Германија - Алжир | 30.06.2014 | 22:00 | Estadio Beira - Rio

• Креатор на темата Креатор на темата HristijanWR10
  • Време на започнување Време на започнување
И незнам дали сте нормални за коментарите за Лам,срамота е да го коментирате Лам,фудбал има измислено за сите нас овдека....

10462945_656575177763433_8973683560670970491_n.jpg

3,w=985,c=0.bild.jpg

Brby47tCQAAcNeX.jpg

BramdeaCcAEsiia.jpg

Последно уредено:
Може ли да дознаам од каде му е информацијава на македонскиов портал?
И има огромна разлика во насловот и во тоа што го изјавил Ширле:

- Сакавме многу побрзо да го завршиме овој меч, но Алжир играше одлично и не притискаше од самиот почеток. Постигнав ист таков гол во Мајнц пред три недели, способен сум за тоа, но имав и малку среќа-рекол Ширле и притоа истакнал дека Германија можела многу порано да го реши прашањето на победникот.

http://derbi.mk/index.php/fudbal/svetski-prvenstva/item/15290-sirle-mojot-gol-bese-na-sreka

Последно уредено од модератор:
Пишува Neuer bester Mann! Ама не разбирате немачки :свиркам:

Колку само Аргентина ќе освои. :facepalm:

и така ви викам :pos:

не сакав вчера да те цитирам и да ти јадам трици одма,ама да очекуваш Аргентина со онаков раштиман оркестар да биде светски шампион,само на фудбал менаџер :D

Кој пичкин дим игра Howedes не ми е јасно.Лам и Дурм по страна , боа и хумелс централни , пред нив швајни и кедира , подолски озил геце и напред Милер.Геце играше страшно по таа десна страна во Дортмунд, само му треба подршка , а со Лам би искинале.Крос пичето само ја успорува играта , една асална контра неможат од него да направат

и така ви викам :pos:

не сакав вчера да те цитирам и да ти јадам трици одма,ама да очекуваш Аргентина со онаков раштиман оркестар да биде светски шампион,само на фудбал менаџер :D
Јас као што знам уште сме у игра, тепавме. :свиркам::icon_lol:

Јас као што знам уште сме у игра, тепавме. :свиркам::icon_lol:

следната ќе биде да се биде или не,ама со денешнава игра изгледа ќе биде “ај да си се спакуваме пред време,да не се мачиме после“

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom