш ќе го пратам повеќе од Септември. :)
не, срам му е што не дал повеќе од себе очигледно. Ваквиот став ќе му донесе ѕвездена кариера, само нека го зачува.

Тешко веројатно тоа,сега Реал ќе го купи и ќе ја грее клупата од септември :D

не, срам му е што не дал повеќе од себе очигледно. Ваквиот став ќе му донесе ѕвездена кариера, само нека го зачува.

Абе може и да му е страв, да не го скинат ко тој шо го скинале, она шо го повторија дваесетиљади пати коментаторите. :D

Чудо се овие светските првенства сите репрезентации играт се трудат и на крај се истите и пак истите го освојуват првенството. Иако цело време се влечат како влекачи од утакмица до утакмица. Како Бразил на пример.

Чудо се овие светските првенства сите репрезентации играт се трудат и на крај се истите и пак истите го освојуват првенството. Иако цело време се влечат како влекачи од утакмица до утакмица. Како Бразил на пример.
Кое влечење бе на Бразил по терен, шо гледаш ти не ми е јасно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom