Бразил - Колумбија | 1/4 финале | 04.07.2014 | 22:00 | Стадион Кастелао

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Пизда им матер, чист гол по новото правило дека ако игра одбранбениот со топка се поништува офсајдот и сеа даваат гол педерите. Не ми се верува ќе треба за Германија да навивам. :facepalm:

Ги владее слободниве Луиз:cuc:.

И голманов дрвесимо да го ебам, пет минути идеше топкава, мораше многу подобро да реагира.

Не ми се верува без никакви акции, со голови од прекини, пак се фаворити за титула :facepalm:

Еве ви го Бразил [emoji41]

Brasil-Deutschland :vozbud:

Значи, денес трите гола паднаа од прекини.

Доволно за тоа каков фудбал се игра.

Тијаго Силва е дефинитивно идиот и направи потег што играч во оваа фаза не би смеел да го направи а посебно не капитен.

Најглупавиот жолт картон за да ги остави соиграчите на цедило со Германија :tapp:

Страшен гол. Но му се погоди, 1 ваков удар у 50 утакмици. наредниот иде у Декември негде :D.

Тијаго Силва е дефинитивно идиот и направи потег што играч во оваа фаза не би смеел да го направи а посебно не капитен.

Најглупавиот жолт картон за да ги остави соиграчите на цедило со Германија :tapp:

Не беше нешто потресен од картонот што ме наведува да мислам дека намерно го направи за да не биде суспендиран во евентуално финале.

Не беше нешто потресен од картонот што ме наведува да мислам дека намерно го направи за да не биде суспендиран во евентуално финале.
Ало против Германија играат а не против Косово.:facepalm:

Нејмар :pos:

Леле неможам да ги поднесам

ПЕНАЛ!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom